Pullman bedden

Belvedere villa-inrichting is de grootste Pullman dealer van Hilversum en het Gooi. Wij leveren Pullman bedden door heel Nederland.

Pullman is een Nederlands bedrijf.  Pullman maakt kwalitatief zeer goede bedden voor een gunstige prijs. Wij hebben daarom een uitgebreide collectie Pullman in onze showroom staan.

 

Voor meer informatie over Pullman ga naar :Pullman

 

Charlotte-Pullman bedden

Charlotte-Pullman bedden

 • Boxspring Charlotte : De elegante Pullman Charlotte heeft een rijk hoofdbord met oren. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Pullman Charlotte bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charlotte.
.
Pullman best getest

Pullman best getest

Pullman gebruikt een uniek veersysteem

Het geheim van Pullman is  het unieke veersysteem dat is gepatenteerd. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven. De standaard Pullman veer is dus een veer in een veer.  Een pullman bed is  afgestemd op gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding

meer informatie over pullman matrassen

 

Pullman Original

Pullman Original

 

Ongekend comfort

Pullman boxsprings staan voor ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. De Pullman interieurs veren mee. Daarnaast heeft de constructie een open structuur wat zorgt voor een uitstekende ventilatie van het bed.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram pagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen en blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties !

Modellen Pullman boxsprings

Er zijn 4 verschillende modellen boxsprings:

 • De Goldline collectie, bestaat uit de Boxsprings met een hoogte van 26 cm en een fraaie extra rand.
 • De Silverline collectie De Silverline collectie, bestaat uit  Boxsprings met een hoogte van 23 cm
 • Electische boxpring Pullman Silverline verstelbaar
 • Electische boxpring Pullman Goldline verstelbaar

 

Een pullman bed bestaat uit een combinatie van een hoofdbord met een boxspring. Er is een brede range aanhoofdborden en stoffen.

 • Boxspring Columbus : Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen. Pullman Columbus bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Columbus.

 

Columbus - Pullman bedden

Columbus – Pullman bedden

 

 • Boxspring Brantford & Boxspring Charleston : Robuust en stijlvol klassiek. Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. Pullman Brantford bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Brantford.

 

Brantford - Pullman bedden

Brantford – Pullman bedden

 

 • Boxspring Belleville : elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Belleville.

 

Belleville - Pullman bedden

Belleville – Pullman bedden

 

 • Boxspring Clarington : Modern, slank en zachte lijnen kenmerken dit model. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 95 cm. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder vele schuine daken zal passen. Pullman Clarington bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Clarington.

 

Clarington - Pullman bedden

Clarington – Pullman bedden

 

 • Boxspring Madison : Pullman Madison heeft het ultieme hoofdbord. Volumineus en modern, een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Pullman Madison bestaat uit de combinatie van vaste Goldline boxsprings, Goldline Premier matrassen en het hoofdbord Madison.

 

Madison - Pullman bedden

Madison – Pullman bedden

 

 • Boxspring Cornwall : Een stoere uitstraling en stevige weefstructuur van de stof, dat typeert de Pullman Cornwall. De Pullman Cornwall bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Cornwall.

 

Cornwall - Pullman bedden

Cornwall – Pullman bedden

 

 • Boxspring Ottawa :   Heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met een vakstructuur. De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrassen en het hoofdbord Ottowa.

 

Ottawa - Pullman bedden

Ottawa – Pullman bedden

 

 • Boxspring Portland : Modern, robuust en rechte lijnen kenmerken de Portland. De fraaie afwerking en gekleurde matrassen maken deze boxspring combinatie helemaal compleet.

 

Portland - Pullman bedden

Portland – Pullman bedden

 

 • Boxspring Toronto : De Pullman Boxspringset Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, een Toronto hoofdbord, twee Silverline Premier Colour matrassen, waarvan de Silverline Premier matrassen in dezelfde fraaie stof is gestoffeerd als de boxspring en het hoofdbord.

 

Toronto - Pullman bedden

Toronto – Pullman bedden

 

 • Boxspring Select : De beste geteste matrassen nu in combinatie met een boxspring die zorgt voor nóg meer slaapcomfort. De Pullman Select boxspring haalt het beste in uw matras naar boven. De Pullman Select beschikt namelijk over een soepele, gezoneerde pocketvering. De vaste boxspring heeft een hoogte van ca. 26 cm. Verkrijgbaar in zowel vlakke als elektrische verstelbare uitvoering.

 

Select - Pullman bedden

Select – Pullman bedden

 

 • Boxspring Express :  Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wilt zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en Comfort Topper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat. Beide Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering.

 

Express - Pullman bedden

Express – Pullman bedden

 

Meer informatie

Meer informatie over  Pullman matrassen vindt u op ; https://www.belvedere-interior.nl/bedden/pullman/

Meer informatie over andere diverse bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Vaste boxsprings

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort.

De boxsprings hebben een aangename hoogte ( Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm )

De pullman boxsprings  zijn voorzien van een pocketveerinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt het lichaam een perfecte ondersteuning.

Voordelen vaste boxspring:

 • Gemakkelijk schoonmaken ( Indien u kiest voor een scharnierende bevestiging is het mogelijk om beide bed delen van elkaar af te draaien )
 • Van rand tot rand geveerd (overal in bed de perfecte ondersteuning)
 • Duurzaam en stabiel  ( houtenframe dat volledig met de hand gemaakt is)

 

 

Verstelbare boxsprings

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden.

Voordelen verstelbare boxspring:

 • draadloze bediening
 • Comfortabel ondersteuning ( stel eenvoudig de stand van het hoofd – en voeteneinde in )
 • Ongekende stabiliteit ( stalenframe )

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed

 

Vakmanschap, luxe materialen

Pullman slaapt gezond met Sensity.

De tijken van de Silverline matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity technologie: het elastische stretch draagt dankzij de behandeling met probiotica (anti schimmel) op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Ook maakt Pullman gebruik van de beste materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Luxe natuurlatex, wol, zijde en katoen. Dit alles draagt bij aan een optimale vochtregulatie en warmtehuishouding.

 

 

Boxspring Brantford-Pullman bedden

Boxspring Brantford-Pullman bedden

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring bedden en matrassen  pullman matrassen    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras