Zinc

Belvedere is de grootste Zinc dealer van Hilversum en het Gooi. Wij verkopen de fantastische stoffen van Zinc Textile inmiddels aan klanten door heel Nederland.

Het Britse merk Zinc Textile  is nog een jong bedrijf.  De ontwerpers van Zinc zijn gestart in 2010. Ze zijn origineel en gebruiken de mooiste garens om op die manier de beste stoffen te maken. Zinc is het merk om in de gaten te houden op dit moment.

 

 

Zinc investeert veel in nieuwe trends en nieuwe ontwerpers

2013 stond in het teken van het goede leven aan de Franse Riviera. Hier omheen is een hele vrolijke collectie gemaakt met schitterende stoffen in frisse kleuren. Al deze stoffen zijn geinspireerd door het werk van Rene Grunau, waarschijnlijk de meest bekende mode illustrator, wiens werk teruggaat tot de jaren 40. Het meest bekend is hij van zijn samenwerking met het modehuis Dior. De collectie bestaat uit stoffen en stijlvolle kussens.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Monazite Wallcovering Cocktail

 

Zinc maakt onvergetelijke interieurs

Zinc richt zich op interieurs die een onvergetelijke indruk achterlaten maar waarin het tegelijkertijd comfortabel wonen is. Het merk heeft vaak collecties die gekleurd zijn in een overwegend monochroom kleurenpalet met heldere accenten. Zinc presenteert een luxe veelzijdigheid met onverwachte elementen die de collecties verfrissend uniek te houden.

 

 

 

 

Cerium Wallcovering Night Sky

 

Over Zinc

Het Britse merk Zinc Textile is nog een jong bedrijf. De ontwerpers zijn origineel en zoeken vaak de grenzen op. De verleidelijke en stedelijke stijl uit 1970 dient vaak als bron van inspiratie. Zinc presenteert een luxe veelzijdigheid met onverwachte elementen die de collecties verfrissend uniek te houden.

 

 

Stoffen zijn rijke glanzende stoffen

Zinc is ook sterk in rijke, glanzende stoffen die nooit vervelen.

 

Collectie

Zij hebben een grootschalige collectie van diverse stoffen. Zinc anticipeert op verschillende trends die veranderen. Met een eigen draai geven zij aan de collecties een hedendaagse draai. Zinc werkt met luxe stoffen waardoor elk interieur een bijzondere touch krijgt.

Zij werken altijd met nieuwe collecties. Dit staat duidelijk en prachtig getoond op de website van Zinc: https://www.zinctextile.com/

 

Malibu collectie – Bruce Mineral

 

Salamander collectie

Een van de nieuwe collecties genaamd Salamander werkt met natuurlijke elementen om een collectie te creëren waarin patroon en textuur overeen komen met de exotische landschappen. De patronen creëren een bohemienstijl. De stoffen zijn met de hand gemaakt en hebben een rustige en chique uitstraling.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Salamander collectie – Macrame Linen

 

Geronimo – decorative prints, weaves embroideries

 

Geronimo – decorative prints, weaves embroideries

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren