Cole & Son

Cole & Son maakt exclusief behang met een moderne twist. Belvedere is de grootste leverancier van Cole & Son in Hilversum. Wij kunnen alles van Cole & Son leveren door heel Nederland.

Cole & Son ardmore savuti

 

Over Cole & Son

Cole & Son werd in 1875 opgericht door John Perry, de zoon van een koopman in Cambridgeshire. Toendertijd was het bedrijf gevestigd in Islington, Noord-Londen, een gebied dat bekend was om de 190 handblokdrukkenrijen die er in de 18e en 19e eeuw actief waren. Gedurende de 19e eeuw drukte Cole & Son behang voor alle grote en bekende bedrijven van die tijd, waaronder Jeffrey & Co, Sanderson en Shand Kydd. Naast de bijzonder hoge kwaliteit blokdruk, was het bedrijf befaamd om het leveren van wonderschone strepen en jaspés.

Het prachtige archief van Cole & Son  is de belangrijkste bron van nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd door de Design Studio en vervolgens gedrukt door ambachtslieden, met als doel behang te maken getrouw aan het karakter van het oorspronkelijke document, maar met een eigentijds gevoel.

Col and Son Egerton

 

Cole & Son blijft innovatieve en prachtige ontwerpen produceren; de huidige collecties weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, als wel een voortdurende passie voor nieuw en spannend behang.

 

Onder water behang Nautilu

Diep, diep in de zee. Dit mooie onder water behang is een echte toevoeging aan je kamer, de mooie kleuren geven de kamer rust en ruimte. Op het behang zitten water planten en mooie vissen met een lichtje om in het donkere water alles op te lichten.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

 

Het bekende Engelse merk Cole and Son behangpapier heeft een flink aantal bekende design klassiekers op haar naam staan. Wat dacht u van het behang Cole and Son Palm Jungle, Palm Leaves en Palm. Het bekende Woods behang, in combinatie met de Woods & Pears, en Woods & Stars. Als ook het Hicks Hexagon behang en grote broer Hicks’ Grand. Echte klassiekers die nog steeds in mens populair zijn. En voor een goede reden.

 

Voordelen Col & Son

 • Exclusief behang
 • Moderne touch
 • Kleurrijk
 • Bijzondere patronen

 

 

Bomen behang Forest

Wil je wat meer groen in jouw huis, dan is misschien dit bomen behang een ideetje in de plaats van echte planten en bomen, deze bomen hebben gelukkig geen water nodig ;).

 

Behangentips

 • Knip en plak de banen steeds één voor één.
 • Controleer wat de bovenkant en de onderkant van het patroon is, ofwel, plak het behang niet ondersteboven.
 • Voorkom kreuken van het behang bij het eventueel vouwen van de banen.
 • Snij de uiteinden van het behang af met een scherp mes en een behangliniaal of met een scherpe behangschaar.
 • Zorg dat de naden goed aansluiten en niet overlappen.
 • Lijm die toch door de naden komt moet onmiddellijk worden afgeveegd met een vochtige, schone en zachte doek.
 • Bij donker gekleurd behang kunt u de witte zijkanten van het behang vooraf iets donkerder maken met krijt of pastel.
 • Indien de rollen zijn genummerd, dan dienen zij in de juiste volgorde te worden aangebracht.

www.coleandson.nl

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .