Nya Nordiska

Wilt u echt iets bijzonders in huis dan zijn stoffen van Nya Nordiska een hele goede keuze. Nya Nordiska maakt stoffen voor gordijnen, vitrages en meubels,  zoals u ze nog nooit heeft gezien. Kwalitatief hoogstaand met fantastische kleuren en motieven.

 

Wie is Nya Nordiska

Nya Nordiska is een van de leidende stoffenhuizen van de wereld. Met vestigingen in Parijs, Londen en Tokio.  Het is opgericht in 1964 door Gijs Rontgen en het heeft 120 medewerkers. Voor oorsprong ontwerpt Nya Nordiska in lijn met de Scandinavische school.  Dit is ook terug te vinden in de naam. Nya Nordiska is echter een Duits bedrijf.

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Nya Nordiska heeft veel prijzen gewonnen.

Nya Nordiska maakt altijd zeer innovatieve stoffen met baanbrekende designs. Het heeft dan ook veel design prijzen gewonnen en van oudsher veel invloed op nieuwe collecties van andere leveranciers.

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

toepassing Nya Nordiska stoffen.

Nya Nordiska heeft een zeer uitgebreide collectie stoffen voor Gordijnen en panelen. Daarnaast is er een uitgebreide collectie meubelstoffen.

Wat maakt Belvedere gordijnen zo speciaal

  • Belvedere heeft de grootste collectie exclusieve gordijnen van Nederland
  • Onze collectie is breed. Van heel modern tot heel klassiek.
  • Wij houden van Stoffen en geven graag advies.
  • Wij hebben 30 jaar ervaring met de toepassing van de mooiste gordijnstoffen die er bestaan.
  • Wij werken alleen met de beste gordijnateliers.
  • Belvedere is de belangrijkste leverancier van kwaliteitsgordijnen in Hilversum en het Gooi.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild