Chivasso

Belvedere heeft de grootste collectie Chivasso van Hilversum en het Gooi. Wij kunnen de volledige collectie van Chivasso leveren en een groot deel van deze collectie is op onze toonzaal aanwezig.

 

Chivasso Sunnyboy

 

Chivasso eigentijdse natuurlijke gordijnen

De collectie wordt gekenmerkt door veel natuurlijke stoffen met eigentijdse en stijlvolle kleuren. Dit jaar worden voor het eerst ook veel bloemmotieven toegepast.

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Nieuwe collectie okt 2018

Wij hebben weer nieuwe stalen in de showroom liggen van Chivasso. Verschillende materialen komen hier in voor. Bijvoorbeeld 100% linnen en 100% polyester. Kom een kijkje nemen bij ons in de winkel

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Chivasso, zowel voor een klassiek als modern interieur

De stoffen van Chivasso zijn modern en kunnen niet alleen in een design interieur worden toegepast maar ook in een rijk klassiek interieur.

Alle stoffen van Chivasso zijn van hoogwaardige kwaliteit.  De collectie wordt continu vernieuwd. Per jaar worden 2 nieuwe collecties gelanceerd die steeds weer trendzettend zijn.

Chivasso reflecteert de tijdsgeest, maar is veelzijdig genoeg om tijdloos zijn!

 

 

Chivasso onderscheidt zich op de volgende punten

 • Chivasso vernieuwt zichzelf continu
 • Chivasso heeft een tijdloze uitstraling en is toe te passen in een modern en klassiek interieur
 • Chivasso gebruikt veel natuurlijk stoffen als linnen en zijde

Collecties stoffen

Diverse bijzondere collecties :

 • Garden Route
 • New Ways
 • Crafted Poetry
 • Piece of my Heart
 • Around the World
 • Monsoon
 • Living

 

Crafted poetry

SOFT ROMANTIC ELEMENTS IN HARMONY WITH MODERN INTERIOR

Bij textieltrends ligt de nadruk vooral op natuurlijkheid in combinatie met functionele aspecten zoals onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid, al zijn deze aspecten steeds minder vanzelfsprekend. De focus ligt meer dan ooit op gemengde structuren en mobiele oppervlakken. Een handgemaakte look, waarin liefde voor het materiaal en voor iets speciaals te zien is, komt steeds meer naar voren. Het is precies het imperfect dat belangrijker wordt. Onder andere door de toenemende romantisering, die terug te vinden is in modetrends, hebben we ook onze seizoenskleuren afgeleid.

 

Chivasso Crafted Poetry

Chivasso Crafted Poetry

 

Garden Route Collectie

De nieuwe tuincollectie van 2019/20200. Voor de seizoenskleuren ligt de nadruk steeds meer op warme tinten. Geïnspireerd door de zondsondergang in de savanne van Afrika. Prachtige kleitinten, warm en vurig rood en bruin zijn geïnspireerd door de Afrikaanse natuur en cultuur.  Meubels gemaakt van licht hout of bamboe gaan wonderwel samen met deze kleuren. Groen is nog steeds de woede en zet spannende accenten in combinatie met groenblauw. Kalk en gele tinten maken van elk gewoon meubelstuk een waar trendstuk. Ook nieuw dit jaar: poederachtige munt. De zachte schaduw is uiterst elegant en past perfect bij meubels en accessoires uit het midden van de eeuw. Onze kleuraccent dit seizoen is een verrassende kleurencombinatie van atmosferische groenblauw met magisch paars of lippenstiftrood. Stap in een betoverende wereld en vind je favoriet voor je eigen stijlvolle woongevoel.

 

Jab fabric garden collectie

Chivasso fabric garden collectie

 

Chivasso Garden Route

Chivasso Garden Route

Collecties behang

De behangcollecties van Chivasso

 • Tango Walls
 • Monsoon
 • Colour Block

 

Monsoon

‘De aankomst van de Monsoon regen brengt nieuw leven en energie’ 

Met de Monsoon collectie  komt de wind van verandering, een frisse wind van kleur en energie. Chivasso neemt je mee op een betoverende reis met deze nieuwe achtergronden, die drie thema’s omvat: Jungle, New Hampshire en Vintage. Reis van de heuvelachtige oerwouden van Noord-Thailand naar de Hamptons, voor de kust van New York en over de oceaan naar het Engelse platteland. Laat Chivasso je meenemen op reis en dompel jezelf onder in de levendige wereld van “Chivasso Monsoon”. Wees niet bang om de energie en levendigheid van de tropische moessonregens bij u thuis te brengen.

 

Chivasso behang Monsoon collectie - NEW HAMPSHIRE

Chivasso behang Monsoon collectie – NEW HAMPSHIRE

 

Chivasso meubelstoffen

Chivasso heeft een mooie en uitgebreide collectie meubelstoffen. De collectie is zeer gevarieerd en is zowel modern als klassiek goed toe te passen. O.a. heeft de collectie hele mooie uni’s, met zeer uitgesproken kleuren.

www.chivasso.com

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

 

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof