Kvadrat

Belvedere is de leverancier van Kvadrat stoffen van Hilversum en omstreken. Belvedere kan alle stoffen leveren van Kvadrat. Op de showroom zijn geen stalen beschikbaar.

 

 

 

meubelstoffering bank – Waterborn 133 & Sunniva 2 662

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

  
meubelstoffering – Waterborn 133 & Sunniva 2 662
 

Kvadrat

Kvadrat is sinds 1968 opgericht. Zij produceren hoogwaardige textiel en textielgerelateerde producten voor particulieren, architecten en ontwerpers om te specificeren in openbare ruimtes en in interieurs.

 

 

Meubelstoffering bank

 

Samen met architecten, kunstenaars, ontwerpers, meubelfabrikanten en retailers brengen zij warmte, zachtheid en kleur in openbare gebouwen en huizen. Kvadrat bestaat uit vier verschillende merken. Dit zijn: Kvadrat, Kvadrat Soft Cells, Kvadrat/ Raf Simmons en Kinnasand. Kvadrat ontwerpt hoogwaardige stoffering, raambekleding, vloerkleden en textielgerelateerde producten. Kvadrat/Raf Simmons produceert exclusieve textiel en accessoires. Kvadrat Soft Cells maakt panelen en Kinnasand ontwerpt vooruitstrevende gordijnen.

 

Gordijnen particulier

 

 

Collectie

De veelzijdige collectie weerspiegelt hun toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie, en zij werken regelmatig samen met creatieve denkers en talenten bij het verkennen van het gebruik van textiel. Kvadrat heeft een collectie voor : stofferingen, gordijnen, Akoestische panelen, tapijten, accessoires, clouds, rolluiken en klant en klaar gordijnen. Kijk voor de gehele collectie op https://kvadrat.dk/ . Nogmaals hebben wij geen stalen van Kvadrat op de Showroom. Echter kan Belvedere alles leveren van Kvadrat door heel Nederland.

 

Stoffering Hotel Van der Valk / meubel stoffering
 

Designers

Zij streven ernaar om duurzame producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die waarde toevoegen aan een ruimte. De designers werken samen met getalenteerde ontwerpers die de grenzen blijven verleggen. Kvadrat is gepassioneerd door kleuren en bezoeken de pallets voortdurend en ze lopen voorop in verschillende kleurenuitingen. De kennis van de ontwerpers liggen hoog door de ervaring in de textiel wereld. Onder de medewerkers bevinden zich wereldvermaarde figuren zoals ontwerpers Peter Saville, Patricia Urquiola en Ronan en Erwan Bouroullec, architect David Adjaye, modeontwerper Raf Simons, kunstenaar Thomas Demand en nog veel meer.

 

Kvadrat HQ – Hero 511 & Ace 682 & Ginger 2 622 & Time 300 413 & Balder 3 152

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Sorø Husholdningsskole – meubel stoffering

 

 Meubelstoffering en gordijnen Sheraton
 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Ervaring

 

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy