Tempur fietszadeldekje

Belvedere helpt u af van uw zadelpijn. Belvedere is namelijk de leverancier in Hilversum en het Gooi van Fietszadeldekjes van Tempur.  De ervaringen met deze zadeldekjes zijn zeer goed en wij kunnen alle maten  leveren.

Het is al weer bijna zomer. Tijd om er op  uit te trekken op de fiets.

Wij kunnen alle modellen (S / M/ L)  leveren . Levertijd 5 werkdagen

fietszadeldekje1

 

Tempur® Fietszadeldekje

Het Tempur® Fietszadeldekje is gemaakt van Tempur® , het revolutionaire comfortabele materiaal , ontwikkeld door de NASA.  Het is een perfect zadeldek voor uw fiets maar ook voor uw  hometrainer. Het vormt zich naar uw lichaam en geeft u maximale ondersteuning, comfort en drukverdeling voor uw bekken en rug. Het Tempur® Fietszadeldekje kunt u eenvoudig om uw zadel doen en het blijft op zijn plaats met behulp van een koord. Meer informatie vindt u op www.fietszadeldekje.nl.

 

Tempur Fietszadeldekje Medium

Dit is de meeste gebruikte model. Geschikt voor 90% van alle zadels.

Informatie over tempur fietszadeldekjes

Meer informatie vindt u op de websites www.anwb.nl/fietsen, www.anwb.nl/vrije-tijd en www.toeractief.nl, met een doorklik naar de actiepagina op de TEMPUR website. Op deze actiepagina staat tevens een kortingsbon van 10%, die geldig is tot en met 30 juni.

tempur-fietszadeldekje

Prijs Tempur fietszadeldekje

De prijs van de small en de medium bedragen 45 euro, De Large kost 55 euro

meer fiets plezier met uw Tempur fietszadeldekje

Het Tempur fietszadeldekje maakt dat u met plezier op uw fiets klimt. Daarnaast neemt u acceleradius toe. U kunt langere tochten maken zonder zadelpijn.

Afmetingen Tempur fietszadeldekje

Small            (geschikt voor racefietsen)
Medium      (geschikt voor heren- en damesfietsen)
Large           (geschikt voor een bromfiets of hometrainer)

 

Hoes Tempur fietszadeldekje

Zeer goede kwaliteit velours gemaakt van een natuurlijk gereinigd katoenmengsel bestaande uit 75% katoen en 25% polyester. Kleur: Zwart.

www.fietszadeldekje.nl

 

Belvedere

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Wij verkopen de volgende producten van Tempur:

Tempur kussens Tempur reismatrassen Tempur fietszadeldekje Tempur matrassen tempur jubileumbed tempur oplegmatrassen tempur bedbodems

Collectie tempur

Tempur heeft een zeer uitgebreide collectie en verkoopt naast bedden en  matrassen ook kussens, reismatrassen, reiskussens, hoeslakens, oplegmatrassen, bedbodems, en fietszadels.

www.tempur.nl

Al 10 jaar officiele tempur dealer in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen