Pullman bedden

Belvedere villa-inrichting is de grootste Pullman dealer van Hilversum en het Gooi. Wij leveren Pullman bedden door heel Nederland.

Pullman is een Nederlands bedrijf en maakt kwalitatief zeer goede bedden voor een gunstige prijs. Wij hebben daarom een uitgebreide collectie in onze showroom staan.

 

Pullman boxspring Charlotte

Pullman boxspring Charlotte

Pullman bedden zijn van rand-tot-rand geveerd

Een Pullman boxspring geeft een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur. Dit wordt zowel in vaste, als in verstelbare boxsprings verwerkt. Beide pocketveringinterieurs veren over het totale bedoppervlak mee, van rand tot rand. Een bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat de producten van Pullman garant staan voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Daarom ontvangt u op elke Pullman boxspring 25 jaar garantie.

 

Pullman boxspring Ottawa

Pullman boxspring Ottawa

 

Pullman bedden gebruiken een uniek veersysteem

Het geheim van Pullman is  het unieke veersysteem dat is gepatenteerd en wordt toegepast in de goldline matrassen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven. De standaard Pullman veer is dus een veer in een veer.  Ieder bed is  afgestemd op gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding

 

Pullman boxspring Beka

Pullman boxspring Beka

 

Ongekend comfort pullman bedden

Pullman boxsprings staan voor ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. De Pullman interieurs veren mee. Daarnaast heeft de constructie een open structuur wat zorgt voor een uitstekende ventilatie van het bed.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

 

Pullman boxspring Boston

Pullman boxspring Boston

 

Meer informatie

Meer informatie over pullman matrassen

Direct kopen Pullman bedden

dat kan via onze webshop
Pullman boxspring Orlando

Pullman boxspring Orlando

Pullman Silverline

Pullman Silverline matrassen: al 4 keer als beste getest.

Pullman matrassen uit Nederland worden met de hand gemaakt. Dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de jarenlange ervaring in het maken van comfortabele matrassen, zijn deze al meerdere keren ‘als beste getest’. In 2019 al voor de vierde keer!

 

 

Pullman boxspring Ottawa

Pullman boxspring Ottawa

Modellen Pullman boxsprings

Er zijn 4 verschillende modellen boxsprings:

 • De Goldline collectie, bestaat uit de Boxsprings met een hoogte van 26 cm en een fraaie extra rand.
 • De Silverline collectie De Silverline collectie, bestaat uit  Boxsprings met een hoogte van 23 cm
 • Electische boxpring Pullman Silverline verstelbaar
 • Electische boxpring Pullman Goldline verstelbaar

 

Pullman boxspring Cleveland

Pullman boxspring Cleveland

Hoofd- en voetborden

Pullman heeft een diverse collectie:

 • Belleville
 • Charlotte
 • Cleveland
 • Detroit
 • Madison
 • Nashville
 • Orlando
 • Ottawa
 • Seattle
 • Virginia
 • Voetbord Quadrato

 

Pullman boxspring Seattle

Pullman boxspring Seattle

 

Boxspring Belleville 

Elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Belleville.

 

Boxspring Charlotte

De elegante Pullman Charlotte heeft een rijk hoofdbord met oren. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Pullman Charlotte bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charlotte.

 

Boxspring Cleveland

Pullman Cleveland is geheel zelf samen te stellen in kleur en stoffering. Het is handgemaakt en heeft een Nederlandse kwaliteit. De boxspring is van rand tot rand geveerd. Tevens heeft de Cleveland een stevig ligcomfort.

 

Boxspring Detroit

De hoogte van dit Detroit hoofdbord is ca. 110 cm (95 cm optioneel), ca.9 cm dik gemeten op het dikste punt van het hoofdbord. De breedte is gelijk aan de bestelde maat bed.De Pullman boxspring Detroit kun je helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, topper, voetbord, het materiaal, de kleuren en accessoires

 

Pullman boxspring Detroit

Pullman boxspring Detroit

 

Boxspring Madison 

Pullman Madison heeft het ultieme hoofdbord. Volumineus en modern, een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Pullman Madison bestaat uit de combinatie van vaste Goldline boxsprings, Goldline Premier matrassen en het hoofdbord Madison.

 

Boxspring Nashville

De Nashville heeft een luxe en hoogwaardige uitstraling. De boxspring past daarom zowel in een moderne inrichting als een klassieke inrichting. Het is geheel zelf samen te stellen in diverse stofferingen

 

Boxspring Orlando

De Orlando heeft een subtiele lijnenspel. De totale hoogte is ca. 118 cm.  Er is keuze in diverse stoffen. De boxspring heeft een open en luchtige uitstraling.

 

Pullman boxspring Orlando

Pullman boxspring Orlando

 

Boxspring Ottawa

Heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met een vakstructuur. De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrassen en het hoofdbord Ottowa.

 

Boxspring Seattle

De Seattle heeft een klassieke en luxe uitstraling. Het vakmanschap is in deze boxspring te zien.  De totale hoogte is ca. 125 cm. De boxspring kan in diverse stoffen worden gestoffeerd. Hierdoor wordt het ontwerp persoonlijk.

 

Boxspring Virginia

Boxspring Virginia heeft een moderne en hoogwaardige uitstraling. Het handgemaakte hoofdbord geeft waarde aan het vakmanschap. In een klassieke slaapkamer komt Virginia ook mooi tot zijn recht.

 

Pullman boxspring Virginia

Pullman boxspring Virginia

 

Voetbord Quadrato

Het voetenbord heeft een zwevend effect in de slaapkamer. De totale voethoogte is ca. 51cm. De breedte is gelijk aan de aangegeven bestelmaat van de boxspring. Het voetenbord kan de gewenste stoffering krijgen.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram pagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen en blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Meer informatie

Meer informatie over  Pullman matrassen vindt u op ; https://www.belvedere-interior.nl/bedden/pullman/

Meer informatie over andere diverse bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Pullman boxspring Madison

Pullman boxspring Madison

 

Vaste boxsprings

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort.

De boxsprings hebben een aangename hoogte ( Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm )

De pullman boxsprings  zijn voorzien van een pocketveerinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt het lichaam een perfecte ondersteuning.

Voordelen vaste boxspring:

 • Gemakkelijk schoonmaken ( Indien u kiest voor een scharnierende bevestiging is het mogelijk om beide bed delen van elkaar af te draaien )
 • Van rand tot rand geveerd (overal in bed de perfecte ondersteuning)
 • Duurzaam en stabiel  ( houtenframe dat volledig met de hand gemaakt is)

 

Verstelbare boxsprings

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden.

Voordelen verstelbare boxspring:

 • draadloze bediening
 • Comfortabel ondersteuning ( stel eenvoudig de stand van het hoofd – en voeteneinde in )
 • Ongekende stabiliteit ( stalenframe )

 

Pullman boxspring Belville

Pullman boxspring Belville

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed

 

Vakmanschap, luxe materialen

Pullman slaapt gezond met Sensity.

De tijken van de Silverline matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity technologie: het elastische stretch draagt dankzij de behandeling met probiotica (anti schimmel) op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Ook maakt Pullman gebruik van de beste materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Luxe natuurlatex, wol, zijde en katoen. Dit alles draagt bij aan een optimale vochtregulatie en warmtehuishouding.

 

 

Pullman boxspring Cleveland

Pullman boxspring Cleveland

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring bedden en matrassen  pullman matrassen    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras