Pullman matras Silverline Excellence

Belvedere Villa-inrichting is de grootste dealer van het Pullman matras Silverline Excellence in Hilversum en het Gooi , en levert deze fantastische matrassen door heel Nederland.

 

Pullman staat synoniem voor ambacht, precisie en heerlijk slapen.

 

Pullman express luxe

 

Silverline matrassen

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt, zult u ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen.

 • 7-zone Geneste pocketvering
 • Nageharde pocketveren
 • Stoffering stretch met wol, zijde en katoen
 • 5 jaar volledige garantie

 

Pullman Portland

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? Op onze Instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte! https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Pullmann matrassen als beste getest

Pullman is trots op de Silverline Premier en Silverline Excellence matrassen deze zijn namelijk uitgeroepen tot beste uit de test van juni 2016 tot maart 2017, door de consumentenbond. U kunt deze matrassen bij ons op de showroom uitproberen.

Ook in augustus 2018 is de Pullman Silverline getest. Uit de test bleek dat de Pullman Silverline matras 2e was geworden van alle matrassen. De resultaten zijn grandioos.

meer informatie over pullman matrassen

 

 Silverline Excellence matras

 

Pullman matrassen Excellence direct bestellen

De Pullman excellence matrassen worden op order gemaakt. Er is dus geen voorraad, houd rekening met een levertijd van 6 weken. U heeft na aankoop het matras dus niet direct in huis, echter is dit zeker het wachten waard.

 

Pullman silverline boxspring belleville

 

De bijzondere historie van Pullman

George Mortimer Pullman was trein Pionier die zijn klanten wilden voorzien van de ultieme nachtrust in zijn treinen. Hiervoor had hij een matras nodig dat meer comfort bood dan voorheen. Het geheim van Pullman is het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd. Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op het gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. In 1915 konden andere spoorwegbedrijven, reders en hoteliers niet achterblijven. Pullman werd de standaard voor de ultieme nachtrust.

 

Pullman Toronto

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Pullman Silverline Boxspring ottawa

 

Pullman matrassen

De matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. In luxe hotels, aan boord van cruiseschepen of bij mensen thuis die iedere dag verlangen naar een weldadige nachtrust. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen zijn eigenschappen die u simpelweg eens zelf móét ervaren.

 

Pullman Boxspring Oakville Silverline

 

Prijzen pullman Silverline Excellence

Pullman matrassen kennen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De prijs voor het matras Pullman Silverline Excellence start al bij 699 euro voor een 1 persoons matras.

 

Pullman Matrassen aanwezig op onze showroom

 • Het best geteste matras Silverline premier standard en firm (vanaf 600 euro)
 • Het best geteste matras Silverline Excellence standard en firm (vanaf 700 euro)
 • Het pullman matras Goldline premier standard en firm

 

 

Kenmerken Pullman Silverline excellence Matrassen

 • 7 – zones
 • Nageharde geneste pocketvering
 • Comfortlaag: natuurlatex en een jute drukverdeler
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Hoogte ca. 24 cm
 • Colouruitvoering ca. 21 cm

 

Boxsprings voor bij het matras Pullman Silverline excellence

De Pullman boxspring heeft een ongekend comfort. Dit komt door de pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het bed oppervlak mee. Door de open structuur is er uitstekende ventilatie van het bed. Door het handwerk en de duurzame materialen zorgen de boxsprings voor een aangenaam slaapcomfort.

Een verstelbare boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met de afstandbediening kunt u het hoofd en voeteneinde van de boxspring zelf instellen. De elektrische boxspring heeft een stalen frame als basis. Een vaste boxspring heeft een duurzame houten frame.

 

 Pullman goldline boxspring Chicago

 

Maten Pullman Matrassen

Pullman Excellence matrassen kunnen elke denkbare maat geleverd worden:

 • Lengte maten:  200,  210,  220
 • Breedte  maten: 80,  90,  100,  120,  140,  160,  180,  200 (met koppelrits)

 

Scherpe prijzen, aanbiedingen Pullman matrassen

We hanteren altijd de scherpste prijs voor de pullman matrassen in onze collectie. Om zeker te stellen dat u altijd de juiste prijs betaalt, hanteren wij de scherpste prijs garantie op het moment van aankoop.

 

Garantieregeling Pullman Excellence matrassen

 • 5 jaar garantie op matrassen
 • 25 jaar garantie op frame en draadbreuk van de boxsprings

 

Pullman select

 

Onderrug klachten

Pullman matrassen zijn relatief stevig in het lende gebied. Hierdoor zijn pullman geliefd bij personen met onderrug klachten. Meer ondersteuning in de onderrug geeft in het algemeen namelijk een duidelijke verbetering van onderrug klachten. Pullman matrassen volgen het lichaam nauwgezet en bieden extra ondersteuning op die plekken waar dat nodig is.

 

Silverline Boxspring Richmond

 

Anti-allergische uitvoering

Matrassen van Pullman zijn zonder meerprijs leverbaar in een anti-allergische uitvoering. De matrassen worden dan doorgestikt met comfortfill.

 

Meer informatie bedden en matrassen:

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof