Dedar

Belvedere is de grootste aanbieder van Dedar Stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Kom nu langs om de nieuwste collectie te bekijken. Wij zijn een enorme fan van deze Italiaanse leverancier en hebben de mooiste stoffen van Dedar op de toonzaal hangen en kunnen alle stoffen van Dedar leveren.

 

 

Dedar collectie Nouvelle vagues, malachite

 

Dedar collectie Butterfly revival, lunaire

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

dedar-gordijnen

 

Dedar werd in 1976 opgericht door de Italiaanse meubelontwerper Nicola Fabrizio en zijn vrouw Elda. Door de jaren heen is de passie voor stoffen en tapijten nog steeds aanwezig bij de familie Fabrizio.

 

Dedar stoffen

De collectie bestaat uit meer dan 300 artikelen en 3000 kleuren. 500.000 meter stof op voorraad, zodat 98% van de bestellingen per direct beschikbaar is voor levering.

Dedar is het favoriete merk van onze styliste Virginija. ‘Dedar combineert bijzondere, niet voor de hand liggende materialen. De stoffen hebben een rijke uitstraling en de patronen zijn  geraffineerd, het kleurgebruik stunning.  De mooie kleurcombinaties zijn overal toepasbaar en geven ieder interieur een boost. ‘

 

Gezien in de bladen

 

stoel Brad Ascalon met stof Dedar Amoir Libre, blad Residence

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

dedar-hand

 

Een beetje kleur in huis

Dedar weet daar wel raad mee. In het algemeen zijn Italianen meester in het kleurgebruik. De ontwerpers van Dedar zijn de leermeesters.

 

dedar gordijn

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez