Tretford tapijt

Belvedere is de enige dealer van Tretford in Hilversum en het Gooi. Wij verkopen al 20 jaar dit fantastische natuurproduct. Jarenlang was er weinig vraag naar Tretford tapijt  en op dit moment is het weer ons meest verkochte tapijt.

 

tretford tapijt

 

Tretford een 100% Nederlandse leverancier

De oorsprong van Tretford ligt in Alkmaar. Daar wordt in 1956 voor het eerst het unieke tretford tapijt geproduceerd  met de kenmerkende ribbelstructuur uit 80% geitenhaar en 20% schapenwol.

Vanaf het begin worden alle tretford producten met constante aandacht voor kwaliteit zorgvuldig gefabriceerd. Het familiebedrijf maakt een gestage groei door met  een netwerk van dealers en verkoopfilialen over de gehele wereld.

 

Kwaliteiten Tretford tapijt

Tretford tapijt bestaat in verschillende uitvoeringen. Het onderscheid bevindt zich met name in de samenstelling.

 

Interland

De kwaliteit Interland bestaat uit 80% geitenhaar en 20% wol. De pool wordt in een kleefbed van pvc tot de typische ribbelstructuur geperst. Tenslotte komt er onder de banen een jute rug en bij de zelf te leggen tegels een rug uit kunststof. Het los leggen van de tegels geeft oneindig veel inrichtingsmogelijkheden.

 

tretford tapijttegel

 

Tretford plus

Deze kwaliteit is ontwikkeld voor het gebruik op trappen of sterk belopen ruimtes in huis (geen zwenkwielgebruik). De samenstelling van deze vloer is 70% geitenhaar en 30% nylon en door zeer slijtvast. Tegelijkertijd blijven de voordelen van een natuurproduct bestaan.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze kleden vindt u op kleden

 
 
Tretford - Interlife Teppich

Tretford – Interlife Teppich

 

Tretford ever

Dit is de ecologische variant aan. Het poolmateriaal uit 80% geitenhaar en 20% scheerwol wordt zonder toevoeging van een mottenbeschermingsmiddel in een kleefbed van natuurlatex gedrukt en tot de typische ribbelstructuur verwerkt. De rug van deze variant in banen bestaat uit jute.

 

Verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 (PVC rug) en op 2 meter breed

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 
 
 

Voor kleden

Al het tretford tapijt is geschikt voor kleden. U kunt het zonder afwerking neerleggen. Tretford tapijt wordt ook veel toegepast voor ronde kleden.

 

Voor trappen

Indien u tretford volledig doorstoffeert op de trap, dient u de kwaliteit tretford Plus te gebruiken met halfronde latten op de voorzijden van de treden. Daarbij dient de ribbel altijd verticaal op de treden te worden aangebracht. Deze legrichting voorkomt dat de ribbel open gaat staan en dus eerder kan slijten. Ter bescherming van de te belopen treden is het gebruik van trapprofielen aan te bevelen. In deze combinatie kan ook de kwaliteit Interland op de trap gelegd worden en kan de legrichting van deze ribbel zowel horizontaal als verticaal op de trede.

 

 

Tretford en vloerverwarming

Bij gebruik van vloerverwarming dient ons tapijt volledig verlijmd te worden. Daarbij is de opwarmtemperatuur van de verwarming belangrijk.

Een elektronische vloerverwarming heeft een te hoge opwarmtemperatuur, waardoor het niet geschikt is. Tegels kunt u beter niet gebruiken bij vloerverwarming, omdat ze los gelegd worden en de rug zeer weinig warmte zal doorlaten.

Wij adviseren u met uw installateur de mogelijkheden te bespreken.

 

Website

Kijk voor meer informatie op: www.tretford.nl

 

Tretford Interart Teppich

Tretford Interart Teppich

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof