Pullman matras Silverline Excellence

Belvedere Villa-inrichting is de grootste dealer van het Pullman matras Silverline Excellence in Hilversum en het Gooi en levert deze fantastische atrassen door heel Nederland. Pullman staat synoniem voor ambacht, precisie, en heerlijk slapen

 

Pullman express luxe

 

Pullmann matrassen als beste getest

Pullman is trots op de Silverline Premier en Silverline Excellence matrassen deze zijn namelijk uitgeroepen tot beste uit de test van juni 2016 tot maart 2017, door de consumentenbond. U kunt deze matrassen bij ons op de showroom uitproberen.

Kijk op http://www.pullman.nl/ voor de gehele collectie.

 

 Silverline Excellence matras

 

Pullman matrassen Excellence direct bestellen

De pulman excellence matrassen worden op order gemaakt. Er is dus geen voorraad. Houd rekening met een levertijd van 6 weken. U heeft na aankoop het matras dus niet direct in huis. Het is echter het wachten waard.

 

Pullman silverline boxspring belleville

 

De bijzondere historie van Pullman

George Mortimer Pullman was trein Pionier die zijn klanten wilden voorzien van de ultieme nachtrust in zijn treinen. Hiervoor had hij een matras nodig dat meer comfort bood dan voorheen. Het geheim van Pullman is  het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd. Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op het gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. In 1915 konden andere spoorwegbedrijven,reders en hoteliers niet achterblijven. Pullman werd de standaard voor de ultieme nachtrust.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Pullman Silverline Boxspring ottawa

 

Prijzen pullman Silverline Excellence

Pullman matrassen kennen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De prijs voor het matras Pullman Silverline Excellence start  al bij 699 euro voor een 1 persoons matras

 

Pullman Matrassen aanwezig op onze showroom

 • Het best geteste matras Silverline premier standard en firm  (vanaf 600 euro)
 • Het best geteste matras Silverline Excellence standard en firm (vanaf 700 euro)
 • Het pullman matras Goldline premier standard en firm

 

Kenmerken Pullman Silverline excellence Matrassen

 • 7 – zones
 • Nageharde geneste pocketvering
 • Comfortlaag: natuurlatex en een jute drukverdeler
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Hoogte ca. 24 cm
 • Colouruitvoering ca. 21 cm

 

 Boxsprings voor bij het matras Pullman Silverline excellence

De Pullman boxspring heeft een ongekend comfort. Dit komt door de pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. beide interieurs veren over het bedoppervlak mee. Door de open structuur is er uitstekende ventilatie van het bed. Door het handwerk en de duurzame materialen zorgen de boxsprings voor aangenaam slaapcomfort.

Een verstelbare boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met de afstandbediening kunt u het hoofd en voeteneinde van de boxspring zelf instellen. De boxspring heeft een stalen frame als basis. Een vaste boxspring heeft een duurzame houten frame.

 

 Pullman goldline boxspring Chicago

 

Maten Pullman Matrassen

Pullman Excellence matrassen kunnen elke denkbare maat geleverd worden:

 • Lengte maten:  200,  210,  220
 • Breedte  maten: 80,  90,  100,  120,  140,  160,  180,  200 (met koppelrits)

 

Scherpe prijzen, aanbiedingen Pullman matrassen

We hanteren altijd de scherpste prijs voor de pullman matrassen in onze collectie. Om zeker te stellen dat u altijd de juiste prijs betaalt, hanteren wij de scherpste prijs garantie op het moment van aankoop

 

Garantieregeling Pullman  Excellence matrassen

 • 5 jaar garantie op matrassen
 • 25 jaar garantie op frame en draadbreuk van de boxsprings

 

Pullman select

 

Onderrug klachten

Pullman matrassen zijn relatief stevig in het lendegebied. Hierdoor zijn pullman geliefd bij personen met onderrugklachten.  Meer ondersteuning in de onderrug geeft in het algemeen namelijk een duidelijke verbetering van onderrugklachten. Pullman matrassen volgen het lichaam nauwgezet en bieden extra ondersteuning op die plekken waar dat nodig is.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel Pullman matras  klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Eindhoven, Den Haag, Wassenaar, Haarlem, Aerdenhout, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Silverline Boxspring Richmond

 

Anti-allergische uitvoering

Matrassen van Pullman zijn zonder meerprijs leverbaar in een anti-allergische uitvoering. de matrassen worden dan doorgestikt met comfortfill.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild