Artimo

Belvedere is de grootste aanbieder van Artimo stoffen in Hilversum en het Gooi. We hebben een deel van de collectie bij ons op de showroom hangen en kunnen alle stoffen van Artimo leveren.

 

 

Artimo Textiles is een ervaren, gespecialiseerde leverancier in permanent vlam vertragende gordijn- en meubelstoffen met een eigen collectie gordijn- en meubelstoffen voor projecten. De wereld van de gezondsheidszorg is hun welbekend, aangezien ze al 40 jaar in deze dynamische markt werken. Ze hebben daarin een bijzondere positie ingenomen: als enig bedrijf in Nederland hebben ze een collectie die uitsluitend uit internationaal gecertificeerde, permanent vlam vertragende stoffen bestaat.

 

Brandveiligheid

Veiligheid is terecht een van de belangrijkste hedendaagse trends. Nergens zijn veiligheidsvoorschriften zo streng dan wanneer het gaat om ontvlambare materialen, zoals bv gordijnstoffen. Daarom is het goed te weten dat er stoffen bestaan die uit zichzelf geen vuur kunnen vatten.

Hoe mooi ze ook zijn, het doorslaggevende voordeel van Trevira CS is hun permanente moeilijke ontvlambaarheid. Dit wordt gegarandeerd door een aantal externe controles op basis van nationale en internationale normen. De testen stemmen overeen met de belangrijkste normen voor brandveiligingscontrole in de hele wereld.

 

IFR (inherently flame retardant)

Artimo IFR gordijnstoffen zijn samengesteld uit 100% permanentvlamvertragende polyester garens.

De vlamvertragende eigenschappen van deze stoffen zijn ingebouwd in de chemische structuur van de vezels waaruit deze garens opgebouwd zijn en verdwijnen dus niet, ook niet na veelvuldig wassen.

Artimo IFR gordijnstoffen zijn dus niet behandeld met een finish om de stof vlamvertragend te maken en hoeven na het wassen dus niet opnieuw vlamvertragend gemaakt te worden.

 

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

Trevira CS

Trevira CS (merknaam voor permanent vlamvertragende polyester) stoffen beschikken over een groot aantal belangrijke voordelen en zijn optimaal in elk gebruik. Hun vormvastheid is buitengewoon groot. En ook de was eigenschappen kan men vertrouwen: snelle reiniging, lage was temperaturen, gering wasmiddelverbruik en korte droogtijden doen de kosten dalen en zijn goed voor het milieu. De Trevira CS stoffen zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een hoge kleur- en lichtechtheid, zijn rot en schimmelvrij en bevatten geen schadelijke stoffen. Internationale testen tonen aan dat Trevira CS antiallergisch is en bijzonder huidvriendelijk is. Bovendien bezitten de Trevira CS garens en filamenttypen het Oko-Tex 100 certificaat, hetgeen betekent dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen.

 

 Artimo, Kiri

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof