Balsan Silvercare tapijt

Balsan Silvercare tapijt is de totaaloplossing voor problemen met bacterien, huistopmijten en nare luchtjes in het tapijt.

 

 

Als eerste tapijtfabrikant in Europa voorziet Balsan haar tapijten van een beschermende laag, met als resultaat een verbeterde luchtkwaliteit. Dankzij een natuurlijke laag op basis van zilverionen, dood dit tapijt bacteriën, stopt het de ontwikkeling van huisstofmijt en voorkomt het nare geurtjes. Balsan Silvercare, een gezonde ontwikkeling voor de consument. Balsan SAS, is zich al jaren bewust van mens en milieu.

 

 

Werking van Silvercare

Tapijt is van nature een gezonde vloerbedekking dankzij de vezels die voorkomen dat stofdeeltjes, en dus allergenen, door de lucht worden verspreid. De Balsan Silvercare behandeling, op basis van zilverionen, voorziet de tapijtvezels van een extra duurzame en beschermende laag. De techniek is werkzaam dankzij zilverionen, die bekend staan om hun ontsmettende werking en die worden geactiveerd door de luchtvochtigheid. Ze komen geleidelijk vrij in het tapijt, waarbij ze de bacteriën doden en daarmee de voedselketen van de huisstofmijt doorbreken. De Balsan Silvercare afwerkingslaag is getest en goedgekeurd door verschillende onafhankelijke laboratoria.

 

 

7 typen Balsan Silvercare tapijt

Er zijn op dit moment 7 kwaliteiten tapijt gemaakt op basis van de zilverionen technologie. Opvallend is dat de tapijten kwalitatief zeer goed zijn, fraaie kleuren hebben en een zeer heldere uitstraling hebben.

 

 

Belvedere Villainrichting

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uitAmsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almereen Utrecht onze zaak te vinden.