Green Sleep

Green Sleep maakt net als Hamaso en Flowsleeping natuurlijke matrassen die vrij zijn van chemische bestanddelen en gemaakt volgens de laatste ergonomische inzichten.

 

 

Green Sleep: natuurlijke matras van 100% latex

 • Green Sleep matrassen liggen heerlijk
 • Drukverlagend
 • Anti bacterieel
 • Anti allergisch
 • Temperatuurneutraal
 • Vochtregulerend
 • 100% natuurlijk en organisch slapen

 

 

 

 

 

Wetenschappelijk onderzoek

Na dertig jaar wetenschappelijk onderzoek en feedback van duizenden klanten weet Green Sleep dat er drie voorwaarden zijn voor een gezonde slaap.

 1. Je moet voldoende diepe slaap hebben;
 2. Je rug moet ergonomisch perfect ondersteund worden;
 3. er mogen geen giftige stoffen in de materialen zitten.

Deze drie voorwaarden worden door Green Sleep vervuld. Zij doen dit dankzij een oplossing op maat.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

 

Green Sleep

Green Sleep heeft een collectie bedden en slaapproducten uit 100% natuurlatex en natuurlijke grondstoffen. Green Sleep ontwikkelt producten op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar slaapgedrag. Vervolgens zijn de beste organische materialen gebruikt bij de productie van de Green Sleep collectie. De materialen die veel voorkomen zijn: Biologische katoen, gecertificeerd latex, wildzijde, zuiver wol en beukenhout. Hierdoor ontstaat een natuurlijk bed dat ervoor zorgt dat uw lichaam een goede ondersteuning heeft tijdens de slaap, zodat uw optimaal kan ontspannen.

 

Matrassen van 100% natuurlijk latex

Green Sleep is de enige leverancier van latexmatrassen in bezit van een eigen plantage, Hevea plantage in Maleisië. Het latex wordt gemaakt in de naastgelegen fabriek, dat ook in het bezit van Green Sleep is. Hierdoor heeft Greensleep volledig grip op het productieproces.  Dit was nodig om zeker te stellen dat de latex vrij is van allerlei chemische toevoegingen.

Green Sleep verkoopt alleen latexmatrassen en is dus bij uitstek de specialist op het gebied van 100% natuurlijke latex matrassen. Er is op geen enkele wijze metaal verwerkt in de matrassen van Greensleep. De matrassen zijn vrij van straling.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Ergo Hevea A.S. 13-18-23-28
 
 

Materialen

De natuur biedt ons de perfecte mogelijkheid aan om op een milieubewuste manier het ideale slaapsysteem te maken. Alle grondstoffen die Green Sleep gebruikt voor het maken van haar matrassen zijn dan ook natuurlijke producten:

 • Natuurlatex
 • Texel wol
 • Organische katoen
 • FSC-hout

Je ligt dus niet te slapen op producten die chemisch bespoten of behandeld zijn.

 
 Katoenplant
 
 

Matrassen opgebouwd uit verschillende lagen latex

Het matras is het belangrijkste onderdeel van je slaapsysteem. Ieder matras wordt gepersonaliseerd bij Green Sleep. De samenstelling van de matras hangt af van je lichaam en je dominante lig houding. Het lichaam heeft raakvlak en ondersteuning nodig op de plaatsen waar dat nodig is. Een matras moet dus op maat zijn, aangepast aan de vorm van het lichaam.

Door verschillende hardheden (soft, medium, firm) te combineren, zowel in de hoogte als de lengte van het matras, is het mogelijk om ieder lichaam op een perfecte manier te ondersteunen.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een matras met een geïndividualiseerde linker- en rechterkant. Partners met een verschillende lichaamsbouw en lig houding hebben een andere ondersteuning nodig. Bij Green Sleep kun je twee gepersonaliseerde matrassen in een grote matras laten samenstellen.

Voor meer informatie kijk op Greensleep.nl

 

 

Lattenbodems

De lattenbodem zorgt voor extra ondersteuning van het lichaam en voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht.

Afhankelijk van de lichaamsbouw en het gewicht is het zinvol om verschillende hardheidszones in te stellen. Bovendien kan het belangrijk zijn om voor meer speling te zorgen aan de schouderzone. Een verstelbaar voeteneinde is een optie voor wie ontspannen willen liggen of de benen hoog moeten houden door medische redenen, zoals bijvoorbeeld rugproblemen.

 

 

 

Bedden

Green Sleep biedt 2 massief houten bedden aan, beide FSC gecertificeerd.

 1. Exil (Het veelzijdige Exil-bed past in heel veel interieurs. Het is gemaakt van bio-beuk en FSC gecertificeerd.)
 2. San Francisco (Stevig, duurzaam en passend in veel interieurs. Het San Francisco bed is een topper in ons gamma.)

 

Exil

 

Producten

Een hoofdkussen is een deel van een slaapsysteem, waarbij de matras veruit het belangrijkste onderdeel is. Het hoofdkussen dient om extra steun en comfort te geven. Green Sleep werkt vaak met losse vulling in de hoofdkussens zodat iedereen de dikte van het kussen kan aanpassen aan zijn persoonlijke behoefte. Green Sleep bied je een uitzonderlijk collectie aan natuurlijke en gezonde dekbedden voor alle seizoenen. Bedtextiel maakt het bed af. Bij Green Sleep is slapen op biologisch geteeld katoen geen luxe, het is een bewuste keuze. Naast minder kans op allergieën biedt eco katoen ook een heerlijk comfortabel gevoel.

 

Afmeting Latex matrassen

De matrassen worden verkocht in elke denkbare maat. Dus ook in maten als 100 x 210/220, 80 x 190, 90 x 190, 140 x 200/210

 

 

 

Meer informatie bedden en matrassen:

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

 

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof