Zinc

Belvedere is de grootste Zinc dealer van Hilversum en het Gooi. Wij verkopen de fantastische stoffen van Zinc Textile inmiddels aan klanten door heel Nederland.

Het Britse merk Zinc Textile  is nog een jong bedrijf.  De ontwerpers van Zinc zijn gestart in 2010. Ze zijn origineel en gebruiken de mooiste garens om op die manier de beste stoffen te maken. Zinc is het merk om in de gaten te houden op dit moment.

 

 

Zinc investeert veel in nieuwe trends en nieuwe ontwerpers

2013 stond in het teken van het goede leven aan de Franse Riviera. Hier omheen is een hele vrolijke collectie gemaakt met schitterende stoffen in frisse kleuren. Al deze stoffen zijn geinspireerd door het werk van Rene Grunau, waarschijnlijk de meest bekende mode illustrator, wiens werk teruggaat tot de jaren 40. Het meest bekend is hij van zijn samenwerking met het modehuis Dior. De collectie bestaat uit stoffen en stijlvolle kussens.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Monazite Wallcovering Cocktail

 

Zinc maakt onvergetelijke interieurs

Zinc richt zich op interieurs die een onvergetelijke indruk achterlaten maar waarin het tegelijkertijd comfortabel wonen is. Het merk heeft vaak collecties die gekleurd zijn in een overwegend monochroom kleurenpalet met heldere accenten. Zinc presenteert een luxe veelzijdigheid met onverwachte elementen die de collecties verfrissend uniek te houden.

 

 

Zinc Moutain collection

Een erg fraaie collectie is de mountain collectie. Een hele collectie is geïnspireerd door het hooggebergte. Stoere stoffen met reliëf, marmer patronen en veel wit en grijstinten afgewisseld met oranje tinten.

 

Cerium Wallcovering Night Sky

 

Over Zinc

Het Britse merk Zinc Textile is nog een jong bedrijf. De ontwerpers zijn origineel en zoeken vaak de grenzen op. De verleidelijke en stedelijke stijl uit 1970 dient vaak als bron van inspiratie. Zinc presenteert een luxe veelzijdigheid met onverwachte elementen die de collecties verfrissend uniek te houden.

 

 

Zinc stoffen zijn rijke glanzende stoffen

Zinc is ook sterk in rijke, glanzende stoffen die nooit vervelen.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Geronimo – decorative prints, weaves embroideries

 

Geronimo – decorative prints, weaves embroideries

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris