Flowsleeping

Belvedere is de grootste  leverancier van Flowsleeping bedden en matrassen van Nederland en is gevestigd in Hilversum (het Gooi).  Flowsleeping is ook wel bekend onder de naam Flow Form, interflow  of Hamaso.  Deze termen worden  in de praktijk door elkaar gebruikt.

 

Flowsleeping het beste slaapsysteem

Flowsleeping is volgens ons  het beste slaapsysteem dat er op dit moment te koop is. Wij verkopen al 15 jaar flowsleeping matrassen, kussens en bedden en hebben daarom het preditaat Flow Sleeping Centre ontvangen.

Inmiddels zijn wij de grootste leverancier van Flowsleeping matrassen en bedden in Nederland. Wij bezorgen de flowsleeping matrassen en bedden gratis door heel Nederland en wij hebben de volledige collectie in onze showroom staan.

 

hamaso matrassen

 

Flowsleeping of hamaso

Flowsleeping was vroeger bekend onder de naam Hamaso. Inmiddels is de naam veranderd in Flowsleeping. De fabrikant en de mensen achter het merk zijn nog steeds dezelfde.

 

Waarom is flowsleeping zo bijzonder

Flowsleeping is het enige slaapsysteem dat zich voortdurend aanpast aan de lichaamvorm. Bij elke lichaamsverandering opnieuw. Hierdoor kunnen de tussenwervel schijven en de wervelkolom optimaal herstellen tijdens de slaap. Flowsleeping helpt bij het voorkomen van rugklachten, maar geeft ook verlichting wanneer er sprake is van rug- en nekklachten.

 

flowsleeping

 

Instructie film

Hamaso heeft een mooi instructiefilmpje gemaakt van de werking van hun systeem

 

Flowsleeping heeft 2 systemen

Er bestaan 2 slaapsystemen Interflow (latten) en Flowform (schotels.)  die door de leverancier Hamaso op de markt worden gezet. Belvedere werkt met beide systemen, maar voornamelijk met flowform.

 

Hoe werkt Flowform

Flowform is een slaapsysteem met  instelbare banden in het bed waardoor het matras zeer eenvoudig op een cm nauwkeurig is aan te passen aan uw lichaamshouding. Hierdoor garandeert flowform een optimale slaaphouding en ongestoorde nachtrust.

klik hier voor meer informatie over flowform

 

Aanpassen vertikale  instellingen

Het systeem wordt aangepast door banden die de bodem dragen iets aan te trekken of juiste te laten vieren.  Hierdoor creeer je bijv meer schouderdiepte  ingeval van een pijnlijke schouder of bijv. juist meer ondersteuning van de onderrug bij onderrugklachten.

Deze aanpassing is heel eenvoudig en kan zo vaak als gewenst wordt gedaan.

De banden zitten op 3 lokaties.  Bij de schouder, bij de lende en bij de onderbenen.

 

Hamaso, Flowsleeping producten bij ons op de showroom

100% latex matras in de diktes 13 cm, 16, cm en 18 cm

flowform schotel boden (vlak en electrisch)

Interflow latten bodem (vlak)

matras met Lyocell hoes

matras met Lyocell. / wol katoen hoes

kussen 100 % natuurlatex classic

kussen 100 % natuurlatex neksteun

 

Koop uw Hamaso of flowsleeping kussen of matras direct online

 

 

 

Belvedere is de voorlichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies. Wij stellen alles in het werk om uw nachtrust te verbeteren en uw  slaapbeleving te verhogen.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Toepassing flowsleeping /  Hamaso

Flowform wordt toegepast bij afwijkingen/klachten  aan de nek en wervelkolom en daarnaast door diegenen die hoge eisen stellen aan hun slaapcomfort.

 

 flowsleeping /  Hamaso heeft de volgende voordelen

  • flowsleeping / hamaso is het slaapsysteem om klachten aan nek, rug en wervelkolom te verminderen.
  • flowsleeping / hamasoheeft een uniek gepatenteerd draagsysteem voor het matras
  • flowsleeping / hamasois het beste inregelbare slaapsysteem dat er bestaat
  • flowsleeping / hamaso kent weinig vering

www.flowsleeping.nl

 

 

 

Hamaso matrassen

Hamaso maakt matrassen van natuurzuivere latex zonder toevoegingen. De matrassen hebben een zeer open celstructuur, hebben een antibacteriele werking en een uitzonderlijk goede elasticiteit.

 

Hoezen Hamaso Matrassen

Alle ritsen zijn eenvoudig afritsbaar en worden gemaakt van Lyocell. Lyocell wordt vervaardigd uit houtvezels, is volledig biologisch afbreekbaar en is tegelijkertijd sterker dan katoen. De stof voelt even  zacht aan als kasjmier. Kortom het ideale materiaal voor een matrashoes.

Op de textile show in New York is Lyocell uitgeroepen tot het meest milieuvriendelijke product op de markt. Tegen een meerprijs kunt u de Lyocell ook doorgestikt met zuiver scheerwol en katoen bestellen.

 

Dikte Hamaso matrassen

De matrassen zijn te verkrijgen in de diktes  13, 16  en 18 cm. De matrassen zijn i.h.a. iets dunner dan vergelijkbare producten. Dit heeft te maken met het feit dat ze ontworpen zijn voor het revolutionaire flowsleeping systeem van Hamaso. Hierdoor zijn de 100% latex matrassen goedkoper dan vergelijkbare latex matrassen zonder dat ze minder comfort bieden.  In het verleden werd ook nog een dikte van 10 cm verkocht. Dit matras is niet meer in de collectie.

 

hamaso-matras

 

Prijzen Hamaso Matrassen 2017  (voorbeelden 90 x 200, lyocel tijk)

Naam 13cm 16 cm 18cm
Hamaso Matras latex 795 900 1020

De matrassen zijn leverbaar op alle gangbare afmetingen. Prijzen op navraag.

 

Hamaso de leverancier.

Hamaso is een 100% Nederlandse leverancier die een revolutionair gepatenteerd bedden systeem heeft ontworpen dat veel beter dan andere bedden plaatselijk gerichte ondersteuning kan verlenen aan het lichaam. Het systeem biedt daarom voor iedereen een goede slaapoplossing.

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer