Korting Bedbodems

Belvedere heeft de grootste collectie bedbodems en lattenbodems van Hilversum en het Gooi. Korting bedbodems, hou de aanbiedingen in de gaten !

Sale showroommodellen bedbodems, schotelbodems en lattenbodems met korting:

Aanbiedingen zolang de voorraad strekt.

Spiraalbodem Kuperus Relax K.Sitter. Nu 295 euro  (van 590)

 • kleur metaal  (lichtgrijs)
 • eenvoudig naar zitpositie te brengen
 • 90 x 200
 • Spiraalbodem
 • Kuperus spiraalbodems in Sitter uitvoering zijn uitermate geschikt om vrijstaand te gebruiken. 

Lattenbodem Kreamat Mezzaflex. Nu 150 euro  (van 300)

 • 80 x 200
 • Vlak 

Welke bedbodems bestaan er.

 

Boxspring:

Letterlijk vertaald een doos met veren. Bedbodem gevuld met metalen veren die naar boven en beneden bewegen en zo zorgen voor een uitstekende ondersteuning. De levensduur van een boxspring bedraagt zo’n 20 jaar. Een boxspring kun je combineren met elke matras, maar is eigenlijk bedoeld voor pocket matrassen.

 

Spiraalbodem:

Klassiek systeem dat bestaat uit een hoop metalen draden die allemaal met elkaar verbonden zijn. Er bestaan twee soorten spiraalbodems: de dwarsgespannen en de in de  lengte gespannen spiraalbodem. dwarsgespannen bodems bieden veel meer ondersteuning dan in de lengte gespannen bodems. Tegenwoordig zijn de meeste spiraalbodems dan ook dwarsgespannen. Een spiraalbodem gaat 15 tot 20 jaar mee.

 

Lattenbodem:

Nog steeds de populaire bedbodem. Een lattenbodem bestaat uit flexibel verende latten. Door de jaren heen is het systeem van de lattenbodem steeds gemoderniseerd. Bij de meer luxueuze versies liggen de latten in flexibele houders, waardoor de lat individueel kan kantelen.

Een goede lattenbodem is op verschillende plaatsen te verstellen en kan eventueel aangepast worden aan de voorkeur van de slaper: wilt hij hard liggen of zacht? Bij bepaalde lattenbodems wordt er gewerkt met latten van verschillend formaat, om zo de comfortzones van het lichaam beter te ondersteunen.  Elektrische lattenbodems, die je kunt verstellen zonder er zelf moeite voor te doen, zijn steeds populairder.

 

Vlavrobodem:

Bestaat uit een houten plank met gaatjes.  Deze bodem is een van de minder comfortabele bedbodems, omdat hij geen veerkracht bezit. De ventilatie van deze bodem hangt af van het aantal jaren, maar over het algemeen ventileert hij niet zo goed. Een vlavrobodem kun je dus best alleen gebruiken met een binnenvering- of pocketveringmatras.

 

Schotelbodem:

Op volger van de lattenbodem. Een schotelbodem bestaat uit onafhankelijk van elkaar bewegende (kunststof modules) die zich aan je lichaam aanpassen en met iedere beweging kunnen meezwenken. Het grote voordeel van de schotelbodem is dat heel de bodem verend is.  Er bestaan ook elektrisch verstelbare lattenbodems. De levensduur bedraagt ongeveer 15 jaar.

 

onze merken bedbodems

 • Flowform
 • Tempur
 • Kreamat
 • Brouwers Bedding
 • Hamaso

matrasdragers zijn belangrijk voor het ligcomfort

Matrasdragers in zijn algemeenheid kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het ligcomfort. Het principe is, des te soepeler de matrassen, des te belangrijker de functie van de bodem. In de praktijk kan de invloed van de bodem variëren van nihil tot wel 95%. Belvedere toont U graag de nieuwste snufjes en technieken op dit gebied. Kik hier voor onze aanbiedingen bedbodems.

 

uitvoeringen lattenbodems

 • Lattenbodems met doorlopende latten
 • Lattenbodems met een zijkant verend in rubber houders, al dan niet met verstelbare schuifjes voor middensector versteviging,  en een zachtere schouderzone.
 • lattenbodems met schotels
 • vlakke lattenbodems zonder versteviging

standaard maten

90 x 200, ook 140 x 200 wordt nog veel verkocht. Onze collectie is zo samengesteld dat u elke denkbare afmeting bij ons kunt bestellen.

Wij hebben ook een uitgebreide collectie tempur matrassen.

 

profiel belvedere

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.
www.hamaso.nl

Wij hebben ook een uitgebreide collectie tempur matrassen.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof