Andrew Martin stoffen

Belvedere is de grootste leverancier van Andrew Martin stoffen in Hilversum en het Gooi. Belvedere levert alles van Andrew Martin door heel Nederland.

 

the moon collection

 

Het doel

Stijl, elegantie, comfort en een element van escapisme uit ‘het dagelijks leven’ bij elkaar te brengen. De methode: Fusion Interiors. Het samenbrengen van eclectische invloeden uit de hele wereld, het creëren van verbindingen met andere culturen, andere tijd en plaats het aanmoedigen van een emotionele als een esthetische reactie. Het resultaat: Samenhangende interieur ruimten die ontsnapping  bieden door middel van associatie, inspiratie en opwinding in een comfortabele omgeving.

 

Andrew Martin iznik red

 

Collectie

Door een rijke mix van elementen weerspiegelen zij een wereldwijd assortiment. Elk stuk inspireert een gevoel van comfort en escapisme. Zij produceren nieuwe ontwerpen voor de trends van nu, een verrassende touch of subtiele draai door alle collecties. De collecties bestaat uit meubels, stoffen en behang die zijn geïnspireerd zijn in alle hoeken van de wereld. Ontdek de mooie en rijke collecties op de site: https://www.andrewmartin.co.uk/ 

Kip kemp collectie

Gobi

Deze collectie laat u meenemen naar de woestijnen van Afrika, de koninklijke olifanten van India en het leven van Zuidoost Azie. Gedempte kleuren met flikkeringen van roze en blauwtinten zorgen voor de perfecte collectie van een eigentijdse interieur wat ontspannen aan voelt.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Andrew Martin

Een wereldwijde interieur aanbieder van een breed scala aan meubelen, stoffen, behang, verlichting en woonaccessoires geïnspireerd door een unieke mix van culturen, nostalgie en decennia, Andrew Martin International is de go-to plek voor smaakmakers op zoek naar individuele interieurs met een twist.

De Andrew Martin esthetische ontwerpen laten zich inspireren door een combinatie van culturen en tijdperken. Deze ideologie is om te verrassen en te stimuleren; het doel, om zijn veelgelaagde, multicultureel, easy living stijl voor iedereen die daar van houdt.

 

Behang

Andrew Martin heeft een breed assortiment van hoogwaardig designbehang. Alles is gedrukt en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Van bijzondere Trompe L’oeil en glanzende effecten tot gedurfde dierenprints en strepen. De behang collectie is perfect voor een gedurfd interieur. Het behang kan zorgen voor een vernieuwd interieur met meer persoonlijkheid.

 

Mythical Land

 

Grote collectie Andrew Martin op onze showroom

Wij hebben een groot deel van de collectie op onze showroom en kunnen alle stoffen van Andrew Martin leveren.

 

andrew martin Amara brick

 

andrew martin plume

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

www.andrewmartin.co.uk

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .