Pierre Frey

Wij zijn DE leverancier van Pierre Frey in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een groot deel van de collectie op onze showroom hangen en kunnen binnen enkele dagen stalen van alle stoffen en behang van Pierre Frey voor u aanvragen en naar uw huisadres zenden.

 

Pierre Frey fabric Centaure

Fabric Centaure

 

Pierre Frey, Maison de Luxe

Het is niet zo maar een leverancier maar Pierre Frey noemt zich een Maison de Luxe en maakt een zeer uitgebreide collectie stoffen en behang  in de Franse traditie. Pierre Frey kenmerkt zich door een enorm gevoel voor kleur en stijl en maakt gordijnen en meubelstoffen die er fantastisch uitzien, maar die ook heerlijk aanvoelen.

Het Parijse behang- en stoffenhuis Pierre Frey ontwerpt, creëert en produceert al sinds 1935 stoffen en behang volgens de Franse traditie.

 

Pierre Frey - Parade collection

Parade collection

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Pierre Frey wallpaper Carriacou, staal op showroom

Wallpaper Carriacou, staal op showroom

 

Luxueuze merken

Hij is sinds 1976 een lid van het Comité Colbert, samen met 74 andere luxe Franse merken. Comité Colbert is een organisatie die luxueuze merken wil promoten. De doelstelling van de organisatie is het bevorderen van de passie, creativiteit en savoir faire.

 

Pierre Frey stoffen

Pierre Frey stoffen

 

 

Pierre Frey, fabric Faces

Fabric Faces

Voordelen Pierre Frey

 • Producten zijn duurzaam en gaan lang mee
 • Ongeëvenaard in stijl
 • Maakt hele mooie stillevens

 

Pierre Frey, collectie Boussac

Collectie Boussac

Nieuwe collecties

In de collectie bestaat uit: stoffen, wandbekleding, meubels, tapijten en accessoires. Pierre Frey staat voor hoogwaardige kwaliteit.

 

New Fabric Collections

 • The Surreal World
 • Minoka 2 – High Performance Sheers
 • Draw me a wall!
 • Sequana
Pierre Frey fabric Chenille Igor

Pierre Frey fabric Chenille Igor

Collectie: Sequana

In een artistieke ‘coup de foudre’ betrad Patrick Frey de wereld van Mary Shaw, ontwerper van het merk Sequana, en raakte in de ban van de klassieke stofpatronen met hernieuwd gebruik van lokale weeftechnieken en hoogstaande materialen met hun unieke, levendige en gedurfde kleurharmonieën. 

In deze collectie wordt onder andere gewerkt met ‘Donegal-garen’. Het kenmerk van Donegal-garen is dat het bestaat uit kleine vlekjes van heldere en contrasterende kleuren, fijn en onregelmatig verspreid over het gehele oppervlak van het garen, dat zelf vaak uit meerdere tinten bestaat. Dit gemêleerde effect geeft Donegal-wol een handgemaakte look die zowel rustiek als chic is.

 

Pierre Frey Sequana collectie

Pierre Frey Sequana collectie

 

New Wallpaper Collections

 • The Cult of Beauty
 • Les Dessins 5
 • Draw me a wall!

 

Pierre Frey wallpaper Patio

Wallpaper Patio

 

Stoffen en behang

Pierre Frey, het vooraanstaande Franse designerstoffen- en behangmerk, produceert luxe behang en stoffen voor enkele van ’s werelds meest stijlvolle interieurs. De kunstzinnige behangontwerpen van Pierre Frey combineren traditioneel Frans design met moderne stijl.
Elke collectie is ontworpen als aanvulling op hun collecties designerstoffen.

 

Pierre Frey, rug Scipione

Rug Scipione

 

New Carpet & Rug Collections

 • The Cult of Beauty

 

 

Pierre Frey, fabric Eugenio

Fabric Eugenio

 

Website

Kijk voor alle collecties op de website van Pierre Frey  – www.pierrefrey.com

 

Pierre Frey, Hommage a la Provence

Hommage a la Provence

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

Pierre Frey - Lively

Lively

 

Collecties in Showroom

 • Tribu
 • Leo de Janeiro
 • Imagine
 • Jazz Age
 • La Joie de Vivre
 • en vele anderen

 

Pierre Frey, hoofdbord Claire, stof Les Fleches

Hoofdbord Claire, stof Les Fleches

 

Collectie Tribu

De collectie is geïnspireerd op Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika ontwikkelde mensen niet figuratieve kunst op gekleurde geometrische motieven. 

Pierre Frey Tribu

Tribu

 

Collectie Imagine

De collectie Imagine staat voor de vrije geest van de jaren 70. Het samenspel van prachtige natuurlijke materialen, linnen, katoen, wol en raffia weerspiegelt een zoektocht naar het essentiële en zachtheid.
Pierre Frey, Imagine

Imagine

 

Meubelstoffen en gordijnen:

Onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

Informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Pierre Frey - Merveilles d'Égypte

Merveilles d’Égypte

 

 

Breed scala aan behang

Pierre Frey heeft tegenwoordig een breed scala aan behang. Hoogwaardig en indrukwekkend zijn de woorden die alle collecties omschrijft. Tevens heeft Belvedere behang collecties van Pierre Frey op de showroom liggen. Een breed scala aan materialen, patronen en kleuren zijn terug te vinden in de collecties.

 

Pierre Frey - Meveilles d'Egypte

Pierre Frey – Meveilles d’Egypte

 

Gedurfd

Pierre Frey heeft brutaliteit in zijn stijl en creaties. Zijn collecties zijn op vele muren terug te zien en is internationaal bekend. Grote dessins, geometrische vormen en verschillende materiaal combinaties. Verschillende technieken worden gebruikt : matte verf, lak, stof met papierrug, breed vliespapier, digitaal of traditioneel drukwerk…

 

Pierre Frey - fabric Milgate

pierre frey BEAU MONDE I – 2

 

Behang

De diverse stijlen en creaties van Maison Pierre Frey komen tot uiting als behang. Grote ontwerpen, geometrische vormen, materiaaleffecten en diverse kleurenpaletten zijn beschikbaar in de collecties. De ontwerpen zijn met verschillende technieken tot zijn recht gekomen als: matte verf, lak, stof met papieren rug, non-woven papier, digitale of traditionele bedrukking. Gedetailleerde tekeningen komen in het interieur tot leven. De mooie verhalen zorgen voor een persoonlijke touch in het interieur. Pierre Frey zegt DURF!

 

Pierre Frey stof Bagan

Stof Bagan

 

Tresors D’Orient – Showroom

De Tesors D’Orient collectie is te zien op onze showroom.  De collectie is eigentijds en heeft een vrolijke mix aan kleuren. Delicate, verfijnd of briljant zijn de woorden die deze collectie omschrijven. De verschillende motieven zijn tijdloos en passen in elk interieur. Door de traditionele en moderne druktechnieken is in deze collectie een zoektocht ontstaan naar perfectie. In deze collectie wordt je uitgenodigd om terug in de tijd te reizen. Oude tekeningen uit de archieven hebben ze opnieuw geïnterpreteerd en verwerkt met een moderne en vrolijke touch.

 

Pierre Frey - TRESORS D'ORIENT-collectie

TRESORS D’ORIENT-collectie

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze  extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Pierre Frey - Stof Liz

Stof Liz

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Pierre Frey - VIBRATIONS COLLECTION

VIBRATIONS COLLECTION

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Pierre Frey - Lounet Fabric

Lounet Fabric

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Pierre Frey - LA FORET DE CHANTILLY WALLPAPER

Pierre Frey – LA FORET DE CHANTILLY WALLPAPER

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof