Dedar

Belvedere is de grootste aanbieder van Dedar Stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alle stoffen van Dedar leveren door heel Nederland.

 

Fabrics:Adamo & Eva, Tuxedo, Short cuts; Cherie

Belvedere is fan

Kom nu langs om de nieuwste collectie te bekijken. Wij zijn een enorme fan van deze Italiaanse leverancier en hebben de mooiste stoffen van Dedar op de toonzaal hangen

 

Twist again -> staal in showroom

 

Opgericht in 1976

Dedar werd in 1976 opgericht door de Italiaanse meubelontwerper Nicola Fabrizio en zijn vrouw Elda. Door de jaren heen is de passie voor stoffen en tapijten nog steeds aanwezig bij de familie Fabrizio.

 

Dedar collectie Nouvelle vagues, malachite

 

Dedar collectie Butterfly revival, lunaire

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

dedar-gordijnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe collectie: stof Electric Dreams -> Staal in showroom

 

Dedar stoffen

De collectie bestaat uit meer dan 300 artikelen en 3000 kleuren. 500.000 meter stof op voorraad, zodat 98% van de bestellingen per direct beschikbaar is voor levering.

Dedar is het favoriete merk van onze styliste Virginija. ‘Dedar combineert bijzondere, niet voor de hand liggende materialen. De stoffen hebben een rijke uitstraling en de patronen zijn  geraffineerd, het kleurgebruik stunning.  De mooie kleurcombinaties zijn overal toepasbaar en geven ieder interieur een boost. ‘

 

L’Âge D’Or col.1 de l’aube au crépuscule -> Staal in showroom

 

Dedar

Dedar werd opgericht in 1976 gelegen in de buurt van Como. Het bedrijf is een stoffenhuis dat wordt gerund door een familie dat een persoonlijke stijl uitstraalt met de verschillende hedendaagse collecties. Dedar experimenteert en innoveert om de stoffen zo perfect mogelijk te krijgen. De productie van uitstekende stoffen kenmerkt zich door verleidelijke kleurenpaletten en onverwachte patronen. Dedar doet onderzoek naar vezeltechnologie om verschillende oplossingen voor gordijnen, stoffering en wandbekleding te voorkomen.

 

 

Fabrics:Adamo & Eva, Tuxedo

 

Gezien in de bladen

 

stoel Brad Ascalon met stof Dedar Amoir Libre, blad Residence

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

 

Een beetje kleur in huis

Dedar weet daar wel raad mee. In het algemeen zijn Italianen meester in het kleurgebruik. De ontwerpers van Dedar zijn de leermeesters.

 

Marilu -> staal in showroom

 

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Ronin -> staal in showroom

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez