Besouw tapijt

Belvedere is een belangrijke leverancier van Besouw tapijt in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie van Besouw op onze toonzaal voor u klaar liggen. Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring met Besouw en hebben zeer goede ervaringen met deze Nederlandse leverancier van kwalitatief vloerbedekking.

 

 

Historie van Besouw

Van Besouw bestaat inmiddels 150 jaar. In deze periode is van Besouw uitgegroeid tot een toonaangevend producent van tapijt voor de veeleisende klant. Architecten lopen weg met van Besouw vanwege het innovatieve karakter van de tapijten, het fantastische kleurgebruik en de strakke stylering. Eens een van Besouw klant, altijd een van Besouw klant.

 

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Collectie van Besouw

Van Besouw heeft een gevarieerde collectie tapijt met daarin tapijt van Wol, katoen, linnen, geiten haar, combinaties, synthetisch materiaal  en Alpaca.

De ontwerpen variëren van avant-gardistisch tot klassiek. Daarnaast kan alle vloerbedekking van Besouw als kleed worden geleverd in elke gewenste maat.

Van Besouw duidt haar collectie simpelweg aan met een nummer. De huidige collectie bestaat uit nummer:

1406,  1504,  1505,  1802,  3801,  3902,  3805,  3808,  4401,  4403,  8501.

www.besouw.nl

 

 

 

Besouw tapijt is milieubewust

Van Besouw doet haar uiterste best om het milieu zo min mogelijk te belasten en is aangesloten bij GUT, de “Gemeinschaft umweltfreundlicher Teppichboden”
Van Besouw streeft hierdoor naar:

  • Al haar producten op schadelijke chemicaliën en uitstoten te onderzoeken.
  • Haar producten op een  milieuvriendelijke wijze te produceren.
  • De  milieuaspecten binnen het productieproces voortdurend te verbeteren.
  • Voortdurend de verplichtingen inzake schone lucht, zuiver water en recycling na te leven.

GUT streeft naar:

  • Zuinig gebruik van geselecteerde ruwe grondstoffen.
  • Vermijden en verwerken van afval tot nieuwe grondstoffen.
  • Luchtuitstoot beperken.
  • Producten gebruiken die bijdragen tot het welzijn van de consumenten.
  • Recycling vereenvoudigen

 

 

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Besouw 26002

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez