JAB

Belvedere is  de leverancier van Jab in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de grootste collectie JAB gordijnen en vitrage in Nederland op onze toonzaal hangen. Daarnaast kunnen wij alle JAB producten leveren. Vaak al binnen 1 week.

 

 

Interieurstoffen

Met hun geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is JAB Anstoetz internationale marktleider in de chique wereld van de interieurtextiel. Het gevarieerde assortiment bevat decoratie stoffen, meubelstoffen en voiles in bijna 20.000 kleuren. Als een stijlvolle toevoeging aan ons veelzijdig textielaanbod, bieden wij ook een selectie van zorgvuldig coördinerende wallpapers.

JAB Anstoetz brengt ieder seizoen nieuwe collecties onder verschillende merken: JAB Fabrics, Chivasso, en Soleil Bleu. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en unieke uitstraling.

 

 

Voor klanten over de hele wereld staat de naam JAB ANSTOETZ voor visionaire ontwerpen en hoogwaardige textielcreaties. Kenmerkend voor Jab is het leveren van kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen. Jab is daarom een synoniem voor kwaliteit.

 

Setting smart accents

 

Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie van JAB Anstoetz.  In deze collectie is veel aandacht voor:

 • Kwalitatief zeer goede basics tegen een scherpe prijs.
 • Groot aanbod van kamerhoge vitrage en in Betweens.
 • Veloursstoffen van katoen, mohair en linnen.
 • Zomers collectie gedessineerd.
 • Zeer breed aanbod van kwalitatief zeer goede meubelstoffen.
 • Klassieke meubelstoffen.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 Jab lupara

 

Maken van gordijnen

U kunt losse stof bij ons kopen. In de meeste gevallen worden de gordijnen door ons geadviseerd, opgemeten, gemaakt en geplaatst. U ontvangt van ons vooral een in alle gevallen vrijblijvende offerte.

 

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes

 • Vlinderplooi
 • Enkele plooi
 • Platte plooi
 • Zeilringen
 • Wave

vouwgordijnen ( ook bottum up, top down)

 

Gomera fabric

 

Hoogte zoom

Standaard werken wij met een zoom van 12 cm en een kop van 8 cm.  op het moment dat u kamer hoger is dan 260 cm. Is het mooier om een hogere zoom en een hogere kop aan te houden.

 

LOUIS

Ophangsystemen voor gordijnen

De benodigde rails, roede, railroede etc, wordt ook door ons geplaatst.

 

Maken van  gordijnen

Onze gordijnen worden gemaakt door gerenommeerde atelier CVM uit Nijkerk. Een familiebedrijf dat al generaties kwalitatief zeer mooi gordijnen maakt.

 

 

Jab is een van werelds meest vooraanstaande leveranciers

Jab is een van werelds meeste vooraanstaande leveranciers en heeft een enorme collectie gordijnen, tapijten en meubelstoffen. Jab kenmerkt zich door gebruik van eerste klas garens in combinatie met een enorm gevoel voor stijl.

 

 

Jab Basic Collectie

Jab heeft naast haar top range ook een omvangrijke collectie basic stoffen.  Altijd van hoge kwaliteit maar wel tegen  zeer scherpe prijzen.  Met haar basic collectie speelt JAB  in op de vraag naar mooie stoffen tegen een scherpe prijs. Jab stoffen worden veel toegepast in huis, maar ook in grote projecten

 

 

Voordelen van Jab producten

 • Jab producten zijn duurzaam en gaan lang mee.
 • Jab kent een goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Jab kent een zeer goede service
 • Jab producten hebben een hoge kleurechtheid

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Voor meer informatie en de stoffen van Jab kunt u op de website vinden: www.jab.de

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is voor tapijt al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Gordijnen Jab tzar

 

Belvedere tapijt, 2e Loswal 12, hilversum, het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex