Matras gratis op proef

Belvedere is de matrassenspecialist van Hilversum en het Gooi. Wij hebben een grote collectie matrassen die u op onze showroom kunt uittesten.  uitverkoop matrassen

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en  U zult zien dat wij alles in het werk stellen om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen. Lees hieronder alles over gratis proefslapen.

kom nu langs en verbeter uw nachtrust

matras-chic1

Uw matras gratis een nacht thuis uitproberen.  (proefslapen)

Een goed matras is een waardevol bezit. Om te zorgen dat u exact het matras uitkiest dat bij u past bieden wij als extra service de mogelijkheid om een matras gratis een nacht bij u thuis uit te proberen.  U kunt bij ons dus proefslapen.

De regeling werkt als volgt:

  • De regeling geldt alleen indien u in het gooi of vechtstreek woont.
  • U kunt net zo lang het matras op proef wisselen, totdat u een matras vindt dat bevalt.
  • Indien u nog geen klant bent betaalt u 150 euro borg.
  • U zorgt zelf voor het vervoer (Wij rekenen 50 euro,  (75 euro buiten het gooi) voor het vervoer.  Dit bedrag vervalt indien u het matras aanschaft)
  • Na 1 nacht brengt u het matras retour. (of 2 nachten in het weekend)

Waarom thuis proefslapen

Uw lichaam went aan een matras. Om een nieuw matras uit te proberen is het daarom goed om een langere periode het matras op proef te nemen.  Soms heeft u een wat steviger matras nodig, bijvoorbeeld als u onderrug klachten heeft. Dit matras voelt dan in eerste instantie te hard aan maar na een nacht kunt u als herboren wakker worden.

Het omgekeerde speelt ook In de toonzaal voelt het matras heerlijk zacht aan. Na een nacht slapen ervaart u pas dat het matras te weinig steun geeft.

Tips voor het uitproberen van een matras.

  1. Koop alleen een matras als u uitgerust bent. Indien u echt moe bent, ligt elk matras lekker.
  2. Proef het matras op uw rug en op u zij (beide kanten)
  3. heeft u klachten aan nek of rug geef dat dan door aan de verkoper. hij kan daar in zijn advies rekening mee houden

Belvedere al 30 jaar een begrip

Belvedere is op beddengebied al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en  heeft onder de villabewoners een grote schare fans. Wij geloven in een perfecte service. Het matras op proef is hier een voorbeeld van.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Tempur matrassen

Wij hebben regelmatig showroommodellen Tempur matrassen in de aanbieding. Voor deze modellen geldt de regeling matras op proef niet.

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek