Cole & Son

Cole & Son maakt exclusief behang met een moderne twist. Belvedere is de grootste leverancier van Cole & Son in Hilversum. Wij kunnen alles van Cole & Son leveren door heel Nederland.

Cole & Son ardmore savuti

 

Over Cole & Son

Cole & Son werd in 1875 opgericht door John Perry, de zoon van een koopman in Cambridgeshire. Toendertijd was het bedrijf gevestigd in Islington, Noord-Londen, een gebied dat bekend was om de 190 handblokdrukkenrijen die er in de 18e en 19e eeuw actief waren. Gedurende de 19e eeuw drukte Cole & Son behang voor alle grote en bekende bedrijven van die tijd, waaronder Jeffrey & Co, Sanderson en Shand Kydd. Naast de bijzonder hoge kwaliteit blokdruk, was het bedrijf befaamd om het leveren van wonderschone strepen en jaspés.

Het prachtige archief van Cole & Son  is de belangrijkste bron van nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd door de Design Studio en vervolgens gedrukt door ambachtslieden, met als doel behang te maken getrouw aan het karakter van het oorspronkelijke document, maar met een eigentijds gevoel.

 

Col and Son Egerton

 

Innovatieve ontwerpen

Cole & Son blijft innovatieve en prachtige ontwerpen produceren; de huidige collecties weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, als wel een voortdurende passie voor nieuw en spannend behang.

 

Onder water behang Nautilu

 

Diep, diep in de zee. Dit mooie onder water behang is een echte toevoeging aan je kamer, de mooie kleuren geven de kamer rust en ruimte. Op het behang zitten water planten en mooie vissen met een lichtje om in het donkere water alles op te lichten.

 

Print behang ; Hick’s grand – in 3 kleuren verkrijgbaar. 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op Instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze Instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

Cole & Son

 

Bekende klassiekers

Het bekende Engelse merk Cole and Son behangpapier heeft een flink aantal bekende design klassiekers op haar naam staan. Wat dacht u van het behang Cole and Son Palm Jungle, Palm Leaves en Palm. Het bekende Woods behang, in combinatie met de Woods & Pears, en Woods & Stars. Als ook het Hicks Hexagon behang en grote broer Hicks’ Grand. Echte klassiekers die nog steeds in mens populair zijn. En voor een goede reden.

 

Voordelen Col & Son

 • Exclusief behang
 • Moderne touch
 • Kleurrijk
 • Bijzondere patronen

 

Bomen behang Forest

Wil je wat meer groen in jouw huis, dan is misschien dit bomen behang een ideetje in de plaats van echte planten en bomen, deze bomen hebben gelukkig geen water nodig ;).

 

Behangentips

 • Knip en plak de banen steeds één voor één.
 • Controleer wat de bovenkant en de onderkant van het patroon is, ofwel, plak het behang niet ondersteboven.
 • Voorkom kreuken van het behang bij het eventueel vouwen van de banen.
 • Snij de uiteinden van het behang af met een scherp mes en een behangliniaal of met een scherpe behangschaar.
 • Zorg dat de naden goed aansluiten en niet overlappen.
 • Lijm die toch door de naden komt moet onmiddellijk worden afgeveegd met een vochtige, schone en zachte doek.
 • Bij donker gekleurd behang kunt u de witte zijkanten van het behang vooraf iets donkerder maken met krijt of pastel.
 • Indien de rollen zijn genummerd, dan dienen zij in de juiste volgorde te worden aangebracht.

www.coleandson.nl

 

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

 

Behang en gordijnen combineren? Meer informatie over gordijnen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Miami behang

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren