Bonaparte

Belvedere is de grootste leverancier van Bonaparte tapijten in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie op onze toonzaal liggen en kunnen alle tapijten van Bonaparte leveren door heel
Nederland.

 

Bonaparte vintage collectie – 188.201

 

Bonaparte

Bonaparte vertegenwoordigd, samen met de merken DESSO en Parade, het bedrijf Desso. Desso tapijt is een toonaangevende Europese fabrikant van tapijt. Tapijten van Desso hebben een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Desso beschouwt het als verantwoordelijk om tapijten voor de commerciële sector en de consumentenmarkt te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. Dit geldt het zelfde voor de Bonaparte en Parade tapijten.

Bonaparte heeft een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt. Een belangrijke collectie van Bonaparte is de vintage collectie.

 

Bonaparte vintage collectie

De tapijten uit de Bonaparte vintage collectie hebben vervaagde klassieke dessins in combinatie met moderne kleuren waardoor er een bijzonder effect ontstaat in het interieur. De collectie staat uit verschillende patroongroepen.
Daarnaast bestaat de Bonaparte collectie ook uit tapijten zonder prints.

Kijk de gehele collectie op Bonapartetapijt.nl

 

Bonaparte vintage collectie – 118-202

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Bonaparte tapijt

Bonaparte tapijt staat voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. De collectie biedt een ruime keuze in verschillende kleuren, stijlen, tapijten en comfort. In elk interieur past een tapijt van Bonaparte.

 

Bonaparte Elements 131

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Bonaparte vintage collectie – 134-201

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .