styldecor

Styldecor maakt zeer fraaie klassieke en moderne bedden.  Styldecor staat bekend door het gebruik van hoogwaardige materialen die met zeer veel aandacht voor detail worden toegepast. Opvallend is dat Styldecor bedden voor een ambachtelijke gemaakt product  een relatief scherpe prijs hebben.

 

Styldecor Pièce Unique

 

Op dit moment hebben wij Sale

 

Mooi in detail

Van een bed moet je dromen! De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details! Daarom wordt bij Styldecor elk bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Van het schrijnwerk tot de noppen. Van het schilderen tot het stofferen. Alleen zo kan Styldecor garanderen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd.

 

Styldecor madelaine

 

Filosofie Styldecor

Styldecor is het beste van twee werelden: de royale esthetiek uit romantische tijden, gecombineerd met de ergonomie van de toekomst. Styldecor maakt zowel klassieke als tijdloze moderne ontwerpen.

De  slaapmeubelen worden met de hand gemaakt en  zijn stuk voor stuk pronkstukken. De vormgeving getuigt van een liefde voor het bed. De gedetailleerde afwerking getuigt van een enorme vakkennis. Het resulteert in trotse, tijdloze producten van het allerhoogste niveau.

Voor de bekleding worden stoffen gebruikt uit hoogstaande collecties als Zimmer & Rohde, Chivasso en Carlucci. Stuk voor stuk fabrikanten die garant staan voor trendy kwaliteitstextiel. Vanzelfsprekend kan er ook worden bekleed met zelf aangeleverde stoffen . Zo kan het geheel perfect worden afgestemd op uw interieur.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Handmade Luxury Beds

Styldecor combineert luxe bedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bed combinatie wordt volledig met de hand gemaakt in hun eigen ateliers. Zo kunnen ze makkelijk bijsturen waar mogelijk en kunnen ze toezien op een feilloze afwerking van uw bed.

 

Bedden van Styldecor op onze showroom

 Styledecor Adante

 

 

Voor meer informatie over styldecor kijk op de website : www.styldecor.be

 

 Styledecor madeleine deluxe

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Styledecor versailles XVI

 

 

 Styledecor arrondi

 

Prijzen Styldecor

De prijzen voor een tweepersoons Styldecor bed starten bij 2200 euro. Styldecor bedden bieden zeer veel waar voor hun geld.

 

 

Accesoires Styldecor

 

Nachtkastje

 

Paravent 

 

Bedbanken

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Nachtkastjes

 

linnenkoffer

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild