Hamaso matrassen

Belvedere is de grootste leverancier van Hamaso Matrassen in Nederland. Van Oorsprong zijn wij gevestigd in Hilversum en is ons werkgebied het Gooi. Sinds de opkomst van Internet leveren wij door heel Nederland. Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies. Wij stellen alles in het werk om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen.

 

Hamaso matrassen

Hamaso maakt matrassen van natuur zuivere latex zonder onnodige toevoegingen. De latex matrassen hebben een zeer open cel structuur, hebben een antibacteriële werking en een uitzonderlijk goede elasticiteit.

 

hamaso matrassen

 

Hoezen Hamaso Matrassen

Alle ritsen zijn eenvoudig afritsbaar en worden gemaakt van Lyocell. Lyocell wordt vervaardigd uit houtvezels,  is volledig biologisch afbreekbaar en is tegelijkertijd sterker dan katoen. De stof voelt zacht aan als kasjmier. Kortom het ideale materiaal voor een matrashoes.

Op de textile show in New York is Lyocell uitgeroepen tot het meest milieuvriendelijke product op de markt. Tegen een meerprijs kunt u de Lyocell ook doorgestikt met zuiver scheerwol bestellen.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Op de natuurlatexmatrassen van Hamaso is de vgl behandeling toegepast

Bij de productie van (Natuur-)latex matrassen worden aan het hoofdbestanddeel (natuur-)latex een aantal additieven toegevoegd om de uiteindelijke structuur te bereiken:

  1. Organische zepen van natuurlijke oorsprong: deze zorgen dat bij het opkloppen van het latexmengsel met lucht een mooi schuim verkregen wordt.
  2. Een mix van organische en anorganische vulkanisatie katalysatoren: deze zorgen ervoor dat de vulkanisatie reactie snel en optimaal verloopt, waardoor veel en stevige bruggen worden gevormd die de matras zijn uiteindelijke eigenschappen verleent.
  3. Antioxidant wordt toegevoegd om de (natuur-)latex rubber te beschermen tegen de inwerking van UV en zuurstof (oxidatie).

 

 

Dikte Hamaso matrassen

De matrassen zijn te verkrijgen in de diktes 10, 13 en 16 cm. De matrassen zijn i.h.a. iets dunner dan vergelijkbare producten. Dit heeft te maken met het feit dat ze ontworpen zijn voor het revolutionaire flowsleeping systeem van Hamaso. Het voordeel is dat de matrassen goedkoper zijn dan vergelijkbare latex matrassen zonder dat ze minder comfort bieden.

 

Hamaso de leverancier

Hamaso is een 100% Nederlandse leverancier die een revolutionair gepatenteerd bedden systeem heeft ontworpen dat veel beter dan andere bedden plaatselijk gerichte ondersteuning kan verlenen aan het lichaam. Het systeem biedt daarom voor iedereen een goede slaapoplossing.

Tegenwoordig opereert Hamaso ook onder de naam Flowsleeping.

De bedden worden verkocht over de hele wereld en zijn populair o.a. bij sporters die hun lichaam stevig belasten. Opvallend is dat het basisidee zeer simpel is waardoor de systemen van Hamaso tegen een opvallend lage prijs worden aangeboden.

 

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren