Bedden, Hilversum en het Gooi

Bij Belvedere vindt u in Hilversum en het Gooi, een zeer grote collectie bedden en matrassen. Wij hebben een zeer gevarieerde  collectie waardoor wij voor iedereen een passend bed in huis hebben.

Wij hebben op dit moment  sale.

kom nu naar onze uitverkoop met korting tot 70%

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en  U zult zien dat wij alles in het werk stellen om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen.

Wij voeren alle bekende topmerken zoals Tempur ,  Revor, Selva, Veldeman, Zondag, Kreamat en Sealy.

kom nu langs en verbeter uw nachtrust. of bel 035 – 62 147 50 voor een eerste kennismaking.

bedden hilversum

U kunt bij ons terecht voor    goede matrassen    kussens    bedbodems   boxsprings    designbedden .

Waarom is een goed bed zo belangrijk

Met een goed bed en matras kunt u een aangename sfeer creeren in uw slaapkamer en tegelijkertijd uw nachtrust verbetereren. Het oplossen van mogelijke klachten die uw nachtrust verstoren is onze specialiteit. Klik hier voor onze aanbiedingen.

Slapen en pijnen

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Kiezen voor een passend bed

 

Allereerst wordt uw keuze voor een bed bepaald door het beschikbare budget . Daarnaast is de  uitstraling voor bijna iedereen wel van belang.

Zorg er echter altijd voor dat de kwaliteit niet ondergeschikt is aan het uiterlijk ! Met kwaliteit wordt dan bedoeld de kwaliteit van het materiaal, de levensduur en de geschiktheid voor u als persoon. U brengt namelijk gemiddeld 8 uur per dag in bed door, en een bed dat niet geschikt is voor u kan rugklachten veroorzaken en ertoe leiden dat u niet prettig slaapt of niet goed uitgerust wakker wordt.

Daarnaast koopt u een bed voor een langere periode, dus het is zeker zinvol om bij de aankoop niet voorbij te gaan aan de diverse overwegingen die u kunt maken om tot een weloverwogen keuze te komen voor het meest geschikte bed.

Kenmerken van een bed

Bedden zijn er in vele soorten en maten en het aanbod is enorm. Er zijn een heleboel factoren waar men aandacht aan kan besteden wanneer men de keuze voor een bepaald bed gaat maken. Het belangrijkste is, zoals hiervoor al vermeld, dat u kiest voor een bij u passend bed.

De volgende factoren spelen zoal een rol bij de keuze voor een bed:

maat van het bed

Bedden zijn er in een aantal maten. De beschikbare ruimte die uw slaapkamer biedt, is een randvoorwaarde bij de keuze voor een bepaalde maat. Koop een bed met zodanige afmetingen dat u er ontspannen in kunt liggen.

Tegenwoordig hebben nagenoeg alle merken  bedden met een lengte van 2,00 meter, 2,10 meter of 2,20 meter en breedtes van 1,60 meter, 1,80 meter en 2,00 meter in de collectie. Mensen worden steeds langer en het is voor velen dus noodzaak. Een trend die wij zien is dat steeds meer mensen kiezen voor een bed van 200 meter breed.

Een bed moet minimaal 20 tot 30 centimeter langer zijn, dan de langste persoon die in het bed slaapt. Een breedte van 90 centimeter per persoon wordt tegenwoordig wel als standaard voor de breedte van het bed aangehouden. Dekbedden en bedtextiel zijn overigens genoeg in bijpassende maten verkrijgbaar.
·

Soort bed.

We noemen hier een aantal voorbeelden van soorten bedden.

  • De boxspring is zeer geliefd en bestaat in meerdere varianten zoals ook een verstelbare boxspring.
  • Sommige mensen zweren bij een waterbed, maar anderen kunnen er niet goed in slapen.
  • Bedframe met bodem. Er zijn ombouwen van diverse materialen en op het gebied van bodems is er ook veel keuze. Denkt u aan lattenbodems en spiralen, zowel verstelbaar als niet verstelbaar, tweepersoons bodems en matrassen of twee maal een eenpersoons.

Het matras is het meest bepalend voor hoe u ligt en bepaalt hierdoor mede uw nachtrust en gezondheidsaspecten. Er zijn vele soorten matrassen met verschillende kenmerken op het gebied van stevigheid, vering, vochtcirculatie, ventilatie, anti-allergie en prijs.

De levensduur en kwaliteit van matrassen varieert heel erg en een matras moet altijd tijdig vervangen worden.

Stijl

bedden zijn in diverse stijlen verkrijgbaar, van tijdloos tot design en van antiek tot modern.

kingsize bedden.

Belvedere heeft volop keuze in kingsize bedden en matrassen. Deze bedden hebben een afmeting van minimaal 200 cm breed en 210 cm lang.

Queensize bedden

Queen size bedden zijn bedden met een normale afmeting. Deze bedden hebben een afmeting van 160 cm breed en 200 cm lang.

Kopen van een bed

Verkooppunten van bedden, zoals bed- of slaapkamerspecialisten, postorderbedrijven  en woonwarenhuizen, zijn er meer dan voldoende. Waar u uw bed of slaapkamer koopt is een persoonlijke keuze. Belangrijk is echter altijd, dat u zich bij aankoop van een bed goed laat adviseren.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer

eCompanies – Beddenspeciaalzaken