Pierre Frey

Wij zijn de leverancier van Pierre Frey in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een deel van de collectie op onze showroom hangen en kunnen binnen enkele dagen stalen van alle stoffen van Pierre Frey voor u aanvragen en naar uw huisadres zenden.

 

Pierre frey natecru soie

 

Boussac collectie

 

Pierre Frey is niet zo maar een leverancier maar noemt zich een Maison de Luxe en maakt een zeer uitgebreide collectie stoffen in de Franse traditie. Pierre Frey  kenmerkt zich door een enorm gevoel voor kleur en stijl en maakt gordijnen en meubelstoffen die er fantastisch uitzien, maar die ook fantastisch aanvoelen.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Pierre Frey Arty

 

Grand Canyon

 

Voordelen van Pierre Frey producten

  • Pierre Frey producten zijn duurzaam en gaan lang mee.
  • Pierre Frey zijn ongeëvenaard in Stijl
  • Pierre Frey maakt hele mooie stillevens

 

Pierre frey Indiana

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Losse Pierre Frey stof leveren wij door heel Nederland.

 

 

Boussac collectie

 

Fabric BAGAN

 

Collectie Pierre Frey

Pierre Frey heeft een grote collectie meubelstoffen, gordijnen en spreien.

www.pierrefrey.com

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex

 

 

Pierre Frey – Wallpaper Solstice