Loof bedden

Belvedere is de leverancier van Loof in Hilversum en het Gooi. Belvedere kan alles van Loof leveren door heel Nederland.

 

 

Trecompany heet nu Loof

Loof is de Nederlandse leverancier van ambachtelijk gemaakte houten bedden. De ledikanten vallen op door hun fraaie stylering en natuurlijke uitstraling. Wat ons betreft de mooiste Nederlandse bedden.

Loof wordt geleid door Ward van Zandvoort. De zoon van de vroegere eigenaar van de bedden en kastenfabriek Treco.  Treco (overgenomen door Gelderland in 2000) stond bekend om zijn kwalitatief zeer goede houten bedden en kasten.

Kwaliteit. Oog voor detail. Dat is al drie generaties de simpele maar sterke basis van Loof. Door Jan van Zandvoort begonnen als meubelfabriek in het Gelderse Boven-Leeuwen. Bij het ontwerpen en maken van houten bedden putten kleinzoon Ward en zijn team nog dagelijks inspiratie uit het oude vakmanschap.

 

Organisch en dynamisch

De kwaliteit kan alleen maar zo hoog zijn met een goed team. Daar besteden ze dus veel aandacht aan. Ze geloven er heel sterk in dat je fijner slaapt in een mooie en harmonieuze slaapkamer. Wat Loof bedden bindt is een intuïtief gevoel voor schoonheid en kwaliteit. Dat zie je ook terug in de manier van werken, organisch en dynamisch. Onderling en met de mensen en bedrijven waarmee zij samenwerken.

 

Loof pure

Loof bed Pure

Houten bedden van MDF

Loof maakt  bedden van  MDF. Deze houten bedden hebben hier door een mooie natuurlijk en rijke  uitstraling.

 

 

Voordelen Loof houten bedden

 • Gebruik van natuurlijke materialen.
 • Zeer goed en degelijk geconstrueerd (zoals dat vroeger gebruikelijk was).
 • Betaalbaar en daardoor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
 • Mooie bedden met een open uitstraling.
 • Hele mooie details.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Hout

Het hout dat wordt gebruikt voor de bedden heeft stuk voor stuk unieke eigenschappen. Al tijdens het groeiproces van een boom ontstaan verschillen in het uiterlijk van het hout. De lichte kleurverschillen en uiteenlopende tekeningen die hout vertoont, zijn natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit is de handtekening die de natuur aan het hout heeft meegegeven.

 

Scandinavisch design

Scandinavisch design

 

Houten bedden

Opzoek naar een houten bed? Maak kennis met onze collectie houten design bedden. Wat onze design bedden typeert is de Scandinavische esthetiek, stuk voor stuk minimalistische bedframes uitgevoerd in hoogwaardig hout. Voor onze bedden kiezen wij voor eenvoud en een rustig lijnenspel, gecombineerd met duurzame materialen in lichte kleuren. Wij geloven erin dat een houten bed bijdraagt aan het creëren van een fijne en comfortabele slaapkamer. Natuurlijk slapen op zijn best! We bieden bedden in verschillende uitvoeringen, het ene model is voorzien van een houten hoofdbord waar het andere uitsluitend uit een houten frame bestaat. Van een bed uitgevoerd in massief eiken tot een minimalistisch wit bed, we bieden voor elk wat wils

loof pure charcoal

Loof pure Charcoal

 

Loof Pure bedden

Met pure bed heeft Loof getracht een bed te maken dat design en een goede prijs verenigd. Daarom wordt gebruikt van MDF. Dit bed kan in alle ral kleuren worden geleverd.

 

Bed Basket

Het  bed basket wordt gemaakt van Multiplex in kleur blank eik. Tegen meerprijs is het ook leverbaar in alle RAL – kleuren.

 

 

Uitgangspunten ontwerp

De bedden van Loof worden ontworpen door o.a  Stefan Steenkist. De nadruk in zijn ontwerpen ligt  op  het maken van tijdloze ontwerpen met respect voor het traditionele materiaal. Zijn ontwerpen staan dicht bij de natuur, en zijn strak van opzet zonder kil te worden.

 

 

Stijl icoon

De houten bedden van Loof  worden inmiddels gezien als het beste wat Nederlands Design op dit moment levert voor de slaapkamer. Opvallende tijdloze bedden die op een creatieve manier gebruik maken van natuurlijke elementen.  VT wonen besteed veel aandacht aan Loof  in haar publicaties.

 

Wie kopen Loof houten bedden

De bedden worden gekocht door liefhebbers van mooie tijdloze bedden. Doordat de ontwerpen zeer dicht bij de natuur staan, creëert u een serene,  rustgevende sfeer in uw slaapkamer. U slaapt in een mooie, kalmerende sfeer.

 

Modellen houten bedden Loof

Loof heeft de volgende modellen:

 • Pure  (gemaakt van MDF, gespoten in alle ral kleuren).
 • Modest.
 • Basket.
 • Frame.
 • Nook.
 • Acessoires (nacht kastjes edge, tablet, spiegels en driepoot, frame bijzet).

 

 

bovenstaande uitvoeringen helaas niet meer leverbaar. nieuwe kleuren en alleen met 3 laden

 

Accessoires Loof

Bij de bedden kunt u bijpassende verlichting en spiegels bestellen

 

Maten Loof bedden

Loof levert de volgende maten houten bedden

 • 160 x 200
 • 160 x 210
 • 180 x 200
 • 180 x 210

 

Prijzen Loof  houten bedden

De prijzen starten bij 1000 euro. Loof  maakt Italiaanse designbedden voor een Nederlandse prijs. Wat ons betreft de bedden met de beste kwaliteit prijs verhouding in Nederland.

 

Minimalistisch houten bed

Minimalistisch houten bed

 

Morning pocketvering matras

Voor het ‘Morning’ pocketvering matras hebben zij gekozen voor natuurlijke materialen. Zij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de gebruikte materialen in een matras cruciaal zijn voor de comfort en duurzaamheid van een matras. De pocketveren die verwerkt zijn in het ‘Morning’ matras zorgen naast veel comfort ook voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Op deze manier blijft je matras gegarandeerd fris en vochtvrij waardoor je extra lang van je matras kunt blijven genieten. Het ‘Morning’ pocketvering matras is opgebouwd uit 7 comfortzones, deze comfortzones zijn zo geplaatst dat schouders en bekken optimaal worden ondersteund.

 

Loof matras - Morning pocketvering

Loof matras – Morning pocketvering

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof