Lelievre stoffen

Belvedere is de belangrijkste aanbieder van Lelievre stoffen en gordijnen in Hilversum en het Gooi.

 

lelievre1

 

Lelievre

Lelievre is gevestigd in Parijs en is opgericht in 1914 door Henri Lelievre, de grootvader van de huidige directeur. Door de jaren heen is Lelievre langzaam maar zeker uitgegegroeid tot een toonaangevende leverancier o.a. door de overname van Tassinari & Chatel in 1997 dat bekend is door zijn beroemde zijde de Lyon. (‘soierie lyonnaise’.)

 

Gezien in de bladen

Lelievre stof odeon, Prijs 2013: 106 euro per meter

 

Andere merken van Lelievre

Lelievre voert o.a.  ALCANTARA, De bekende italiaanse leverancier van Alcantara stoffen en  GASTON & DANIELA de leidende spaanse leverancier van levende en kleurrijke prints.

Sinds 1996 heeft Lelievre de wereldwijde licentie voor KENZO stoffen en accesoires. de Kenzo collectie kenmerkt zich door kwalitatief superieure stoffen en eigentijdse prints.

www.lelievre.eu

 

Lelievre is de damask leverancier

Indien u op zoek bent naar een mooie damask. Is lelievre de leverancier. Lelievre maakt de mooiste damasken die er bestaan.

lelievre, stof damask obalisque

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen kreamat tempur oplegmatras meubelstoffen