Ryalux tapijt

Belvedere is de leverancier van Ryalux tapijten in Hilversum en het Gooi. Daarnaast kunnen wij alle Ryalux producten leveren door heel Nederland.

 

Simply Twists Carpets

 

Ryalux

Ryalux tapijten behoren tot de beste van vandaag. Zij staan al decennia lang bekend om zijn uitstekende reputatie, en net als de uitstekende kwaliteit van de tapijten zijn er vele collecties beschikbaar tot een breedte van 9 meter. Dit zorgt voor een prachtig gladde en naaldloze afwerking. Ryalux heeft een grote collectie aan kleuren. Zij zijn ook trots op de sample-service. Zo kan de klant de exacte kleur krijgen van meubels of gordijnen of totaal iets anders. Bij Ryalux geloven zij dat je de mogelijkheid en keuze zou moeten hebben om je perfecte tapijt te bezitten, zelfs als dat betekent dat je zelf de kleur moet kiezen.

 

Desert Tones Carpets
 
 
 

Kwaliteit

Ryalux is trots op de kwaliteit van zijn tapijten en zij zullen alleen tapijten maken die de kwaliteit behalen. Bij het nastreven van tapijten van hoge kwaliteit streven zij naar een aantal acties en processen om ervoor te zorgen dat Ryalux tapijten goed in de smaak vallen en nog jaren lang mee kunnen gaan in het interieur. Dit betekent dat zij aalleen de beste garens in de tapijten, zoals Nieuwe – Zeelandse wol. De wol is een fijnere, duurdere vezel en zorgt voor een grotere helderheid van de kleur. Daarnaast inspecteren we elk tapijt dat hier in de Ryalux fabrieken zijn gemaakt, zodat zijn tapijten van de hoogste kwaliteit zijn. Dit streven naar kwaliteit in alle stadia van het tapijtproductieproces betekent dat wanneer zij zeggen dat Ryalux tapijten van de hoogste kwaliteit zijn, u zeker weet dat ze aan uw verwachtingen zullen voldoen.

 

 
simply-loops-carpets

 

Wol uit Nieuw-Zeeland

 Alle Ryalux-assortimenten zijn gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol, die wordt erkend als ’s werelds zuiverste en witste wol. De combinatie van Nieuw-Zeelandse wol heeft vele voordelen, met Ryalux jarenlange traditie in het maken van tapijten zorgen we ervoor dat we alleen de beste tapijten produceren.

  • Helderheid : de zuiverheid en witheid van Nieuw-Zeelandse wol zorgen ervoor dat we lichtere, fijnere tinten kunnen bereiken. Al onze kleuren zijn levendig en schoon omdat Nieuw-Zeelandse wol geen zwarte vezels bevat zoals in andere wol.
  • Luxe comfort : er is niets zoals het gevoel van een wol tapijt in Nieuw-Zeeland onder de voeten. Zacht en geruststellend, het maakt elke kamer comfortabeler en verwelkomend. Nieuw-Zeelandse wollen tapijten zijn ook natuurlijke temperatuur regelaars, die je warm houden in de winter en koeler in de zomer.
  • Easy Care : Nieuw-Zeelandse wol heeft natuurlijke Easy Care eigenschappen, wat betekent dat stof en vuil binnen de stapel worden gehouden totdat ze worden verwijderd, eenvoudig door stofzuigen.
  • Veerkracht en slijtvastheid : Nieuw-Zeelandse wol is van nature taai omdat het zich in de loop van duizenden jaren heeft ontwikkeld om schapen te beschermen tegen de meest extreme omstandigheden. Door zijn natuurlijke veerkracht vermindert het afvlakken en houdt het zijn goede uiterlijk langer vast.
  • Natuurlijk veilig en gezond : Nieuw-Zeelandse wollen tapijt is allergie- en astma veilig. In tegenstelling tot harde vloeren en synthetisch tapijt, worden er allergenen in de stapel opgesloten, zodat u ze niet kunt inademen, maar deze worden eenvoudig verwijderd door stofzuigen. Wol uit Nieuw-Zeeland is een duurzame natuurlijke hulpbron, dus hernieuwbaar, biologisch afbreekbaar en recyclebaar

 

 new zealand wool for carpets

 

 

Collectie

Ryalux heeft 5 collecties hieronder vallen de : Simply Ryalux, William Classics, Naturals collection, V&A Collection en de Ultimate collection. Kijk voor de gehele collectie en impressie op de site http://www.ryalux.com/Home

 

I_Ultimate-17-Two-Tone-Shagpile-Techno 

 

 

Belvedere is de Villa inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Ultimate_7_10_16

 

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen kreamat tempur oplegmatras meubelstoffen overzicht bedden tempur dealer sealy Diez schramm Designers Guild