Lelievre stoffen

Belvedere is de belangrijkste aanbieder van Lelievre stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi.

 

riviera collectie

 

Riviera

de omhullende zachtheid van een terugreis als laurierplukken roepen zo’n speciale sfeer op, zo warm. De Middellandse zee die reflecties kristalliseert, deze vergulde en iriserende schatten.

Riviera collectie

 

Style 2018

Lelièvre Parijs verrijkt zijn klassieke collecties met nieuwe uitdrukkingsgebieden … Aziatische en Perzische inspiraties vormen een elegante aanvulling op de motieven die worden geërfd van het Franse klassieke erfgoed.

 

Lelievre stoffen

Lelievre is gevestigd in Parijs en is opgericht in 1914 door Henri Lelievre, de grootvader van de huidige directeur. Door de jaren heen is Lelievre langzaam maar zeker uitgegegroeid tot een toonaangevende leverancier o.a. door de overname van Tassinari & Chatel in 1997 dat bekend is door zijn beroemde zijde de Lyon. (‘soierie lyonnaise’.)

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Andere merken van Lelievre

Lelievre voert o.a.  ALCANTARA, De bekende italiaanse leverancier van Alcantara stoffen en  GASTON & DANIELA de leidende spaanse leverancier van levende en kleurrijke prints.

Sinds 1996 heeft Lelievre de wereldwijde licentie voor KENZO stoffen en accesoires. de Kenzo collectie kenmerkt zich door kwalitatief superieure stoffen en eigentijdse prints.

www.lelievre.eu

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer