Marc Janssen Kleden

Marc Janssen is een oerhollands familiebedrijf dat al decennia is gespecialiseerd in handgemaakte tapijten en kleden. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer en is Marc Janssen een gerenommeerde naam in de markt.

 

Marc Janssen kleden worden onder de merknaam ICE verkocht. Marc Janssen en ICE zijn identiek.

 

 

Handgeknoopte kleden Marc Janssen

Marc Janssen is vooral heel sterk in handgeknoopte kneden. Deze kunnen naar wens worden samengesteld. Wij hebben in onze showroom voorbeelden van alle kwaliteiten liggen. De samenstelling varieert van 100% wol tot 100% zijde en combinaties van zowel wol als zijde.

Deze kleden zien er fantastisch uit en voelen zijdezacht aan. Deze kleden worden nog op de traditionele manier gemaakt, voornamelijk in Nepal.

De levertijd bedraagt ongeveer 3 maanden. Indien u een kleed kiest uit de liggende collectie dan kunt u het kleed direct meenemen.

 

Marc Janssen flagship store

Marc Janssen heeft een fantastische showroom in waardenburg met 3500 m2 tapijten.  Waardenburg ligt tussen utrecht en Den bosch aan de A2 op slechts 35 minuten rijden van Hilversum. De showroom is 6 dagen per week open. Wilt u de showroom bezoeken vraag dan een introductiekaart bij ons aan. U kunt de showroom op eigen gelegenheid bezoeken.

flagshipstore marc janssen

 

Recoloured kleden

Ice was de eerste die Recoloured kleden op de markt bracht in Nederland. Inmiddels wordt de markt overspoeld. Maar let op de kwaliteit is vaak bedroevend. De recoloured kleden van Marc Janssen zijn allen van een zeer goede kwaliteit.

 

 

 Perzen en Perzische tapijten.

Marc Janssen heeft nog een enorme collectie perzische tapijten liggen in alle soorten en maten. Verbindende factor is de kwaliteit.

 

 

Marc Janssen Kelims

Marc Janssen maakt hele mooie met de hand geweven tapijten van met de hand gesponnen vetrijke wol. Kelims zijn met natuurlijke kleurstoffen geverfd en hebben elk een uniek patroon.

 

 

Maten Ice Kleden

De kleden zijn in vrijwel  alle maten verkrijgbaar. De meeste kleden worden met de hand gemaakt en daarom exact op uw wensen tav de afmeting aan te passen.

 

Marc Janssen duurzame kleden

Marc Janssen kleden worden gegarandeerd zonder kinderarbeid gemaakt. Tegelijkertijd ondersteunt ICE de lokale bevolking in Nepal met scholings en welvaartprogramma’s.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris