Lelievre stoffen

Belvedere is de belangrijkste aanbieder van Lelievre stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Wij leveren alles van Lelievre door heel Nederland.

 

Project Lelievre

Project Lelievre

 

Lelievre

Lelievre is gevestigd in Parijs en is opgericht in 1914 door Henri Lelievre, de grootvader van de huidige directeur. Door de jaren heen is Lelievre langzaam maar zeker uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier o.a. door de overname van Tassinari & Chatel in 1997 dat bekend is door zijn beroemde zijde de Lyon. (‘soierie lyonnaise’.) Lelievre is een groot bedrijf wat hoogwaardige meubelstoffen fabriceert.  Lelievre stoffen hebben veel verschillende stoffen als velours, zijde ect. Lelievre maakt gordijnen, nepbont, plaids en kussens. Lelievre heeft verschillende collecties wat bestaat uit diverse kleuren, prints en materialen. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van meubelstoffen.

 

Merlin

 

Riviera

‘Het zuiden’. Die woorden roepen beelden op van de unieke kleuren van de regio, van dat gloeiende licht dat meteen het landschap beeldhouwt en alles wat het aanraakt, verbetert. De prachtige sfeer van deze fascinerende regio heeft de Lelièvre Signature 2018-collectie Riviera geïnspireerd, een eerbetoon aan de tijdloze uitstraling van The South.

 

Project lelievre

Project lelievre

 

Aanbieder

Belvedere is de belangrijkste aanbieder van Lelievre stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi. Ook kan Belvedere alles van Lelievre leveren. Ook kunnen wij stalen voor u opvragen.

 

lelievre Previous

Gordijnen

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes

 • Vlinderplooi
 • Enkele plooi
 • Platte plooi
 • Zeilringen
 • Wave

 

Style 2019

De stijl van 2019 heeft een elegante en verfijnde collectie ontworpen voor bijzondere interieurs. Een aanvullende collectie stoffen wat natuurlijk, zacht en mat zijn voor gordijnen, wandbekleding en stoffering.

De stijl 2019 is onderverdeeld in drie collecties:

 • Medaillon
 • Rameaux
 • Bosquet

 

Medaillon

Medaillon: De collectie bevat bijzondere stoffen. De collectie heeft iets weg van ornamentele motieven. De bloemmotief heeft een licht centrum.

 

Rameaux

Rameaux: De collectie bevat veel linnen. De inspiratie is gekomen vanuit de natuur. De takjes en bladeren zijn gekleurd door de schering. Het patroon is subtiel.

 

 Bosquet

Bosquet: Een geometrische collectie. Die geinspireerd is vanuit een klavertje vier omgeven door een trellis. De geometrische vormen zijn subtiel gecombineerd met een klassieke touch.

 

Collectie nummer 23

Collectie nummer 23 straalt een elegante sfeer uit. De collectie bestaat uit de beste materialen. Nummer 23 bestaat uit klassieke stijlen met een fantasierijke twist. Het is geinspireerd op de manier van leven van vroeger, zowel nieuwsgierig als elegant.

 

Collectie Nr. 23

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

 

0577-02 ESTEREL CREPUSCULE

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Project Lelievre - hotel

Project Lelievre – hotel

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

 

Voordelen Belvedere villa-inrichting.

 • Deskundig telefonisch advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande gordijnen.

 

Gezien in de bladen

Lelievre stof odeon, Prijs 2013: 106 euro per meter

 

Andere merken van Lelievre

Lelievre voert o.a.  ALCANTARA, De bekende Italiaanse leverancier van Alcantara stoffen en  GASTON & DANIELA de leidende Spaanse leverancier van levende en kleurrijke prints.

Sinds 1996 heeft Lelievre de wereldwijde licentie voor KENZO stoffen en accessoires. de Kenzo collectie kenmerkt zich door kwalitatief superieure stoffen en eigentijdse prints.

www.lelievre.eu

 

Stof Antica

 

Lelievre is de damask leverancier

Indien u op zoek bent naar een mooie damask. Is Lelievre de leverancier. Zij maken de mooiste damasken die er bestaan.

 

lelievre, stof damask obalisque

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Stof Maquis

 

Style 2018

Style 2018 verrijkt zijn klassieke collecties met nieuwe uitdrukkingsgebieden … Aziatische en Perzische inspiraties vormen een elegante aanvulling op de motieven die worden geërfd van het Franse klassieke erfgoed.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren