Pierre Frey

Wij zijn de leverancier van Pierre Frey in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een deel van de collectie op onze showroom hangen en kunnen binnen enkele dagen stalen van alle stoffen van Pierre Frey voor u aanvragen en naar uw huisadres zenden.

 

Boussac collectie

 

Pierre Frey

Het is niet zo maar een leverancier maar noemt zich een Maison de Luxe en maakt een zeer uitgebreide collectie stoffen in de Franse traditie. Pierre Frey  kenmerkt zich door een enorm gevoel voor kleur en stijl en maakt gordijnen en meubelstoffen die er fantastisch uitzien, maar die ook fantastisch aanvoelen.

Het Parijse behang- en stoffenhuis Pierre Frey ontwerpt, creëert en produceert al sinds 1935 stoffen en behang volgens Franse traditie.

Hij is sinds 1976 een lid van het Comité Colbert, samen met 74 andere luxe, Franse merken. Comité Colbert is een organisatie die luxueuze merken wil promoten. De doelstelling van de organisatie is het bevorderen van de passie, creativiteit en savoir faire. Daarnaast wil Comité Colbert meer dan vijftig procent van de omzet wereldwijd exporteren.

 

Grand Canyon

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

Arty

 

Collectie

In de collectie komen verschillende collecties aan bod zoals: stoffen, wandbekleding, meubels, tapijten en accessoires. Pierre Frey staat voor hoogwaardige kwaliteit.

 

New Fabric Collections

  • Reveries Orientales
  • Maharani

New Wallpaper Collections

  • Tresors D’Orient
  • Galerie 2

New Carpet & Rug Collections

  • Samandar
  • Barodi

Funiture Collection

 

Nieuwe collecties 2019 in showroom:

Collectie TribuDe collectie is geïnspireerd op Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika ontwikkelde mensen niet figuratieve kunst op gekleurde geometrische motieven. Groot assortiment met grafische vormen.


Collectie Tribu
Collectie Imagine – Belichaamt de vrije geest van de jaren 70 door ons naar een kleurrijke wereld te vervoeren. Het samenspel van prachtige natuurlijke materialen, linnen, katoen, wol en raffia weerspiegelt een zoektocht naar het essentiële en zachtheid. De kleuren zijn diep en helder. Uit deze alchemie tussen vorm en kleur resulteert een harmonieuze verzameling, alles in vibratie en ritme, die ons een unieke reis biedt naar de wereld van de zintuigen.

 

Voordelen Pierre Frey

  • Pierre Frey producten zijn duurzaam en gaan lang mee.
  • Pierre Frey zijn ongeëvenaard in Stijl.
  • Pierre Frey maakt hele mooie stillevens.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Pierre Frey

 

Meer informatie meubelstoffen en gordijnen:

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Behang

De diverse stijlen en creaties van Maison Pierre Frey komen tot uiting als behang. Grote ontwerpen, geometrische vormen, materiaaleffecten en diverse kleurenpaletten zijn beschikbaar in de collecties. De ontwerpen zijn met verschillende technieken tot zijn recht gekomen als: matte verf, lak, stof met papieren rug, non-woven papier, digitale of traditionele bedrukking. Gedetailleerde tekeningen komen in het interieur tot leven. De mooie verhalen zorgen voor een persoonlijke touch in het interieur. Pierre Frey zegt DURF!

 

Fabric BAGAN

 

Breed scala aan behang

Pierre Frey heeft tegenwoordig een breed scala aan behang. Hoogwaardig en indrukwekkend zijn de woorden die alle collecties omschrijft. Tevens heeft Belvedere nu een behang collectie op de showroom liggen genaamd: TRESORS D’ORIENT.  Een breed scala aan materialen, patronen en kleuren zijn terug te vinden in de collectie.

 

 

TRESORS D’ORIENT – Showroom

De TRESORS D’ORIENT collectie is te zien op onze showroom.  De collectie is eigentijds en heeft een vrolijke mix aan kleuren. Delicate, verfijnd of briljant zijn de woorden die deze collectie omschrijven. De verschillende motieven zijn tijdloos en passen in elk interieur. Door de traditionele en moderne druktechnieken is in deze collectie een zoektocht ontstaan naar perfectie. In deze collectie wordt je uitgenodigd om terug in de tijd te reizen. Oude tekeningen uit de archieven hebben ze opnieuw geïnterpreteerd en verwerkt met een moderne en vrolijke touch.

 

 

Pierre Frey - TRESORS D'ORIENT-collectie

Pierre Frey – TRESORS D’ORIENT-collectie

 

 

Collectie

www.pierrefrey.com

 

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof