Cunera

Belvedere heeft de totale collectie Cunera tapijt in huis. Cunera is gespecialiseerd in tapijt van wol en sisal. Belvedere levert alle Cunera tapijten door heel Nederland

 

Cunera randafwerking

 

Cunera

Kamerbreed, karpetten, tegels, lopers, traplopers en matten: Cunera levert u zowel in design als in kwaliteit verantwoorde vloerbedekking op natuurlijke basis.

De toegepaste materialen zijn wol, cocos, zeegras, bamboe en als afwerkingsmateriaal leder, jute, katoen en linnen. Het verven en verwerken van de grondstoffen gebeurd op mens- en milieuverantwoorde wijze. Het designteam van Cunera werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties. Karpetten met randafwerking, standaard in vele stijlen of naar wens van de klant vormen de specialiteit.

 

Cunera avenue_59064_206_800

 

Sfeervolle ongebleekte bouclé tegel in cocos/sisal.

 

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Volumekarpet Oase

 

Cunera productiewijze

Alle cocos en sisal producten worden zowel op authentieke als op moderne weefgetouwen geweven.Voor een mooi en kwalitatief product wordt veel aandacht besteed aan de grondstoffen.

Cunera betrekt deze van de betere plantages waar ze tevens worden geselecteerd op kwaliteit en kleur.Natuurproducten hebben hun eigen specifieke eigenschappen. Kleurnuances en onregelmatigheden zijn daardoor onvermijdelijk en geven hiermee de natuurlijke charme weer.

 

 Cunera oase

 

Wat maakt Cunera tapijten zo bijzonder

  • Cunera tapijten worden alleen gemaakt van natuurlijke producten
  • Cunera tapijten hebben een unieke “natuurlijke” uitstraling
  • Cunera maakt tapijten, lopers en carpetten
  • Cunera tapijten bekleed ook trappen

 

Cunera randafwerking piping

 

Kamerbreed

Cunera heeft een kamerbreed collectie. Cocos, sisal, zeegras, wol, papier en bamboe vormen de basis van de Cunera kamerbreed collectie.

 

Cunera opera-II-collage-a-la-carte

 

Cunera is Nederlands fabricaat

Cunera is gevestigd in Rhenen en heeft  sinds 1995 het predicaat Hofleverancier.

 

Cunera randafwerking volume-vilt

 

Sisal van Cunera

Cunera maakt van oudsher de beste sisal die er op de Nederlands markt te koop is. De sisal is naast de standaard sisal kleur ook in allerlei andere kleuren geleverd.

 

 Cunera Safari

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is voor tapijt al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Cunera fasano

 

Onderhoud van Cunera tapijten

Cunera heeft alle kwaliteiten in het Wonen op Natuur programma laten testen bij James: de specialist in onderhoud en reiniging van vloerbedekking.

De uitslagen van deze tests resulteren tot het gegarandeerd beste onderhoudsadvies.

Via deze link  heeft u gratis toegang tot alle tips over onderhoud en schoonmaken van uw  Cunera tapijt of karpet uit het Wonen op Natuurprogramma. Op deze pagina ontvangt u ook een persoonlijk onderhoudsadvies.

De adviezen zijn op maat gesneden, zowel als eerste hulp bij verse vlekken als voor vlekken die al langer zitten.

www.cunera.nl

 

Cunera visgraat

 

Belvedere tapijt, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen