JAB

Belvedere is  de leverancier van Jab in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de grootste collectie JAB gordijnen en vitrage in Nederland op onze toonzaal hangen. Daarnaast kunnen wij alle JAB producten leveren. Vaak al binnen 1 week.

 

Gordijnen Jab tzar

 

Setting smart accents

 

Jab anstoetz tolosa

 

Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie van JAB Anstoetz. De gordijnstoffen van JAB Anstoetz staan bekend om hun hoge kwaliteit en de grote diversiteit. Daarnaast staan JAB Anstoetz-stoffen ook nog bekend om duurzaamheid en milieugerichtheid. Laat u verrassen door de sublieme kwaliteit en de grenzeloze mogelijkheden van JAB Anstoetz.

 

 Jab lupara

 

Jab is een van werelds meest vooraanstaande leveranciers

Jab is een van werelds meeste vooraanstaande leveranciers en heeft een enorme collectie gordijnen, tapijten en meubelstoffen. Jab kenmerkt zich door gebruik van eerste klas garens in combinatie met een enorm gevoel voor stijl.

 

 

Jab Basic Collectie

Jab heeft naast haar top range ook een omvangrijke collectie basic stoffen.  Altijd van hoge kwaliteit maar wel tegen  zeer scherpe prijzen.  Met haar basic collectie speelt JAB  in op de vraag naar mooie stoffen tegen een scherpe prijs. Jab stoffen worden veel toegepast in huis, maar ook in grote projecten

 

Voordelen van Jab producten

  • Jab producten zijn duurzaam en gaan lang mee.
  • Jab kent een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Jab kent een zeer goede service
  • Jab producten hebben een hoge kleurechtheid

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

www.jab.de

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is voor tapijt al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

 

 

Belvedere tapijt, 2e Loswal 12, hilversum, het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex