Velux

Velux is de leverancier van exclusieve raambekleding in Nederland en heeft meer oog voor kwaliteit en functionaliteit dan de andere merken. Belvedere is een van de grootste Velux Dealer van Hilversum en het Gooi. Ook kunnen wij alles van Velux leveren door heel Nederland.

 

Velux plisségordijnen

 

Velux

Velux raamdecoratieproducten en buitenzonweringen zijn de eenvoudigste manieren om jouw wooncomfort in huis snel te verhogen. Velux biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, verduistering, isolatie, privacy en decoratie. Voor elk interieur is er een oplossing! Een VELUX rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten en privacy aan uw kamer toe te voegen. VELUX rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Daarnaast zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in 15 fantastische kleuren en dessins.

 

Velux colour collectie

Velux colour collectie

 

Wooncomfort

Raamdecoratie en zonwering zijn de eenvoudigste manier om uw wooncomfort binnenshuis snel te verhogen. VELUX biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, isolatie, privacy, decoratie en verduistering.

 

Velux rolgordijnen

Velux rolgordijnen

 

Decoratie en daglichtcontrole

Het is soms noodzakelijk om het invallende daglicht in uw huis te verzachten. Scherp daglicht kan namelijk hinderlijk zijn wanneer u tv kijkt of een boek/recept wil lezen. Velux heeft de ideale oplossing om de hoeveelheid daglicht te reguleren en een warme gloed aan uw interieur te geven met haar plissé gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. U heeft zo optimale controle over het binnenvallende daglicht.

 

Velux verduisterend rolgordijn met plisse FK04 – F04

 

Extra isolatie en bescherming

Uw Velux dakramen brengen warmte en licht in uw woning. Wanneer u deze elementen kunt beheersen met behulp van Velux raamdecoratie en rolluiken, hebt u de sleutel in handen tot een ideaal binnenklimaat. Velux raamdecoratie bieden extra isolatie en bescherming. Ze verlagen het energieverbruik van uw woning door warmteverliezen tijdens de winter tot het minimum te beperken en de warmtetoevoer op zonnige dagen te temperen.

 

rolgordijn

 

Dakramen

Velux heeft verschillende raamdecoraties voor dakramen:

 • Insecten horren
 • Jaloezieën
 • Plisségordijnen
 • Rolgordijnen
 • Rolluiken
 • Verduisterende plisségordijnen
 • Verduisterende rolgordijnen
 • Vouwgordijnen

 

Velux

 

Jaloezieën

Velux jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp van de jaloezieën bevat geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif. Bovendien zorgt een jaloezie voor privacy. Dat is een zeer welkome functie als u doucht, in bad zit of gebruik maakt van het toilet.

 • Hoeveelheid en richting van daglicht zijn aanpasbaar
 • Aluminium lamellen met bediening zonder koord
 • Ideaal voor badkamers en keukens
 • Klassiek en uniek design
 • Eenvoudig te reinigen
 • Jaloezieën van hoge kwaliteit

 

4x Velux Integra – dakramen op netstroom / 4x Velux Integra – verduisterende rolgordijnen

 

Rolgordijn

Velux rolgordijnen zorgt voor een warm en aangenaam lichteffect. De rolgordijnen biedt voldoende privacy en is ideaal voor woonkamers en kantoren. Het rolgordijn is van hoge kwaliteit. Het rolgordijn kunt u makkelijk verstellen en zo heeft u zelf in de hand hoeveel licht u naar binnen wilt hebben.

Disney Droomcollectie verduisterende rolgordijnen
Een Velux rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten en privacy aan uw kamer toe te voegen. Velux rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Daarnaast zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in 15 fantastische kleuren en dessins.

Materiaal

Veluxrolgordijnen worden gemaakt van polyester, katoen of linnen (waar beschikbaar). De cassette en zijgeleiding worden gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het rolgordijn met haakjes (RHL) worden zonder zijgeleiding en cassette geleverd

 

Gerantie

Velux verleent 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op Velux raamdecoratie, buitenzonweringen, insectenhorren, rolluiken, handmatige en elektrische bedieningssystemen en producten op zonne-energie.

 

Bediening:

• Handbediening
• Elektrisch
• Zonne-energie

 

Kleuren

 • 15 opties

 

Velux verduisterend rolgordijn met plisse

 

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten. Rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. daarnaast zijn de rol gordijnen verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren en verschillende dessins.

 

Voordelen

 • Zorgt voor een warm en aangenaam lichteffect
 • Biedt voldoende privacy
 • Ideaal voor woonkamers en kantoren
 • Rolgordijn van hoge kwaliteit
 • Eenvoudig te installeren
 • Easy to use
 • Isolerend en energiebesparend
 • Akoestiek
 • Eenvoudig in onderhoud

 

 

velux rolgordijnen

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

3 jaar garantie

Velux verleent 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op Velux raamdecoratie, buitenzonweringen, insectenhorren, rolluiken, handmatige en elektrische bedieningssystemen en producten op zonne-energie.

 

Velux rolgordijn met haakjes

rolgordijn met haakjes

 

Dakramen in combinatie met zonweringen

We brengen 90% van onze tijd binnen door. Om gezond te blijven zullen we ons meer met de natuur moeten verbinden. Onszelf omringen met de voordelen van daglicht en frisse lucht en de schoonheid van moeder natuur. Laat de natuur weer je huis binnen.  Velux staat voor Design, Functionaliteit en Comfort. Raamdecoratie producten en buitenzonweringen zijn de eenvoudigste manieren om de wooncomfort in huis snel te verhogen. Zij bieden een breed assortiment aan producten voor warmtewering, verduistering, isolatie, privacy en decoratie.

 

 

Voordelen van Velux ramen plaatsen

Een dakraam is binnen enkele uren geplaatst zonder dat u daarvoor het dak op moet. Een Velux dakraam zorgt voor meer daglicht in uw woning en daarnaast ook nog eens voor een mooi uitzicht. Door het plaatsen van een dakraam zorgt u voor meer ventilatie, waarvoor u niet het hele raam open hoeft te zetten. Een Velux raam heeft namelijk een ventilatie stand waarbij de frisse lucht door een klein kiertje uw woning binnenkomt. Andere voordelen die het plaatsen van Velux ramen met zich meebrengen zijn dat u warmte in uw huis krijgt door zonlicht en het besparen op uw elektriciteit omdat u door het ligt de lampen niet hoeft aan te zetten.

 

Velux

Velux

 

Plisségordijnen

Plissé gordijnen vullen de ruimte met elegant diffuus daglicht. Plissé gordijnen kunnen overal in het dakraam flexibel worden geplaatst voor controle over fel zonlicht. Velux Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en dessins.

 

Voordelen

 • Maakt binnenvallend daglicht zachter en diffuus
 • Decoratief effect
 • Ideaal voor woonkamers en slaapkamers
 • Kan op elke gewenste positie in het raam worden geplaatst
 • Plisségordijn van hoge kwaliteit

 

Informatie :

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

Collectie Union

Spannende en nieuwe kleuren. Nieuwe producten die fantastische stijlen koppelen aan hoogkwalitatieve stoffen met bewezen functionaliteit. Een collectie die speciaal voor de klant is samengesteld in samenwerking met het trendbureau Trend Union uit Parijs.

 

Duurzaamheid

Ze erkennen het belang van duurzaam bosbeheer als onderdeel van onze inspanningen om het milieu te beschermen, biodiversiteit te waarborgen, klimaatverandering aan te pakken en de rechten van lokale gemeenschappen in beboste gebieden te beschermen.

Alle producten worden vervaardigd in eigen fabrieken. Alle fabrieken in Europa zijn FSC en PEFC gecertificeerd.

Hierdoor werken we samen mee aan een betere wereld

CE-Markering

Het doel van de CE-markering is het verwezenlijken van de Europese interne markt door het wegnemen van technische handelsbelemmeringen binnen Europa, zoals nationale goedkeuringen en het verplichte gebruik van nationale testnormen en testinstituten.
Velux

Dakraam + gordijnen.

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof