Luxe verven

Belvedere heeft een mooie collectie luxe verven van een aantal top leveranciers. Onze collectie bevat zowel modern als klassiek kleuren. Belvedere kan alles leveren door heel Nederland. Dit kunnen we leveren als onderdeel van de totale opdracht. We hebben de verf niet op voorraad.

 

Blue’s Blue Entrance

 

luxe verven bij belvedere

Ons assortiment bestaat uit drie luxe verf merken:

  • Little green verf
  • Farrow and Ball verf
  • Paint & paper library verf

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

little greene heat and pleat colour

 

Little Green verf

Little Greene is een Britse verffabrikant, die staat voor een maatschappelijk verantwoorde productie van hoge kwaliteit verf en behang. Sinds 1773 is The Little Greene Dye Works of Collyhurst Wood, dat gelegen is aan de rand van Manchester, één van de oudste industriële regio’s in Engeland waar verf- en kleurstoffen worden gemaakt. Oorspronkelijk werden hier de kleurstoffen voor de katoenindustrie geproduceerd.

 

Little green verf Tuscan Red Bedroom

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Farrow and Ball paean black no.294

 

Farrow & Ball

De klassieke muurverven en lakken van Farrow & Ball. Verken het onderscheidende palet van 132 verfkleuren en ontdek handgemaakte achtergronden en verzamel ideeën om je huis te transformeren.

 

Wat maakt Farrow & Ball bijzonder?

Farrow and Ball is opgericht door John Farrow en Richard Ball, bestaat (in tegenstelling tot andere verfmerken) uit 30% meer pigment. Het pigment bepaalt de kleur(beleving) van de verf. Als gevolg van het gebruik van 30% meer pigment én natuurlijke ingrediënten heeft Farrow & Ball paint een zachte diepe en matte uitstraling die bij wisselend lichtinval steeds anders reflecteert

 

farrow and ball bancha no.298

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Over paint & Paper

Paint & Paper Library is een verfmerk dat oorspronkelijk is opgericht voor en door interieurontwerpers. Interieurontwerper David Oliver richtte het Engelse verfmerk ruim twintig jaar geleden op in Londen. Ondertussen is de verf van Paint & Paper Library uitgegroeid tot de favoriet van zowel ontwerpers en binnenhuisarchitecten als veeleisende woningeigenaren. Het merk biedt de kwaliteit die je van Engelse verf mag verwachten.

 

Paint & paper Folia – Teal Bedroom

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek