Paint & Paper Library verf

Belvedere is de leverancier van Paint & Paper verf in de omgeving van Het Gooi en omstreken. Wij kunnen alle verf kleuren bestellen maar hebben het niet op voorraad in de winkel.  De kleuren waaier van Paint & Paper Library hebben wij  in de winkel liggen.

 

Blue’s Blue Entrance

 

Over paint & Paper

Paint & Paper Library is een verfmerk dat oorspronkelijk is opgericht voor en door interieurontwerpers. Interieurontwerper David Oliver richtte het Engelse verfmerk ruim twintig jaar geleden op in Londen. Ondertussen is de verf van Paint & Paper Library uitgegroeid tot de favoriet van zowel ontwerpers en binnenhuisarchitecten als veeleisende woningeigenaren. Het merk biedt de kwaliteit die je van Engelse verf mag verwachten.

 

3 varianten:

  • Paint & Paper Library muurverf.
  • Paint & Paper Library lakverf.
  • Paint & Paper Library primers.

Met dit uitgebreide verfassortiment wordt iedere verfklus in en om het huis in een handomdraai geklaard. Kies uit een van de 180 pigmentrijke verfkleuren en bestel je verf direct online!

 

Folia – Teal Bedroom

 

Muurverf

Paint & Paper muurverf is verkrijgbaar in twee watergedragen varianten.

De Pure Flat Emulsion is de standaard matte muurverf van Paint & Paper Library. Met deze muurverf geef je de muren en plafonds in je woning binnen no time een kalkmatte afwerking. In combinatie met de grote hoeveelheid pigmenten ontstaat een intense kleurdiepte die de ruimte gelijk tot leven wekt.

Twijfel je over de juiste kleur voor je muren en plafonds? Bestel dan eerst een sample potje Pure Flat Emulsion. In dit potje zit 125 ml muurverf om op een klein deel van je muur of een gipsplaat te testen. Handig om te zien hoe de kleur verandert gedurende de dag.

Speciaal voor in de badkamer, keuken, het trapgat en andere ruimtes die intensief gebruikt worden, is er Architects’ Matt. Deze matte muurverf is nog beter afwasbaar, waardoor hij goed tegen een stootje kan. Je kunt deze verf gewoon afnemen met een doekje zonder dat hij opglanst.

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Ilex Living Room

 

Lakverf

Ook voor op houtwerk en metaal heeft Paint & Paper Library een watergedragen verf in het assortiment. Daarnaast zijn er nog twee oliegedragen verven te bestellen.

De Architects’ Eggshell is de watergedragen lakverf voor houtwerk en metaal binnenshuis. Met een glanspercentage van slechts 15% zorgt deze verf voor een matte afwerking.

Voor een matte lakverf op oliebasis is er de Oil Eggshell. Liever een hoogglans afwerking? Kies dan voor Oil Gloss met een glanspercentage van maar liefst 85%! Deze verven kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Lighthouse Palm Living Room

 

Primer

Voor het beste schilderresultaat maak je gebruik van een compleet Paint & Paper Library verfsysteem. Dit houdt in dat je zowel een primer als lakverf van het Engelse verfmerk gebruikt.

Voor Architects’ Eggshell is er de Architects’ Primer Undercoat. Deze watergedragen grondverf is de perfecte grondlaag voor kaal houtwerk en metaal. Na 4 uur is de primer overschilderbaar met watergedragen verf.

Onder oliegedragen verflagen binnen of buiten breng je eerst een laag Oil Primer Undercoat aan. Na 16 uur kun je deze grondlaag overschilderen.

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Quatrefoil – Kohl Living Room

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek