Bonaparte

Belvedere is de grootste leverancier van Bonaparte tapijten in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle tapijten van Bonaparte leveren door heel Nederland.

 

Bonaparte vintage collectie – 188.201

 

Bonaparte

Bonaparte vertegenwoordigd, samen met de merken DESSO en Parade, het bedrijf Desso. Desso tapijt is een toonaangevende Europese fabrikant van tapijt. Tapijten van Desso hebben een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Desso beschouwt het als verantwoordelijk om tapijten voor de commerciële sector en de consumentenmarkt te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. Dit geldt het zelfde voor de Bonaparte en Parade tapijten.

Zij hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt. Een belangrijke collectie is de vintage collectie.

 

Bonaparte vintage collectie

De tapijten uit de vintage collectie hebben vervaagde klassieke dessins in combinatie met moderne kleuren waardoor er een bijzonder effect ontstaat in het interieur. De collectie staat uit verschillende patroongroepen. Daarnaast bestaat de collectie ook uit tapijten zonder prints.

Kijk de gehele collectie op Bonapartetapijt.nl

 

Bonaparte vintage collectie – 118-202

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Bonaparte tapijt

Het tapijt staat voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. De collectie biedt een ruime keuze in verschillende kleuren, stijlen, tapijten en comfort. In elk interieur past een tapijt van Bonaparte.

 

Bonaparte Elements 131

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Vintage collectie – 134-201

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof