Pullman matras Silverline Excellence

Belvedere Villa-inrichting is de grootste dealer van het Pullman matras Silverline Excellence in Hilversum en het Gooi , en levert deze fantastische matrassen door heel Nederland.

 

Pullman staat synoniem voor ambacht, precisie en heerlijk slapen.

 

Belville

Belville

 

u kunt ook kijken op :Pullman

 

Uitgerust wakker worden

Uitgerust wakker worden. Dat begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.

 

Gezond slapen

Tijdens de slaap ontspannen lichaam en geest om te herstellen van een dag gevuld met fysieke inspanning en mentale druk. Bij Pullman staan een goede en gezonde slaap centraal. Daarom doen we grondig onderzoek, selecteren we de beste en meest duurzame materialen en maken onze vakmensen al meer dan 80 jaar elke matras met de hand. En het resultaat mag er zijn want Pullman matrassen behoren al jaren op rij tot de best beoordeelde matrassen van Nederland.

 

Silverline matrassen

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt, zult u ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen. Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staat de Pullman matras Silverline garant voor een heerlijk slaapcomfort, jaar in, jaar uit.

 • 7-zone Geneste pocketvering
 • Nageharde pocketveren
 • Stoffering stretch met wol, zijde en katoen
 • 5 jaar volledige garantie

 

Detroit

Detroit

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Pullmann matrassen als beste getest

Pullman is trots op de Silverline Premier en Silverline Excellence matrassen deze zijn namelijk uitgeroepen tot beste uit de test van juni 2016 tot maart 2017, door de consumentenbond. U kunt deze matrassen bij ons op de showroom uitproberen.

Ook in augustus 2018, 2019 en 2020  is de Pullman Silverline zeer goed getest.  De testresultaten blijven zeer goed.

meer informatie over pullman matrassen

 

 Silverline Excellence matras

 

Pullman matrassen Silverline Excellence direct bestellen

De Pullman excellence matrassen worden op order gemaakt. Er is dus geen voorraad, houd rekening met een levertijd van 6 weken. U heeft na aankoop het matras dus niet direct in huis, echter is dit zeker het wachten waard.

 

Pullman silverline boxspring belleville

 

De bijzondere historie van Pullman

George Mortimer Pullman was een trein Pionier die zijn klanten wilden voorzien van de ultieme nachtrust in zijn treinen. Hiervoor had hij een matras nodig dat meer comfort bood dan voorheen.

De pullman veer bestaat uit 2 delen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op het gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.

In 1915 konden andere spoorwegbedrijven, reders en hoteliers niet achterblijven. Pullman werd de standaard voor de ultieme nachtrust.

 

Ottawa

Ottawa

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Belvedere is de specialist in Pullman matrassen en boxsprings. Wij hebben jarenlang ervaring. Wij geven deskundig en persoonlijk advies.

 

Orlando

Orlando

 

Pullman matrassen

De matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. In luxe hotels, aan boord van cruiseschepen of bij mensen thuis die iedere dag verlangen naar een weldadige nachtrust. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen zijn eigenschappen die u simpelweg eens zelf móét ervaren.

 

Charlotte.

Charlotte.

 

Behandeld met Sensity

Alle matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.

 

Prijzen pullman Silverline Excellence

Pullman matrassen kennen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De prijs voor het matras Pullman Silverline Excellence start al bij 699 euro voor een 1 persoons matras.

 

De Silverline excellence is aanwezig op onze showroom

 • voor de overige matrassen kijk op Het best geteste matras Silverline Excellence  (met Latex afdeklaag) standard en firm (vanaf 700 euro)
 • voor de overige pullman matrassen op onze showroom kijk op pullman

 

Silverline Excellence matras

Een Pullman Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd 7-zones Honingraat Pocketinterieur. De matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd.

Seattle

Seattle

 

Kenmerken Pullman Silverline excellence Matrassen

 • 7 – zones Honingraat Pocketinterieur met nageharde veren
 • Nageharde geneste pocketvering
 • Comfortlaag: natuurlatex en een jute drukverdeler
 • Elastische stretch met wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill
 • Standard en Firm
 • Hoogte ca. 24 cm
 • Colouruitvoering ca. 21 cm
 • Sensity® probiotica
 • Optioneel anti-allergisch

 

Boxsprings voor bij het matras Pullman Silverline excellence

De Pullman boxspring heeft een ongekend comfort. Dit komt door de pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het bed oppervlak mee. Door de open structuur is er uitstekende ventilatie van het bed. Door het handwerk en de duurzame materialen zorgen de boxsprings voor een aangenaam slaapcomfort.

Een verstelbare boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met de afstandbediening kunt u het hoofd en voeteneinde van de boxspring zelf instellen. De elektrische boxspring heeft een stalen frame als basis. Een vaste boxspring heeft een duurzame houten frame.

Maten Pullman Matrassen

Pullman Excellence matrassen kunnen elke denkbare maat geleverd worden:

 • Lengte maten:  200,  210,  220
 • Breedte  maten: 80,  90,  100,  120,  140,  160,  180,  200 (met koppelrits)

 

Scherpe prijzen, aanbiedingen Pullman matrassen

We hanteren altijd de scherpste prijs voor de pullman matrassen in onze collectie. Om zeker te stellen dat u altijd de juiste prijs betaalt, hanteren wij de scherpste prijs garantie op het moment van aankoop.

 

Garantieregeling Pullman Excellence matrassen

 • 5 jaar garantie op matrassen
 • 25 jaar garantie op frame en draadbreuk van de boxsprings

 

 

Onderrug klachten

Pullman matrassen zijn relatief stevig in het lende gebied. Hierdoor zijn pullman geliefd bij personen met onderrug klachten. Meer ondersteuning in de onderrug geeft in het algemeen namelijk een duidelijke verbetering van onderrug klachten. Pullman matrassen volgen het lichaam nauwgezet en bieden extra ondersteuning op die plekken waar dat nodig is.

Nashville

Nashville

 

Silverline Premier

Dit matras bevat een geavanceerd 7-zones Pocketinterieur, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Daardoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Premier (evenals Silverline Excellence en Luxury)  de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd.

Silverline luxury

De Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een 7-zones Honingraat interieur. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. Afgedekt met Natuurlatex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Silverline Allure

De Silverline Allure matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. De Allure is ook leverbaar als Colour matras met optioneel een luxe accentbies.

 

Silverline Master

De Silverline Master matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met Latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Silverline Royal

De Silverline Royal matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met een Natuurlatex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Verkrijgbaar in Standard en Firm.

 

Pullman_matrassen_1000x500_Silverline-AMR

Pullman_matrassen_Silverline-Royal

 

 

Anti-allergische uitvoering

Matrassen van Pullman zijn zonder meerprijs leverbaar in een anti-allergische uitvoering. De matrassen worden dan doorgestikt met comfortfill.

 

 

Meer informatie bedden en matrassen:

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Cleveland

Cleveland

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof