Tempur dekbed

Belvedere is de leverancier van Tempur-FIT dekbedden van hilversum en het Gooi.

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en stellen alles in het werk om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen.

tempur-dekbed

Tempur fit Dekbed by Tempur

Het Tempur Fit dekbed is voor iedereen geschikt die het ‘s nachts aangenaam warm wil hebben maar die een hekel heeft aan zweten.

De nieuwe dekbedden van Tempur reguleren uw lichaamstemperatuur door het Temprakon materiaal. hierdoor slaapt u rustiger en dieper. Dit materiaal neemt, naar gelang de omstandigheden, warmte op, of geeft dit juist af. U slaapt dieper en rustiger.

Een Tempur dekbed is bij uitstek geschikt voor degenen die houden van een mooi en goed dekbed, maar voor wie een traditioneel donzen dekbed te warm is.

 

Voordelen Tempur dekbedden

  • Vermindert ‘s nachts oververhitting en transipiratie.
  • past zich aan uw lichaamstemperatuur en absorbeert Warmte
  • Regelt afzonderlijk de warmte van u en uw partner
  • Gepatenteerd  en ontwikkeld door NASA
  • Vulling 90% 1e kwaliteits dons
  • Wasbaar in de wasmachine op 30-40 graden
  • Tijk van 100% katoen.

Maten en prijzen Tempur dekbedden uitvoering Classic

Maat Prijs
140 x 220 cm 249
240 x 220 449

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez

Wij bezorgen gratis in Utrecht, Weesp, Blaricum, Huizen, Laren, Loosdrecht, Loenen aan de Vecht, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Almere, Lelystad, Vreeland, Wageningen, Baarn, Soest, Wassenaar en Den Haag.