Penta China Lamp

Belvedere is leverancier van alle Penta Lampen.

 

Penta

Penta Is een italiaanse leverancier van Kwaliteits  Design lampen.  Penta verkoop zowel klassieke als moderne lampen. De kern van de collectie is echter modern klassiek in de sfeer van Porta Romana lampen, maar dan beter betaalbaar.

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Penta China lamp

 

wij vinden de China lamp een topper in het Penta lampen assortiment.  Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. hieronder de afmetingen van de tafellamp. Er is ook nog een schemerlamp in 2 hoogtes.

 

Deze lamp is toegepast in het interieur van het 5 sterren Meridien Hotel in Brussel.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild