Tempur dealer, Hilversum en het Gooi

Belvedere is de grootste Tempurdealer van Hilversum en het Gooi. Wij verkopen inmiddels 15 jaar tempur matrassen en kunnen snel nagaan of een tempur matras wel of niet het juiste matras voor u is.

kussen1

 

Unieke voordelen van Tempur

 • 9 van de 10 gebruikers van Tempur beschrijven zichzelf als zeer tevreden
 • 15 jaar pro rata garantie
 • 90 dagen comfortgarantie
 • snelle levering.

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies. Wij stellen alles in het werk om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen.

 

Tempurdealer Belvedere verkoopt de volgende producten van Tempur:

Tempur kussens   Tempur reismatrassen    Tempur fietszadeldekje  Tempur matrassen   tempur jubileumbed   tempur oplegmatrassen   tempur bedbodems

kom nu langs en verbeter uw nachtrust

 

 

Uw Tempur kussen thuis gratis testen

U kunt uw kussen bij de tempurdealer Belvedere uitgebreid uitproberen op 1 van onze 15 testbedden. U kunt het kussen ook gratis thuis testen op uw eigen matras, net zo lang totdat u het juiste kussen heeft gevonden.

 

Uw Tempur matras gratis een nacht thuis uitproberen.

Bij belvedere heeft u de mogelijkheid om een matras gratis een nacht bij u thuis uit te proberen. U kunt het matras ook uitgebreid in alle rust bij ons op de showroom uitproberen.

De regeling werkt als volgt:

 • U kunt net zo lang wisselen, totdat u een matras vindt dat bevalt.
 • Indien u nog geen klant bent betaalt u 150 euro borg.
 • U zorgt zelf voor het vervoer (Wij rekenen 50 euro, die vervalt indien u het matras aanschaft)
 • Na 1 nacht brengt u het matras retour. (of 2 nachten in het weekend)

 

20% korting op showroommodellen

Tempur gaat haar collectie aanpassen. Daarom geven wij 20% korting op al onze showroommodellen bedbodems.

 

Tempur heeft de volgende voordelen

 • Tempur is het matras om rug en nekklachten te verminderen.
 • Tempur is drukverlagend
 • Tempur is duurzaam
 • Tempur is het beste traagschuimmatras dat bestaat
 • Tempur heeft unieke gepatendeerde samenstelling

Tempur heeft een groot Assortiment.

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is een belangrijke Tempur dealer en in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Tempur verbetert de slaap en de kwaliteit van leven

TEMPUR is geïntroduceerd in de gezondheidszorg om doorliggen en rugklachten te voorkomen en wordt miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt..  Tempur helpt Mensen met lage rugpijn en overige rug-, nek- en schouderproblemen slaapklachten sterk te  verminderen.

 

Garantie Tempur via de Tempurdealer

Tempur producten kennen een goede en uitgebreide garantie tot wel 15 jaar. Lees hier de voorwaarden.  Belvedere is als Tempur dealer voor u het eerste aanspreekpunt. Wij behartigen uw belang en zorgen voor oplossing van het probleem conform de garantievoorwaarden.

 

Tempur realiseert een technologische revolutie

De drukverlagende matrassen en kussens van TEMPUR vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben het oude concept dat een matras stevig of zelfs hard moet zijn, volledig veranderd. Alle deskundigen zijn het er nu over eens dat een matras zich moet vormen naar uw lichaam – en niet andersom.

 

Een verkeerde slaaphouding kan rugpijn veroorzaken

Een slechte houding en druk zijn de voornaamste oorzaken van problemen met rug, nek en gewrichten. Een verkeerde matras kan het nog erger maken als deze te hard of te zacht is.  Tempur lost deze problemen op

 

 Tempur kussens en matrassen zijn anti-allergisch

De hoezen van alle tempurproducten zijn medicott behandeld. Dwz ze geven schimmels en  bacterien geen kans. Daarnaast zijn alle hoezen wasbaar op 60 graden.

 

Collectie tempur

Tempur heeft een zeer uitgebreide collectie en verkoopt naast bedden en  matrassen ook kussen, reismatrassen, reiskussens, hoeslaken, oplegmatrassen, bedbodems, en fietszadels

 

Tempur matrassen

Wij hebben ook regelmatig showroommodellen Tempur matrassen in de aanbieding.

www.tempur.nl

 

Tempur dealer Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi, Vechtstreek

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen kreamat tempur oplegmatras meubelstoffen overzicht bedden