Ryalux tapijt

Belvedere is de leverancier van Ryalux tapijten in Hilversum en het Gooi. Daarnaast kunnen wij alle Ryalux producten leveren door heel Nederland.

 

Simply Twists Carpets
 

Ryalux

Ryalux tapijten behoren tot de beste van vandaag. Zij staan al decennia lang bekend om haar uitstekende reputatie en de geweldige kwaliteit van de tapijten. De vele collecties zijn beschikbaar tot een breedte van 9 meter. Dit zorgt voor een prachtig gladde en naaldloze afwerking.
Ryalux heeft een grote collectie aan kleuren, zij hebben een goede sample-service. Zodat de de klant de exacte kleur kan uitzoeken voor bij het andere interieur.

 

Desert Tones Carpets
 
 

Kwaliteit

Ryalux is trots op de kwaliteit van de tapijten die zij fabriceren. Zij zullen alleen tapijten maken die aan al hun kwaliteitsstandaarden voldoen. Om dit na te streven worden alle processen nauwkeurig gecontroleerd, zodat Ryalux tapijten altijd goed in de smaak vallen en nog jaren lang mee kunnen gaan in het interieur.
Ryalux gebruikt alleen de beste garens in de tapijten, namelijk Nieuw-Zeelandse wol. De wol is een fijnere, duurdere vezel en zorgt voor een grotere helderheid van de kleur. Het streven naar kwaliteit wordt in alle stadia van het tapijtproductieproces zeer zorgvuldig nageleefd, zodat u zeker weet dat ze aan uw verwachtingen voldoen.

 

 
simply-loops-carpets

 

Wol uit Nieuw-Zeeland

Alle Ryalux-assortimenten zijn gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol, die wordt erkend als ’s werelds zuiverste en witste wol. Nieuw-Zeelandse wol heeft vele voordelen:

 • Helderheid: de zuiverheid en witheid van Nieuw-Zeelandse wol zorgen ervoor dat er lichtere, fijnere tinten kunnen worden bereikt. Alle kleuren zijn levendig en schoon, dit komt door dat Nieuw-Zeelandse wol, in tegenstelling tot andere wol, geen zwarte vezels bevat.
 • Luxe comfort: er gaat niets boven het gevoel van een wollen tapijt van Nieuw-Zeelandse wol onder de voeten. Zacht en geruststellend, het maakt elke kamer comfortabeler en verwelkomend. Nieuw-Zeelandse wollen tapijten zijn ook natuurlijke temperatuur regelaars, die je warm houden in de winter en koel doet aanvoelen in de zomer.
 • Easy Care: Nieuw-Zeelandse wol heeft natuurlijke Easy Care eigenschappen, wat betekent dat stof en vuil binnen de stapel worden gehouden totdat ze worden verwijderd, eenvoudig door te stofzuigen.
 • Veerkracht en slijtvastheid: Nieuw-Zeelandse wol is van nature taai, omdat het zich in de loop van duizenden jaren heeft ontwikkeld om schapen te beschermen tegen de meest extreme omstandigheden. Door zijn natuurlijke veerkracht voorkomt het afvlakken en houdt het zijn goede uiterlijk langer vast.
 • Natuurlijk veilig en gezond: Nieuw-Zeelandse wollen tapijt is allergie- en astma veilig. In tegenstelling tot harde vloeren en synthetisch tapijt, worden er allergenen in de stapel opgesloten. Die makkelijk kunnen worden verwijderd door te stofzuigen.
  Wol uit Nieuw-Zeeland is een duurzame natuurlijke hulpbron, het is hernieuwbaar, biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

 

 new zealand wool for carpets

 

Collectie

Ryalux heeft 5 collecties:

 • Simply Ryalux
 • William Classics
 • Naturals collection
 • V&A Collection
 • Ultimate collection

Kijk voor de gehele collectie en impressie op de site. Ryalux.com.

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

I_Ultimate-17-Two-Tone-Shagpile-Techno 

 

Belvedere is de Villa inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Ultimate_7_10_16

 

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen kreamat tempur oplegmatras meubelstoffen overzicht bedden tempur dealer sealy Diez schramm Designers Guild