Dedar

Belvedere is de grootste aanbieder van Dedar Stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alle stoffen van Dedar leveren door heel Nederland.

 

Fabrics:Adamo & Eva, Tuxedo, Short cuts; Cherie

Belvedere is fan

Kom nu langs om de nieuwste collectie te bekijken. Wij zijn een enorme fan van deze Italiaanse leverancier en hebben de mooiste stoffen van Dedar op de toonzaal hangen

 

Twist again -> staal in showroom

 

 

Opgericht in 1976

Dedar werd in 1976 opgericht door de Italiaanse meubelontwerper Nicola Fabrizio en zijn vrouw Elda. Door de jaren heen is de passie voor stoffen en tapijten nog steeds aanwezig bij de familie Fabrizio.

 

Dedar collectie Nouvelle vagues, malachite

 

Dedar collectie Butterfly revival, lunaire

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

dedar-gordijnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie: stof Electric Dreams -> Staal in showroom

 

Dedar stoffen

De collectie bestaat uit meer dan 300 artikelen en 3000 kleuren. 500.000 meter stof op voorraad, zodat 98% van de bestellingen per direct beschikbaar is voor levering.

Dedar is het favoriete merk van onze styliste Virginija. ‘Dedar combineert bijzondere, niet voor de hand liggende materialen. De stoffen hebben een rijke uitstraling en de patronen zijn  geraffineerd, het kleurgebruik stunning.  De mooie kleurcombinaties zijn overal toepasbaar en geven ieder interieur een boost. ‘

 

L’Âge D’Or col.1 de l’aube au crépuscule -> Staal in showroom

 

Stoffenhuis

Dedar werd opgericht in 1976 gelegen in de buurt van Como. Het bedrijf is een stoffenhuis dat wordt gerund door een familie dat een persoonlijke stijl uitstraalt met de verschillende hedendaagse collecties. Dedar experimenteert en innoveert om de stoffen zo perfect mogelijk te krijgen. De productie van uitstekende stoffen kenmerkt zich door verleidelijke kleurenpaletten en onverwachte patronen. Dedar doet onderzoek naar vezeltechnologie om verschillende oplossingen voor gordijnen, stoffering en wandbekleding te voorkomen.

 

Alabastro wallcovering col.1 Ebano

 

Assortiment

Dedar heeft een uitzonderlijk en luxe assortiment. U kunt terecht bij Dedar voor gordijnen, stoffen en behang. De luxueuze uitstraling van Dedar maakt uw interieur gelijk bijzonder.

 

Fabrics:Adamo & Eva, Tuxedo

 

Gezien in de bladen

 

stoel Brad Ascalon met stof Dedar Amoir Libre, blad Residence

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

 

Een beetje kleur in huis

Dedar weet daar wel raad mee. In het algemeen zijn Italianen meester in het kleurgebruik. De ontwerpers van Dedar zijn de leermeesters.

 

Marilu -> staal in showroom

 

Ronin -> staal in showroom

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Alaya fabric

Alaya fabric

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Alexander fabric - chair

Alexander fabric – chair

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren