Mulberry

Mulberry maakt kwalitatief zeer goede stoffen die goed aansluiten op het landelijke leven. Het zijn stoffen die vaak een generatie lang meekunnen, bijzonder smaakvol en altijd opvallend.

 

 

Geschiedenis

Mulberry ontstond in 1991 na het wereldwijde succes van Mulberry’s mooie lederen tassen en accessoires.  Het bedrijf werd opgericht in Somerset in 1971 met kwaliteit en vakmanschap versterkt het bedrijf de unieke individuele stijl. Trots op zijn oorsprong, Mulberry blijft inspiratie putten uit dit erfgoed terwijl de resterende gepleegd pionier van modieuze trends. Altijd het introduceren van nieuwe ideeën en kleuren maar te allen tijde behouden de geest van het merk.

 

 

Meubelstoffen Mulberry

Mulberry worden veel gebruikt voor meubelstofferig. Wij hebben hiervan een mooie collectie liggen. U kunt deze stoffen los bij ons aanschaffen, maar ook uw meubel bij  ons geheel laten herstofferen.

 

 

Gordijnstoffen Mulberry

Mulberry maakt ook mooie collectie gordijnstoffen. mulberry stoffen zijn elegant en duidelijk aanwezig. Mulberry stoffen hebben een eigen identiteit die passen in een interieur met uitstraling.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en trends. Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor vragen of inspiratie. Blijf op de hoogte !

 

 

Mulberry is ontworpen om prachtige interieurs te inspireren, deze unieke ontwerpen kunnen de perfecte enkelvoud verklaring afleggen of werk in harmonie met de andere prachtige stoffen in de collectie.

 

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris