stage

Belvedere is een erkend stage bedrijf. Wij hebben doorlopend plek voor een stagiaire.

 

In onze stage komen de volgende asprecten aan bod:

  • Styling adviezen
  • Project realisatie
  • Verkoop
  • Administratie
  • Inrichting Winkel

 

Als erkend stage bedrijf garanderen wij een leuke afwisselende stage waar je veel leert. Terukoppeling leert dat de stagaires hun stage als zeer waardevol en plezierig ervaren.  Op dit moment zijn 2 stagiaires na hun stage bij ons in dienst getreden.

 

Je draait volledig mee in ons team en houdt je bezig met styling, verkoop, interieurontwerpen, offertes, administratie en alles wat er komt kijken bij het inrichten van een woning en het runnen van een winkel. Je gaat ook mee met onze adviseurs naar onze klanten.

 

Afhankelijk van je eigen wensen en je kennis bepalen we samen hoe zelfstandig je aan de gang gaat. Wat ons betreft hoe zelfstandiger hoe beter. Je stagebegeleider in ons bedrijf zorgt voor een goede begeleiding.Heb je meer begeleiding nodig dat krijg je die.

 

 

Benieuwd of we een stage beschikbaar hebben? Zend dan je CV naar info@belvedere-interior.nl,  Geef ook aan wanneer de stageperiode is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Villa Belvedere is gevestigd in Hilversum en houdt zich met een enthousiast team bezig met het inrichten van Villa’s en woninginrichting door heel Nederland Onze basis is het Gooi.