Vloerkleden

Belvedere is in Hilversum en het Gooi de grootste leverancier van karpetten en vloerkleden op maat.

 

Desso parade

 

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie met moderne en klassieke karpetten en vloerkleden. Wij zijn leverancier van alle hieronder genoemde merken karpetten, kleden en vloerkleden. U kunt bij ons het door u gewenste vloerkleed uitzoeken dat vervolgens op exact door u bepaalde maat wordt besteld.

 

Ege, canvas collage

 

Onze merken

Van de onderstaande merken hebben wij samples liggen. Indien gewenst kunt u deze ook thuis bekijken.

 • Axminster  (incl. de originele schotse ruiten)
 • Brink & Campman
 • Besouw (de volledige collectie)
 • BIC (de volleidge collectie)
 • Bronte
 • Carpetlinq
 • Creatuft (natuurlijke kleden, tegen een lage prijs)
 • Cunera
 • Designers Guild
 • Ege (kleden naar eigen ontwerp)
 • Jab (de volledige collectie)
 • Jabo  (de volledige collectie)
 • limited edition LE (de volledige collectie)
 • Louis de poortere (de volledige Collectie)
 • Mid  (de volledige collectie)
 • Millener Poort
 • Mohawk (zeer goed reinigbare Amerikaanse kleden)
 • Nobilis (zeer uitgebreide, smaakvolle collectie)
 • Nouwens Bogaers (effen kleden van wol, de volledige collectie)
 • Rug Company  (kleden van topdesigners, op maat gemaakt in Nepal)
 • Ryalux (weelderige effen tapijten van Nieuw Zeelandse  Wol) Onverslijtbaar.
 • Tretford (kleurrijke tapijten van geiten wol en de bekende ribbel)
 • William Morris, mooie arts and Craft kleden uit Engeland.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Limited Edition, groove

 

Uitvoeringen Kleden

Al onze kleden worden exact op maat gemaakt Wij maken ook ronde kleden, u hoeft alleen de diameter op te geven. U kunt kiezen voor alle soorten afwerkingen. Blindgebandeerd, gefestonneerd, rond van linnen, rand van leer etc. met en zonder antislip

 

Besouw Biophilic Design

 

JAB kleden en karpetten

is een zeer gerenommeerde Duitse leverancier met een zeer grote keuze in Uni’s en gedessineerde karpetten van Wol uit Nieuw Zeeland. De kleden zijn te leveren in 158 standaard kleuren en 3 diktes. Daarnaast bestaat deze collectie ook uit een grote verscheidenheid van natuur vezels.

Daarnaast heeft Jab een zeer uitgebreide keuze met Design ontwerpen van Europese topontwerpers. Deze zijn verzameld in een zeer overzicht boek: de European Design Edition. In deze serie kunt u ook uw eigen kleed ontwerpen.

www.jab.de

 

Limited Edition Blue

 

BIC Vloerkleden

BIC  is de specialist in handgeknoopte karpetten van wol en linnen. Bic blinkt uit door zeer moderen design karpetten van een hoge kwaliteit.

www.bic-carpets.be

 

Bic, shadow

 

Cunera vloerkleden

Cunera heeft een zeer uitgebreide collectie kleden op basis van natuurlijke vezels als wol, Sisal, Zeegras, Linnen etc.

www.cunera.nl

 

Brink en Campman

Brinkman en Campman heeft een zeer gevarieerde collectie met zeer veel Stijlen. We kunnen met u de showroom bezoeken in Naarden waar alle kleden te zien zijn.

 

Millenerpoort kleden

 

De Millener Poort kleden

De Millener Poort is bekend om zijn handtuft en handknoop kleden. De kleden kunnen in alle denkbare kleuren worden geleverd. Op basis van een Koffer met Basiskleuren kunt u uw eigen kleed samenstellen. De kleden kunnen zowel vierkant als recht worden afgeleverd.

www.millenerpoort.nl

 

 

MID vloerkleden

Mid is een gerespecteerde leverancier van top kleden en tapijt. De wollen kleden worden geleverd in 98 kleuren en in diktes varierend  van 6.4 tot 15 mm.  Kamerbreed tapijt van MID is leverbaar in breedtes tussen de 360 en 455 oplopend met 10 cm. MID is bekend van haar Frise, bloucle en structuur tapijten.

 

MID carpet

 

Nobilis vloerkleden

Ruim 100 jaar geleden werd dit klassieke Franse huis opgericht. Nobilis heeft naam gemaakt met geraffineerde collecties stoffen die weliswaar eigentijds aandoen, maar teruggrijpen naar traditionele technieken. De kwaliteit die geleverd wordt is uniek te noemen en ademt een luxueuze, door en door Franse stijl. Inmiddels is het bedrijf ook een platform voor jonge ontwerpers, waardoor de collectie een jong en fris karakter heeft.

www.nobilis.fr/

 

Nobilis, abaca raye

 

Bronte Carpets

Bronte is het engels tapijt markt. Ze maken fantastische kleden van wol, varierend tussen de 1420 en 3250 gram per m2. De kleden zijn verkrijgbaar in een breedte tot 12 meter in elke gewenste kleur. U kunt uw kleur zelf aanleveren. U vervangt vervolgens een proefstuk waarop u akkoord kunt geven. Bronte levert verder classic twists, wool shag piles en shear classics.

www.brontecarpets.co.uk

 

Nobilis agadir

 

Axminster carpets

Deze zijn de originele engelse kleden in de bekende bloemdessins en motieven. De kwaliteit is on gevenaard. Op dit moment zijn de Tartan axminsters zeer gewild. Dit zijn kleden in originele engelse ruiten.

www.axminster-carpets.co.uk

 

Carpetlinq cubes

 

Creatuft kleden

Wolwever van bloucle en vlechtkwaliteiten. Staan bekend om hun scherpe prijs.

 

Desso vintage

 

Besouw vloerkleden

Besouw is de uitvinder van het katoen tapijt. Vooral bekend door de kleden met een zeer eigen gezicht.

www.besouw.nl

 

Ryalux carpets

Ryalux maakt schitterende velours en shaggy kwaliteiten. Standaard leverbaar in 98 kleuren tot 500 cm breed. (oplopend per cm). Ryalux is bekend door period twist collectie die is geinspireerd door de Britisch gallery at the Victoria&Albert museum. De kwaliteit is superieur en bestaat uit 80% wol, 10% nylon en 10% polyester.

www.ryalux.com

 

Limited edition shaman

 

Vorwerk teppiche

Vorwerk is een bekende duitse leverancier van onverslijtbaar project tapijt en kleden. Vorwerk heeft een hele grote collecite artistieke prints met zeer gedurfde patronen. Zeer kleurrijk en daardoor geliefd bij binnenhuis architekten.

www.vorwerk-teppich.de

 

Mohawk carpets en tapijt

Mohawk is het parade paardje van de amerikaanse tapijt industrie. Mohawk heeft een ongekend grote collectie synthetische tapijten en kleden met een woollook. Deze tapijten staan bekend om een lange levensduur, eenvoudige onderhoud, kleurechtheid en sterk herstellend vermogen. In 2010 heeft mohawk de smartstrand collectie gelanceerd. Tapijten gebaseerd op een nieuwe vezel op basis van mais die revolutionair beter schoon te maken zijn als tapijten van andere leveranciers. De vezel voelt extreem zacht aan en wordt daarom veel toegepast in slaapkamers.

www.mohawkflooring.com

 

BIC milek porada

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm