Vloerkleden

Belvedere is in Hilversum en het Gooi de grootste leverancier van karpetten en vloerkleden op maat. Belvedere kan alles leveren van onderstaande merken door heel Nederland.

 

Desso parade

 

Belvedere

Belvedere heeft een breed assortiment vloerkleden. Er zijn diverse merken waarbij je een vloerkleed op maat kan laten maken. Hierdoor is er voor elk interieur een oplossing op maat. Belvedere kan u helpen en adviseren voor het perfecte eindresultaat. Een vloerkleed zorgt ervoor dat het interieur gegroepeerd wordt waardoor er gelijk een fijne en warme sfeer ontstaat.

 

Jules-Flipo

Jules-Flipo

 

Onze merken

Van de onderstaande merken hebben wij samples liggen. Indien gewenst kunt u deze ook thuis bekijken.

U kunt bij ons een sample van het door u gewenste vloerkleed uitzoeken.  Vervolgens kunnen wij het kleed bestellen in de door u gewenst maat.

 

Limited Edition – Vision

 

Ege, canvas collage

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Uitvoeringen Kleden

Al onze kleden worden exact op maat gemaakt Wij maken ook ronde kleden, u hoeft alleen de diameter op te geven. U kunt kiezen voor alle soorten afwerkingen. Blind gebandeerd, gefestonneerd, rand van linnen, rand van leer etc. met en zonder antislip

 

Besouw Biophilic Design

 

JAB kleden en karpetten

is een zeer gerenommeerde Duitse leverancier met een zeer grote keuze in Uni’s en gedessineerde karpetten van Wol uit Nieuw Zeeland. De kleden zijn te leveren in 158 standaard kleuren en 3 diktes. Daarnaast bestaat deze collectie ook uit een grote verscheidenheid van natuur vezels.

Jab heeft ook een zeer uitgebreide keuze met Design ontwerpen van Europese topontwerpers. Deze zijn verzameld in een zeer overzicht boek: de European Design Edition. In deze serie kunt u ook uw eigen kleed ontwerpen.

www.jab.de

 

Nouwens Bogaers – Allure

 

Limited Edition Blue

 

BIC Vloerkleden

BIC  is de specialist in handgeknoopte karpetten van wol en linnen. Bic blinkt uit door zeer moderne design karpetten van een hoge kwaliteit.

www.bic-carpets.be

 

Bic, shadow

 

Cunera vloerkleden

Cunera heeft een zeer uitgebreide collectie kleden op basis van natuurlijke vezels als wol, Sisal, Zeegras, Linnen etc.

www.cunera.nl

 

Louis de Poortere – Urbanite

 

Brink en Campman

Brinkman en Campman heeft een zeer gevarieerde collectie met zeer veel Stijlen. We kunnen met u de showroom bezoeken in Naarden waar alle kleden te zien zijn.

 

Millenerpoort kleden

 

De Millener Poort kleden

De Millener Poort is bekend om zijn handtuft en handknoop kleden. De kleden kunnen in alle denkbare kleuren worden geleverd. Op basis van een Koffer met Basiskleuren kunt u uw eigen kleed samenstellen. De kleden kunnen zowel vierkant als recht worden afgeleverd.

www.millenerpoort.nl

 

MID vloerkleden

MID is een gerespecteerde leverancier van top kleden en tapijt. De wollen kleden worden geleverd in 98 kleuren en in diktes variërend  van 6.4 tot 15 mm.  Kamerbreed tapijt van MID is leverbaar in breedtes tussen de 360 en 455 oplopend met 10 cm. MID is bekend van haar Frise, bloucle en structuur tapijten.

 

MID carpet

 

Nobilis vloerkleden

Ruim 100 jaar geleden werd dit klassieke Franse huis opgericht. Nobilis heeft naam gemaakt met geraffineerde collecties stoffen die weliswaar eigentijds aandoen, maar teruggrijpen naar traditionele technieken. De kwaliteit die geleverd wordt is uniek te noemen en ademt een luxueuze, door en door Franse stijl. Inmiddels is het bedrijf ook een platform voor jonge ontwerpers, waardoor de collectie een jong en fris karakter heeft.

www.nobilis.fr/

 

Nobilis, abaca raye

 

Bronte Carpets

Bronte is het Engels tapijt markt. Ze maken fantastische kleden van wol, variërend tussen de 1420 en 3250 gram per m2. De kleden zijn verkrijgbaar in een breedte tot 12 meter in elke gewenste kleur. U kunt uw kleur zelf aanleveren. U vervangt vervolgens een proefstuk waarop u akkoord kunt geven. Bronte levert verder classic twist, wol shag piles en shear classics.

www.brontecarpets.co.uk

 

Nobilis agadir

 

Axminster carpets

Deze zijn de originele Engelse kleden in de bekende bloemdessins en motieven. De kwaliteit is on geëvenaard. Op dit moment zijn de Tartan Axminsters zeer gewild. Dit zijn kleden in originele Engelse ruiten.

www.axminster-carpets.co.uk

 

Creatuft kleden

Wolwever van bloucle en vlechtkwaliteiten. Staan bekend om hun scherpe prijs.

 

Besouw vloerkleden

Besouw is de uitvinder van het katoen tapijt. Vooral bekend door de kleden met een zeer eigen gezicht.

www.besouw.nl

 

Limited edition shaman

 

Vorwerk Teppiche

Vorwerk is een bekende Duitse leverancier van onverslijtbaar project tapijt en kleden. Vorwerk heeft een hele grote collectie artistieke prints met zeer gedurfde patronen. Zeer kleurrijk en daardoor geliefd bij binnenhuis architecten.

www.vorwerk-teppich.de

 

Mohawk Carpets en Tapijt

Mohawk is het parade paardje van de amerikaanse tapijt industrie. Mohawk heeft een ongekend grote collectie synthetische tapijten en kleden met een wollook. Deze tapijten staan bekend om een lange levensduur, eenvoudige onderhoud, kleurechtheid en sterk herstellend vermogen. In 2010 heeft mohawk de smartstrand collectie gelanceerd. Tapijten gebaseerd op een nieuwe vezel op basis van mais die revolutionair beter schoon te maken zijn als tapijten van andere leveranciers. De vezel voelt extreem zacht aan en wordt daarom veel toegepast in slaapkamers.

www.mohawkflooring.com

 

BIC milek porada

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof