Desso

Belvedere is de leverancier van Desso in Hilversum en het Gooi. Daarnaast kunnen wij alle Desso producten leveren. Desso is een leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, zij richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle.

 

Axminster carpet

 

Desso tapijt is een toonaangevende Europese fabrikant van tapijt. Het tapijt van Desso heeft een hoge kwaliteit en met lange levensduur, bestemd voor de consumenten markt en geschikt voor commerciele toepassingen in o.a. banken, winkels en in openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.

Desso wordt vertegenwoordigd door 3 grote merken: DESSO, Bonaparte en Parade.

Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Desso beschouwt het als verantwoordelijk om tapijten voor de commerciële sector en de consumentenmarkt te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving.

 

Carpet Dash

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Producten

Desso is een vooraanstaand leverancier van topkwaliteit tapijten voor kantoren, voor de sectoren hospitality, marine en aviation en voor consumenten. Desso legt de focus op superieure vloerontwerpen, waarin ze functionele voordelen integreren met Cradle to Cradle. Ze richten zich op het vervaardigen van producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Desso is ook toonaangevend op het gebied van sportvelden: kunstgras en heeft onder andere het veld van het Wembleystadion en van topclubs als Manchester City, Arsenal en Liverpool geleverd.

 

 Carpet Inova

 

Vloerverwarming

Veel tapijten zijn geschikt zijn voor systemen met vloerverwarming en -koeling!

Tapijt is behaaglijk, comfortabel en voelt warm aan, dempt geluid, zorgt voor een goede akoestiek en is vaak ook geschikt voor een vloerverwarming- en koelingssysteem. Omdat een woning met vloerverwarming via de vloer op temperatuur wordt gehouden moet de vloerbedekking de warmte zo goed mogelijk doorgeven. Alleen dan kun je optimaal genieten van je vloerverwarming.

 

Tapijt tegels

 

Waar moet u op letten?

  • De warmtedoorlaatbaarheid van het tapijt die de warmte van je vloerverwarmingssysteem doorgeeft (de Rc-waarde).
  • De Rc-waarde en de capaciteit van het vloerverwarmingssysteem moeten op elkaar worden afgestemd.
  • Het tapijt moet volledig verlijmd worden op de ondervloer met een lijmsoort die geschikt is voor vloerverwarming.

Bij vloerverwarming (als hoofdverwarming) en koeling en geldt een garantietermijn van 5 jaar.

 

Meer informatie over onze kleden vindt u op kleden

 

Kijk voor meer informatie en alle collecties op Dessohome.nl.

 

Desso, carpet Robin

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof