tempur oplegmatras

Belvedere is de leverancier van oplegmatrassen in Hilversum en het Gooi. Wij hebben het oplegmatras op de toonzaal liggen en u kunt het direct uit proberen.  Het oplegmatras kan ook zonder extra kosten aan huis worden bezorgd. Klik hier voor de tempur kortingactie.

 

tempur-oplegmatras

 

20% korting op showroommodellen schotelbodems

Tempur gaat haar collectie aanpassen. Daarom geven wij 20% korting op al onze showroommodellen.

kom nu langs en verbeter uw nachtrust

Nieuwe uitvoering Tempur oplegmatras.

het oplegmatras kan geplaatst worden op ieder conventieel matras ter verbetering van comfort en steun. Het wordt toegepast indien u opzich goede matrassen heeft, maar u niet tevreden bent op het comfort. Dmv het oplegmatras krijgt u wel het comfort dat u zoekt, maar hoeft u geen nieuw matras aan te schaffen. Het nieuwe oplegmatras heeft nu een zomer en een winterkant.

Voordelen oplegmatras

  • Bestaat uit tempurlaag van 7 cm dat zich vormt naar de contouren van uw lichaam.
  • Het matras heeft een winter en een zomer kant
  • De hoes is eenvoudig te verwijderen en wasbaar op 40 graden
  • De hoes is antibacterieel en hypoallergeen.
  • Het oplegmatras is eenvoudig te hanteren

oplegmatras

Tempur bedbodems speciaal afgestemd op Tempur matrassen

U kunt uw oplegmatras ook direct via internet bestellen.  Mail ons op info@belvedere-interior.nl, of bel 035-62 147 50.  De bezorging aan huis is  gratis.

Garantie Tempur oplegmatras

Tempur producten kennen een goede en uitgebreide garantie tot wel 15 jaar. Lees hier de voorwaarden.

 Tempur oplegmatras is anti-allergisch

De hoezen van alle tempurproducten zijn medicott behandeld. Dwz ze geven schimmels en  huismijt  geen kans. Daarnaast zijn alle hoezen wasbaar op 60 graden.

prijs Tempur oplegmatras

De prijs voor het tempur oplegmatras is afhankelijk van de maat. De prijzen starten bij 599 voor een matras van 70 x 200.

Oplegmatras Tempur

Het Tempur oplegmatras pas op elk conventioneel matras dat nog in goede staat is en het zorgt voor een verbeterd comfort en drukverlaging.

Het Tempur oplegmatras wordt gebruikt als u geinvesteerd heeft in een matras van hoge kwaliteit maar toch niet het comfort ervaart dat u nodig heeft. Het kan ook gebruikt worden in bijv. een caravan.

Tempur oplegmatras op maat

Het tempur oplegmatras kan ook exact op maat worden besteld. De minimale breedte bedraagt 70 cm.

Wij verkopen de volgende producten van Tempur:

Tempur kussens    Tempur reismatrassen     Tempur fietszadeldekje   Tempur matrassen    tempur jubileumbed   tempur oplegmatrassen   tempur bedbodems

Al 10 jaar officiele tempur dealer in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klantenuit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

www.tempur.nl

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer