Andrew Martin stoffen

Belvedere is de grootste leverancier van Andrew Martin stoffen in Hilversum en het Gooi. Belvedere levert alles van Andrew Martin door heel Nederland.

 

The moon collection

 

Andrew Martin

Een wereldwijde interieur aanbieder van een breed scala aan meubelen, stoffen, behang, verlichting en woonaccessoires geïnspireerd door een unieke mix van culturen, nostalgie en decennia.

Andrew Martin International is de go-to plek voor smaakmakers op zoek naar individuele interieurs met een twist.

De Andrew Martin esthetische ontwerpen laten zich inspireren door een combinatie van culturen en tijdperken. Deze ideologie is om te verrassen en te stimuleren; het doel, om zijn veelgelaagde, multicultureel, easy living stijl voor iedereen die daar van houdt.

 

 

Het doel

Stijl, elegantie, comfort en een element van escapisme uit ‘het dagelijks leven’ bij elkaar te brengen. De methode: Fusion Interiors.

Het samenbrengen van eclectische invloeden uit de hele wereld, het creëren van verbindingen met andere culturen, andere tijd en plaats het aanmoedigen van een emotionele als een esthetische reactie. Het resultaat: Samenhangende interieurs die ontsnapping  bieden door middel van associatie, inspiratie en opwinding in een comfortabele omgeving.

 

Iznik red

 

Collectie

Door een rijke mix van elementen weerspiegelen zij een wereldwijd assortiment. Elk stuk inspireert een gevoel van comfort en escapisme. Zij produceren nieuwe ontwerpen voor de trends van nu, een verrassende touch of subtiele draai door alle collecties. De collecties bestaat uit meubels, stoffen en behang die zijn geïnspireerd zijn in alle hoeken van de wereld. Ontdek de mooie en rijke collecties op de site: https://www.andrewmartin.co.uk/

Andrew Martin - Gobi Fabrics

Gobi Fabrics

 

Collecties

 • Grand Bazaar Collection
 • Hindu Kush Collection
 • Salento Fabrics
 • Villandry Velvet
 • Kit Kemp Collection
 • Gobi Collection
 • Expedition Collection

 

Andrew Martin - furniture

Furniture

 

Expeditie

Geïnspireerd door wereldwijde reizen, neemt Expedition ons mee op een reis van Tanzania tot Turkije, van Frankrijk tot Indonesië. De stoffen in deze collectie zijn een eerbetoon aan natuurlijke en culturele juweeltjes die tijdens deze reizen zijn gevonden, of het nu gaat om dramatische landschapspatronen, kleurrijke tradities of exotische dieren in het wild. Expeditie bestaat uit ikats, kelims, dierenmotieven en bijpassende tijkstrepen en vlakten in een palet van zacht grijs en poederblauw, gekruid met levendig granaatappelroze, diep marineblauw en helder geel. Gemaakt in Groot-Brittannië, de ontwerpen zijn roterend gedrukt op prachtig geweven doek.

 

Andrew Martin Glacier Paradise

Expidition collection – Glacier Paradise

 

Gobi

Deze collectie laat u meenemen naar de woestijnen van Afrika, de koninklijke olifanten van India en het leven van Zuidoost Azie. Gedempte kleuren met flikkeringen van roze en blauwtinten zorgen voor de perfecte collectie van een eigentijdse interieur wat ontspannen aan voelt.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties!

 

Andrew Martin - Fitzroy Grey

Fitzroy Grey

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Kit Kemp Collection

Kit Kemp en Andrew Martin hebben altijd een nauwe werkrelatie gehad. Doordat Kit Kemp in 2008 de Andrew Martin International Interior Design of the Year Award won, ontstond te spannende samenwerking. Kit had wandtapijten ontworpen uit de 15e en 16e eeuw.  Het was de bedoeling om de oude wandtapijten een nieuw leven te geven in de hedendaagse wereld.

 

 

Behang

Andrew Martin heeft een breed assortiment van hoogwaardig designbehang. Alles is gedrukt en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Van bijzondere Trompe L’oeil en glanzende effecten tot gedurfde dierenprints en strepen. De behang collectie is perfect voor een gedurfd interieur. Het behang kan zorgen voor een vernieuwd interieur met meer persoonlijkheid.

 

Mythical Land

 

Collectie Hindu Kush

Van de machtige Kaukasus tot de Indus River Valley, Hindu Kush neemt ons mee op een ontdekkingsreis door enkele van de meest mysterieus gehulde en diverse landschappen ter wereld.  De robuuste geometrische ontwerpen en zachte natuurlijke tinten in deze collectie verkennen de proteanische aard van deze bergachtige landschappen en de diverse culturen die er omheen overleven.

 

Andrew Martin - Hindu Kush

Hindu Kush

 

Collectie Beat the Blues

Of het nu gewaagd kobalt, waterige cerulean of betrouwbare marine is, blauw wordt consequent erkend als ’s werelds favoriete kleur. Welke kleur blauw u ook kiest, de kleur blauw kan een zeer rustgevend en kalmerend effect hebben wanneer u het thuis gebruikt.

 

Beat the Blues

Beat the Blues

 

Grote collectie Andrew Martin op onze showroom

Wij hebben een groot deel van de collectie op onze showroom en kunnen alle stoffen van Andrew Martin leveren.

 

Andrew Martin - Sienne

Sienne

 

Materialen en natuur

Al sinds de oudheid streven ze ernaar om onze leefruimtes te combineren met elementen uit de natuurlijke wereld. Neem bijvoorbeeld de hangende tuinen van Babylon, de traditie van kerstbomen of de moderne obsessie om kamerplanten en vetplanten te houden. De theorie van biofilie suggereert dat we als mens een instinctieve behoefte hebben om contact te maken met de natuur. Door deze elementen bij ons thuis te brengen, wordt die verbinding versterkt, onze stemming versterkt en kunnen we ons meer geaard voelen. Kamerplanten zijn een voor de hand liggende manier om dit te doen, maar zoek naar andere organische materialen zoals hout of marmer die in meubels zijn verwerkt, maar ook naar natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen. Zelfs visuele herinneringen aan de natuur zouden een impact hebben, dus fotografische afdrukken zoals deze zijn een geweldige aanvulling op je galeriewand.

‘ The natural environment is what we were created to excel in, so we tend to be drawn to elements that would have once helped support our survival and wellbeing’  – Lily Bernheimer

 

Andrew Martin - Materials en Nature

Materials en Nature

 

Vloerkleden

Andrew Martin heeft diverse hoogwaardige vloerkleden. Diverse materialen, kleuren en patronen zorgen voor een breed scala. De hoogwaardige luxe vloerkleden zorgen voor een fijne sfeer in huis.

 

Andrew Martin Rug

Andrew Martin Rug

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Andrew Martin meubelstoffering

Andrew Martin meubelstoffering

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Trullo Stone Fabric 

 

Website

Voor meer informatie en inspiratie ga naar : www.andrewmartin.co.uk

 

Andrew Martin - Navaho Buff fabric

Navaho Buff fabric

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi. En heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Andrew Martin Salento Fabrics

Salento Fabrics

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof

 

Andrew Martin

Andrew Martin