Pierre Frey

Wij zijn de leverancier van Pierre Frey in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een deel van de collectie op onze showroom hangen en kunnen binnen enkele dagen stalen van alle stoffen van Pierre Frey voor u aanvragen en naar uw huisadres zenden.

 

natecru soie

 

Boussac collectie

 

Pierre Frey

Het is niet zo maar een leverancier maar noemt zich een Maison de Luxe en maakt een zeer uitgebreide collectie stoffen in de Franse traditie. Pierre Frey  kenmerkt zich door een enorm gevoel voor kleur en stijl en maakt gordijnen en meubelstoffen die er fantastisch uitzien, maar die ook fantastisch aanvoelen.

Het Parijse behang- en stoffenhuis Pierre Frey ontwerpt, creëert en produceert al sinds 1935 stoffen en behang volgens Franse traditie.

Hij is sinds 1976 een lid van het Comité Colbert, samen met 74 andere luxe, Franse merken. Comité Colbert is een organisatie die luxueuze merken wil promoten. De doelstelling van de organisatie is het bevorderen van de passie, creativiteit en savoir faire. Daarnaast wil Comité Colbert meer dan vijftig procent van de omzet wereldwijd exporteren.

 

Grand Canyon

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

Pierre Frey Arty

 

Collectie

In de collectie komen verschillende collecties aan bod zoals: stoffen, wandbekleding, meubels, tapijten en accessoires. Pierre Frey staat voor hoogwaardige kwaliteit.

 

Nieuwe collecties 2019 in showroom:

Collectie TribuDe collectie is geïnspireerd op Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika ontwikkelde mensen niet figuratieve kunst op gekleurde geometrische motieven. Groot assortiment met grafische vormen.


Collectie Imagine – Belichaamt de vrije geest van de jaren 70 door ons naar een kleurrijke wereld te vervoeren. Het samenspel van prachtige natuurlijke materialen, linnen, katoen, wol en raffia weerspiegelt een zoektocht naar het essentiële en zachtheid. De kleuren zijn diep en helder. Uit deze alchemie tussen vorm en kleur resulteert een harmonieuze verzameling, alles in vibratie en ritme, die ons een unieke reis biedt naar de wereld van de zintuigen.

 

 

Voordelen

  • Pierre Frey producten zijn duurzaam en gaan lang mee.
  • Pierre Frey zijn ongeëvenaard in Stijl
  • Pierre Frey maakt hele mooie stillevens

 

Pierre frey Indiana

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Meer informatie meubelstoffen en gordijnen:

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Boussac collectie

 

Fabric BAGAN

 

FP316001-Gaya

 

Collectie

Pierre Frey heeft een grote collectie meubelstoffen, gordijnen en spreien.

www.pierrefrey.com

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex

 

Wallpaper Solstice

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren