Eric Kuster stoffen

Eric Kuster gebruikt in zijn inrichtingen veel rijke glans stoffen. Deze werden op de markt gebracht onder de naam Erik Kusters stoffen en gefabriceerd door een externe leverancier. Deze Leverancier is in augustus 2016 failliet gegaan. Deze collectie is dus niet meer leverbaar.

Vergelijkbare stoffen vindt u echter in andere collecties die wij in de winkel hebben hangen. O.a. Van Kobe, Chivasso (hier is Erik Kusters ooit begonnen) en Zinc.

eric-kusters gordijnen

Eric Kuster is inmiddels in Nederland een bekende designer die veel huizen styled van bekende nederlanders. O.a. onlangs nog van Estelle Gullit. Hij rolde in het stoffenvak bij Chivasso waar hij de Inkoop van de stoffen voor zijn rekening nam. Hier ontwikkelde een gevoel voor stijl en een voorkeur voor kwalitatief goede stoffen van natuurlijke materialen als linnen, zijde en katoen.

Gordijnstof bestellen tegen een scherpe prijs.

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel nederland. Informeer naar onze speciale internet korting. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Basis idee Stoffen collectie Eric Kuster.

Kern van de Diamond collectie wordt gevormd door stoffen met een rustige bijna eenvoudige structuur met een zeer luxe  en tijdloze uitstraling.  De kleurkeuze is uitmuntend en de prijs verrassend laag. De stoffen kunnen toegepast worden als gordijnen en meubelstof.

Eric Kuster gordijnen

Linnen stoffen worden voorgewassen

De linnen collectie stoffen heeft zeer mooi stoffen die allen voorgewassen zijn. Er is ook een collectie linnen op kamerhoog. Daarnaast is er een leuke collectie linnen stoffen met een metallic en wax laag.

De collectie Diamonds by Eric Kuster heeft een exclusieve uitstraling en bestaat voornamelijk uit verfijnde, éénduidige materialen, zoals 100% linnen, zijde, raffia, bamboe en sisal.

Het kleurenpallet is helemaal van deze tijd. Het is een verademing met deze collectie te werken door het gemak waarmee u de materialen in elk interieur kunt toepassen.

Eric Kuster Diamonds

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez