Andrew Martin stoffen

Belvedere is de grootste leverancier van Andrew Martin stoffen in Hilversum en het Gooi.

 

Andrew Martin iznik red

 

Collectie

Door een rijke mix van elementen weerspiegelen zij een wereldwijd assortiment. Elk stuk inspireert een gevoel van comfort en escapisme. Zij produceren nieuwe ontwerpen voor de trends van nu, een verrassende touch of subtiele draai door alle collecties. De collecties bestaat uit meubels, stoffen en behang die zijn geïnspireerd zijn in alle hoeken van de wereld. Ontdek de mooie en rijke collecties op de site: https://www.andrewmartin.co.uk/

Gobi

Deze collectie laat u meenemen naar de woestijnen van Afrika, de koninklijke olifanten van India en het leven van Zuidoost Azie. Gedempte kleuren met flikkeringen van roze en blauwtinten zorgen voor de perfecte collectie van een eigentijdse interieur wat ontspannen aan voelt.

 

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Andrew Martin

Een wereldwijde interieur aanbieder van een breed scala aan meubelen, stoffen, behang, verlichting en woonaccessoires geïnspireerd door een unieke mix van culturen, nostalgie en decennia, Andrew Martin International is de go-to plek voor smaakmakers op zoek naar individuele interieurs met een twist.

De Andrew Martin esthetische ontwerpen laten zich inspireren door een combinatie van culturen en tijdperken. Deze ideologie is om te verrassen en te stimuleren; het doel, om zijn veelgelaagde, multicultureel, easy living stijl voor iedereen die daar van houdt.

 

 

 

Grote collectie Andrew Martin op onze showroom

Wij hebben een groot deel van de collectie op onze showroom en kunnen alle stoffen van Andrew Martin leveren.

 

andrew martin Amara brick

 

andrew martin plume

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

www.andrewmartin.co.uk

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Andrew Martin volcano paradise

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez