Translate this page

Zinc

Belvedere is de grootste Zinc dealer van Hilversum en het Gooi. Wij verkopen de fantastische stoffen van Zinc Textile  inmiddels aan klanten door heel Nederland.

Zinc maakt gebruik van de beste ontwerpers en de mooiste garens om op die manier de beste stoffen te maken. Zinc is het merk om in de gaten te houden op dit moment.

 

 

Zinc investeert veel in nieuwe trends en nieuwe ontwerpers

2013 stond in het teken van het goede leven aan de franse riviera. Hier omheen is een hele vrolijke collectie gemaakt met schitterende stoffen in frisse kleuren. Al deze stoffen zijn geinspireerd door het werk van Rene Grunau, Waarschijnlijk de meest bekende Mode illustrator, wiens werk teruggaat tot de jaren 40. Het meest bekend is hij van zijn samenwerking met het modehuis Dior. De collectie bestaat uit stoffen en stijlvolle kussens.

 

 

Zinc maakt onvergetelijke interieurs

Zinc richt zich op interieurs die een onvergelijke indruk achterlaten maar waarin het tegelijkertijd comfortabel wonen is

 

 

Zinc Moutain collection

Een hele fraaie collectie is de mountain collectie. Een hele collectie geinsprieerd door het hooggebergte. Stoere stoffen met relief, marmer patronen en veel wit en grijstinten,  Afgewisseld met oranje tinten.

 

 

Zinc stoffen zijn rijke glanzende stoffen

Zinc is ook sterk in rijke, glanzende stoffen die nooit vervelen.

 

 

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris