Lelievre stoffen

Belvedere is de belangrijkste aanbieder van Lelievre stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi.

 

Collectie Riviera, stof Marina

 

Lelievre

Lelievre is gevestigd in Parijs en is opgericht in 1914 door Henri Lelievre, de grootvader van de huidige directeur. Door de jaren heen is Lelievre langzaam maar zeker uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier o.a. door de overname van Tassinari & Chatel in 1997 dat bekend is door zijn beroemde zijde de Lyon. (‘soierie lyonnaise’.)

 

Collectie Riviera, stof Garrigue

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Riviera

‘Het zuiden’. Die woorden roepen beelden op van de unieke kleuren van de regio, van dat gloeiende licht dat meteen het landschap beeldhouwt en alles wat het aanraakt, verbetert. De prachtige sfeer van deze fascinerende regio heeft de Lelièvre Signature 2018-collectie Riviera geïnspireerd, een eerbetoon aan de tijdloze uitstraling van The South.

 

lelievre Previous

 

0577-02 ESTEREL CREPUSCULE

 

Gordijnen

Voor het maken kunt u kiezen uit de volgende methodes

 • Vlinderplooi
 • Enkele plooi
 • Platte plooi
 • Zeilringen
 • Wave

 

Collectie nummer 23

Collectie nummer 23 straalt een elegante sfeer uit. De collectie bestaat uit de beste materialen. Nummer 23 bestaat uit klassieke stijlen met een fantasierijke twist. Het is geinspireerd op de manier van leven van vroeger, zowel nieuwsgierig als elegant.

 

Collectie Nr. 23

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Voordelen Belvedere Villainrichting.

 • Deskundig telefonisch advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande gordijnen.

 

Gezien in de bladen

Lelievre stof odeon, Prijs 2013: 106 euro per meter

 

Andere merken van Lelievre

Lelievre voert o.a.  ALCANTARA, De bekende Italiaanse leverancier van Alcantara stoffen en  GASTON & DANIELA de leidende Spaanse leverancier van levende en kleurrijke prints.

Sinds 1996 heeft Lelievre de wereldwijde licentie voor KENZO stoffen en accessoires. de Kenzo collectie kenmerkt zich door kwalitatief superieure stoffen en eigentijdse prints.

www.lelievre.eu

 

Stof Antica

 

Lelievre is de damask leverancier

Indien u op zoek bent naar een mooie damask. Is lelievre de leverancier. Lelievre maakt de mooiste damasken die er bestaan.

 

lelievre, stof damask obalisque

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Stof Maquis

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

riviera collectie

 

Riviera

de omhullende zachtheid van een terugreis als laurierplekken roepen zo’n speciale sfeer op, zo warm. De Middellandse zee die reflecties kristalliseert, deze vergulde en iriserende schatten.

Riviera collectie

 

Style 2018

Lelièvre Parijs verrijkt zijn klassieke collecties met nieuwe uitdrukkingsgebieden … Aziatische en Perzische inspiraties vormen een elegante aanvulling op de motieven die worden geërfd van het Franse klassieke erfgoed.

 

Belvedere is de belangrijkste aanbieder van Lelievre stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .