Mahoton Butterfly kussens

Belvedere is de leverancier van Mahoton gezondheidskussens in Hilversum en het Gooi.  Wij hebben  zeer goede ervaringen met de Butterfly kussens.

Dit zijn gezondheidskussens met een speciale nek steun. Onze ervaring is dat 9 van de 10 personen beter slapen met het butterfly kussen.

 

 

Butterfly

Butterfly is een gezondheidskussen. Het hoofdkussen past zich aan naar de lichaamshouding. Door de constructie van het Butterfly kussen behouden hals en borstwervels gedurende de nachtrust hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek, rug en hoofdpijn voorkomen. Het kussen is voor rugslapers en zijslapers geschikt. De Butterfly kussen is anti allergisch en stofvrij, tevens een afritsbare en wasbare tijk.

klantreactie butterfly kussen

Beste Siebe,

 

Ik wil je nog even bedanken voor de goede service met het kussen wat ik onlangs bij jou hebt uitgeprobeerd en besteld. Ik ben er echt heel erg blij mee want ik lig echt zoveel lekkerder en heb ook echt minder last van mijn lijf ik ben er echt super tevreden over!! (als ik eerder had geweten dat het zoveel verschil maakt had ik het eerder gedaan) 🙂

 

nogmaals enorm bedankt voor de service ik ben heel blij met mijn nieuwe butterfly kussen!!!!

 

 

Hoogte Butterfly kussen

Het butterfly kussen is verkrijgbaar in 3 hoogtes.

9 cm   (voor rug of buikslaper)

12 cm  (standaard kussen voor vrouwen en mannen)

14 cm  (kussen voor brede schouders)

 

Koop Butterfly kussen online en betaal met Ideal

 

Mahaton kussen thuis gratis uitproberen

U kunt bij ons op de showroom een kussen uitzoeken en vervolgens thuis gratis uitproberen, Net zo lang tot u het voor u optimale kussen heeft gevonden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze service.

 

mahoton-butterfly

 

Voordelen Mahoton gezondheids kussens

  • Mahoton kussens zijn gemaakt van 80% natuurrubber
  • geschikt voor mensen met een allergie of cara
  • tijk is afritsbaar en wasbaar tot 60 graden
  • Kussen leverbaar in 3 hoogtes. 9, 12, en 14 cm
  • geven een goede steun aan nek en schouders

 

Mahaton Butterfly bestellen via mail

Weet u precies welk kussen u wilt hebben, maar wilt u niet via IDEAL betalen, dan kunt u dat via mail bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten

 

De procedure is als volgt

  • U geeft per mail info@belvedere-interior.nl  of telefonisch via 035 – 62 147 50 uw bestelling door
  • U maakt het verschuldigde bedrag over op bankrekening: 45 97 27 281 t.n.v. villla belvedere.
  • Na ontvangst van uw betaling maken wij de verzending direct in orde.

 

Prijzen Butterfly kussens:

9 cm                   149 euro

12 cm                 149 euro

14 cm                 149 euro

 

Hoe werkt het Mahoton Butterfly gezondheidskussen.

Het butterfly gezondheidskussen heeft een verlaagde hoofdsteun. Hierdoor wordt automatisch een zachte nekrol gevormd die minder stijf aanvoelt dan de traditionele kussens met nekrol en die de halswervels optimaal ondersteunt. Mahoton kussens voelen heerlijk zacht aan, maar geven toch een goede ondersteuning. U ligt vrij en stabiel.

www.mahoton.nl 

 

Butterfly kussen

Butterfly kussen

 

Tempur matrassen

Wij hebben regelmatig showroommodellen Tempur matrassen in de aanbieding.

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer

 

Signature

Signature kussens zijn voorzien van een vormvaste en elastische natuurrubber kern welke uw nek en hoofd perfect ondersteunen.
Doordat de buitenhoes is gevuld met 90% dons en een klimaat regulerend vezel, voelt een Signature kussen aan als een weldaad van comfort.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren

Kussen Signature