Fabricut

Belvedere is de leverancier van Fabricut in Hilversum en omstreken. Wij leveren alles van Fabricut door heel Nederland.

 

 

Fabricut Elegant, French-inspired fabrics and trimmings

 

Wij hebben geen stoffen van Fabricut op onze showroom. Wel kunnen wij de gehele collectie van Fabricut leveren en knipstalen voor u opvragen.

 

Fabricut

Fabricut is een van de grootste, meest vooruitstrevende distributeurs van decoratieve stoffen ter wereld. Het is een bedrijf waar kwaliteit voor op staat en dat woningtextielstoffen en accessoires met een uitzonderlijk design en waarde voor de interieurbranche levert.
Fabricut biedt een scala aan traditionele en eigentijdse stijlen, patronen en paletten van stoffen, passementen, decoratieve gordijn accessoires  en wandbekleding.

Fabricut levert al meer dan 60 jaar topkwaliteit en heeft de ambitie om te blijven groeien en te ontwikkelen. Zo heeft Fabricut al meerdere hoog aangeschreven merken overgenomen, zoals Vervain, Trend, Stroheim en S. Harris.

Enorm veel keuze in stoffen met patronen en prints. De uitvoeringen zijn veelzijdig en daarom ook toegankelijk voor veel interieurs. Een collectie waarmee je een stoel, bank of fauteuil extra bijzonder maakt. Kijk voor de collecties van Fabricut en de andere merken op: Fabricut.com

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Fabricut

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

fabricut fabric

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .