Velux

Velux is de leverancier van exclusieve raambekleding in Nederland en heeft meer oog voor kwaliteit en functionaliteit dan de andere merken. Belvedere is een van de grootste Velux Dealer van Hilversum en het Gooi.

 

Velux plisségordijnen

 

Decoratie en daglichtcontrole

Het is soms noodzakelijk om het invallende daglicht in uw huis te verzachten. Scherp daglicht kan namelijk hinderlijk zijn wanneer u tv kijkt of een boek/recept wil lezen. Velux heeft de ideale oplossing om de hoeveelheid daglicht te reguleren en een warme gloed aan uw interieur te geven met haar plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. U heeft zo optimale controle over het binnenvallende daglicht.

 

Uw Velux dakramen brengen warmte en licht in uw woning. Wanneer u deze elementen kunt beheersen met behulp van Velux raamdecoratie en rolluiken, hebt u de sleutel in handen tot een ideaal binnenklimaat. Velux raamdecoratie bieden extra isolatie en bescherming. Ze verlagen het energieverbruik van uw woning door warmteverliezen tijdens de winter tot het minimum te beperken en de warmtetoevoer op zonnige dagen te temperen.

 

 

Raamdecoractie voor dakramen

Velux heeft verschillende raamdecoraties voor dakramen:

  • Insectenhorren
  • Jaloezieën
  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Rolluiken
  • Verduisterende plisségordijnen
  • Verduisterende rolgordijnen
  • Vouwgordijnen

 

Velux

 

Jaloezieën

Velux jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp van de jaloezieën bevat geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif. Bovendien zorgt een jaloezie voor privacy. Dat is een zeer welkome functie als u doucht, in bad zit of gebruik maakt van het toilet.

 

 

Plisségordijnen

Plisségordijnen vullen de ruimte met elegant diffuus daglicht. Plisségordijnen kunnen overal in het dakraam flexibel worden geplaatst voor controle over fel zonlicht. Velux Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en dessins.

 

 

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten. Velux rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. daarnaast zijn de rol gordijnen verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren en verschillende dessins.

 

 Velux verduisterend rolgordijn

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .