Kreamat a la Carte

Belvedere is de grootste leverancier van Kreamat bedden in Hilversum en het Gooi, wij zijn een grote fan van deze Belgische leverancier.

Zij bieden:

 • Matrassen
 • Boxsprings
 • Hoofdborden
 • Accessoires
 • Hoofdkussens

 

Op dit moment hebben wij sale

 

Sparta High

 

Belvedere een begrip op slaapgebied

Wij zijn een beddenspecialist met meer dan 30 jaar ervaring in het verbeteren van de nachtrust van onze klanten. Wij staan bekend om onze goede service en u zult zien dat wij alle tijd nemen die nodig is om een goed bed en matras  uit te kiezen.

 

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Kreamat Sparta matrassen

Kreamat heeft een nieuwe lijn pocketveren matrassen met een dikke comfort laag van Latex. Deze matrassen zijn in onze ogen de beste matrassen die Kreamat ooit gemaakt heeft. Ze liggen bijzonder comfortabel en overtreffen met gemak het lig comfort van Auping matrassen. Prijzen vanaf 900 euro per lig plek. Kreamat Sparta matrassen hebben hierdoor de beste prijs kwaliteit verhouding van alle matrassen in Nederland. De matrassen zijn verkrijgbaar in alle maten en 2 hoogten, namelijk 24 cm en 28 cm.

 

Kreamat Sparta

 

Wakker worden met pijn is niet nodig

Opstaan met rug en nekklachten is niet nodig. Met de geavanceerde bedesystemen van Kreamat wordt uw bed volledig aangepast aan de eisen die uw lichaam aan een goede nachtrust stelt.

 

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.
Kreamat, Sparta matras

Slapen a la carte van Kreamat

In samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft Kreamat het slapen a la Carte ontwikkeld.  Via een eenvoudige meetprocedure wordt bepaald welke bed en matras combinatie het beste bij u past. Vervolgens heeft u uitgebreid de tijd om deze combinatie uit te proberen.

 

Kreamat a la carte boxspring

Kreamat creëerde de ‘Slapen à la Carte’ boxspring die staat voor de meest individuele, natuurlijke slaaphouding. De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring is een uniek bedesysteem waarin veringsmodules los en onafhankelijk van elkaar geplaatst worden voor schouder-, lende- en heupzone. Hierdoor is een Kreamat boxspring beter af te stemmen op uw persoonlijke slaaphouding dan elke andere boxspring.

 

kreamat-zones

 

Kreamat houdt rekening met het verschil tussen man en vrouw

kreamat-mannenvrouwen

 

Kreamat a la carte heeft een niet gekoppelde schouderzone

Aangezien onze schouders breder zijn dan onze heupen;  is het voor een natuurlijke slaaphouding belangrijk dat onze schouders kunnen wegzakken in de matras. Speciaal daarom heeft Kreamat een uniek bedesysteem gecreëerd waarin men niet verbonden schouder-, lende- en heupmodules kan plaatsen.

De niet verbonden lendenmodule in de boxspring zorgt voor een flexibele en aansluitende ondersteuning tussen de schouder en heup. De hardheid van de module wordt individueel aangepast aan de verhouding tussen de schouders en de heup.

 

 

Kreamat a la carte zorgt voor een uitmuntende ondersteuning van de heup

Het is zeer belangrijk dat de heup een juist gedoseerde ondersteuning krijgt, zij zorgt immers voor een natuurlijke balans tussen de schouder en heup. Hierdoor wordt  de natuurlijke slaaphouding gerealiseerd

 

Kreamat heeft ook matrassen voor lange mensen, extra lengte van 2.10 en 2.20 meter tot zo lang als u wilt

Nederlanders worden steeds langer. Kreamat bekend door haar maatwerk springt hier op in door een ruim assortiment te voeren speciaal gericht op lange mensen. Matrassen van 2.10 en 2.2o zitten standaard in het assortiment. Wilt u het matras  of boxspring nog langer, Geen probleem Kreamat maakt het voor u.  Wilt u bijpassend beddengoed? Wij kunnen beddengoed op elke gewenst afmeting speciaal voor u laten maken..

 

Kreamat Fortezza Hoofdbord

 

kreamat bedden en matrassen hebben een groot regelvermogen

Kreamat kenmerkt zich door een zeer uitgebreide collectie bedden en matrassen met een groot regelvermogen zodat u uw bed exact kunt instellen op uw persoonlijke wensen. Wij kunnen rustig stellen dat er geen andere leverancier is die zo’n brede collectie heeft als Kreamat.

 

kreamat heeft jarenlange ervaring

Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijk lichaam vormt hierbij steevast het uitgangspunt.

 

 Kreamat Lyfos

 

kreamat bedden en matrassen geven optimale ondersteuning

Kreamat bedden geven U een goede slaaphouding en een heerlijk slaapgevoel.  Standaard wordt gekozen voor optimale  ondersteuning,  kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Daarnaast beschikken ze over een zeer goed serviceapparaat. Als er een probleem ontstaat komt er een slaapspecialist van Kreamat langs om ter plekke het probleem op te lossen.

 

Kreamat collectie

Wij verkopen de volgende Kreamat producten: bedden, matrassen, bedbodems, kussens, Kreamat a la Carte
www.kreamat.be

 

Kreamat Olivio Hoofdbord

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi, Vechtstreek

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden

 

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer[/