Flowsleeping

Belvedere is de grootste  leverancier van Flowsleeping bedden en matrassen van Nederland en is gevestigd in Hilversum (het Gooi).  Flowsleeping is ook wel bekend onder de naam Flow Form, interflow  of Hamaso.  Deze termen worden  in de praktijk door elkaar gebruikt.

Belvedere kan alles van Flowsleeping leveren door heel Nederland.

 

Flowsleeping houten ledikant

Flowsleeping houten ledikant

 

Flowsleeping het beste slaapsysteem

Flowsleeping is volgens ons  het beste slaapsysteem dat er op dit moment te koop is. Wij verkopen al 15 jaar flowsleeping matrassen, kussens en bedden en hebben daarom het preditaat Flow Sleeping Centre ontvangen.

Inmiddels zijn wij de grootste leverancier van Flowsleeping matrassen en bedden in Nederland. Wij bezorgen de flowsleeping matrassen en bedden gratis door heel Nederland en wij hebben de volledige collectie in onze showroom staan.

 

hamaso matrassen

 

Flowsleeping of hamaso

Flowsleeping was vroeger bekend onder de naam Hamaso. Inmiddels is de naam veranderd in Flowsleeping. De fabrikant en de mensen achter het merk zijn nog steeds dezelfde.

 

FlowSleeping Flowbox

FlowSleeping Flowbox

 

Waarom is flowsleeping zo bijzonder

Flowsleeping is het enige slaapsysteem dat zich voortdurend aanpast aan de lichaamvorm. Bij elke lichaamsverandering opnieuw. Hierdoor kunnen de tussenwervel schijven en de wervelkolom optimaal herstellen tijdens de slaap. Flowsleeping helpt bij het voorkomen van rugklachten, maar geeft ook verlichting wanneer er sprake is van rug- en nekklachten.

 

flowsleeping

 

Bewegingsvrijheid

Aangenaam slapen betekent natuurlijk rusten. Daarbij is het belangrijk dat we het lichaam vrijlaten in de beweeglijkheid waar het om vraagt. Beweging stimuleert namelijk de noodzakelijke doorbloeding én de stofwisseling. Op die manier geeft FlowSleeping jouw lichaam de ruimte. Want, ons lichaam is gewoonweg gemáákt om vrij te kunnen bewegen. De slaapsystemen van FlowSleeping ondersteunen deze bewegingen.

 

FlowSleeping Flowbox

FlowSleeping Flowbox

 

Heilzaam slapen

Onze slaapsystemen zijn een natuurlijke oplossing voor tal van slaapproblemen. Ook nek, schouders, heup en andere drukpunten steunen op onze heilzame gedachte. Onze systemen veroorzaken dus geen tegendruk. Daardoor beweegt jouw lichaam op een natuurlijke manier
Flowsleeping

Flowsleeping

Instructie film

Hamaso heeft een mooi instructiefilmpje gemaakt van de werking van hun systeem

 

Flowsleeping heeft 2 systemen

Er bestaan 2 slaapsystemen Interflow (latten) en Flowform (schotels.)  die door de leverancier Hamaso op de markt worden gezet. Belvedere werkt met beide systemen, maar voornamelijk met flowform.

 

Slaapsystemen

FlowSleeping slaapsystemen zijn gebaseerd op een slim raamwerk. Daarin zijn parallel aan de lange binnenzijden banden gemonteerd, die over steunpunten rollen. Elke zijde kent drie bevestigde banden die afzonderlijk van elkaar instelbaar zijn.

 • FlowForm: Deze banden ondersteunen respectievelijk de schouders, het bekken en de benen. Bij de FlowForm rust op deze banden een vrij bewegende bodem met schotels bestaande uit negen elementen.
 • InterFlow: Ze ondersteunen de schouders, het bekken, respectievelijk de benen. Bij de InterFlow rust op deze banden een vrij bewegende bodem met latten bestaande uit negen elementen.
 • FlowBox: De FlowBox is een luxe ombouw met een van onze geïntegreerde slaapsysteemvarianten. De ombouw is gemaakt van chloroformvrij verlijmde populieren multiplex. Als bedombouw past ie naadloos bij onze slaapsystemen en matrassen. De FlowBox heeft bovendien een aangename bed zithoogte. En dus stap je makkelijk in en uit bed. De FlowBox is onder andere verkrijgbaar in vier verschillende designs. Elke variant is bekleed met een soft rand van 5cm. De box kan, desgewenst afneembaar, bekleed worden met:
  • stofbekleding van 100% gerecycled materiaal, verkrijgbaar in 23 kleuren en met de hand wasbaar
  • stofbekleding, verkrijgbaar in 20 kleuren en wasbaar met een wolwasprogramma
  • imitatieleer

Hoe werkt Flowform

Flowform is een slaapsysteem met  instelbare banden in het bed waardoor het matras zeer eenvoudig op een cm nauwkeurig is aan te passen aan uw lichaamshouding. Hierdoor garandeert flowform een optimale slaaphouding en ongestoorde nachtrust.

klik hier voor meer informatie over flowform

 

 

Aanpassen vertikale  instellingen

Het systeem wordt aangepast door banden die de bodem dragen iets aan te trekken of juiste te laten vieren.  Hierdoor creeer je bijv meer schouderdiepte  ingeval van een pijnlijke schouder of bijv. juist meer ondersteuning van de onderrug bij onderrugklachten.

Deze aanpassing is heel eenvoudig en kan zo vaak als gewenst wordt gedaan.

De banden zitten op 3 lokaties.  Bij de schouder, bij de lende en bij de onderbenen.

 

FlowSleeping_Flowbox

FlowSleeping_Flowbox

 

Hamaso, Flowsleeping producten bij ons op de showroom

100% latex matras in de diktes 13 cm, 16, cm en 18 cm

flowform schotel boden (vlak en electrisch)

Interflow latten bodem (vlak)

matras met Lyocell hoes

matras met Lyocell. / wol katoen hoes

kussen 100 % natuurlatex classic

kussen 100 % natuurlatex neksteun

 

Koop uw Hamaso of flowsleeping kussen of matras direct online

 

 

 

Belvedere is de voorlichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies. Wij stellen alles in het werk om uw nachtrust te verbeteren en uw  slaapbeleving te verhogen.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Toepassing flowsleeping /  Hamaso

Flowform wordt toegepast bij afwijkingen/klachten  aan de nek en wervelkolom en daarnaast door diegenen die hoge eisen stellen aan hun slaapcomfort.

 

 flowsleeping /  Hamaso heeft de volgende voordelen

 • flowsleeping / hamaso is het slaapsysteem om klachten aan nek, rug en wervelkolom te verminderen.
 • flowsleeping / hamasoheeft een uniek gepatenteerd draagsysteem voor het matras
 • flowsleeping / hamasois het beste inregelbare slaapsysteem dat er bestaat
 • flowsleeping / hamaso kent weinig vering

www.flowsleeping.nl

 

 

Hamaso matrassen

Hamaso maakt matrassen van natuurzuivere latex zonder toevoegingen. De matrassen hebben een zeer open celstructuur, hebben een antibacteriele werking en een uitzonderlijk goede elasticiteit.

 

Hoezen Hamaso Matrassen

Alle ritsen zijn eenvoudig afritsbaar en worden gemaakt van Lyocell. Lyocell wordt vervaardigd uit houtvezels, is volledig biologisch afbreekbaar en is tegelijkertijd sterker dan katoen. De stof voelt even  zacht aan als kasjmier. Kortom het ideale materiaal voor een matrashoes.

Op de textile show in New York is Lyocell uitgeroepen tot het meest milieuvriendelijke product op de markt. Tegen een meerprijs kunt u de Lyocell ook doorgestikt met zuiver scheerwol en katoen bestellen.

 

Dikte Hamaso matrassen

De matrassen zijn te verkrijgen in de diktes  13, 16  en 18 cm. De matrassen zijn i.h.a. iets dunner dan vergelijkbare producten. Dit heeft te maken met het feit dat ze ontworpen zijn voor het revolutionaire flowsleeping systeem van Hamaso. Hierdoor zijn de 100% latex matrassen goedkoper dan vergelijkbare latex matrassen zonder dat ze minder comfort bieden.  In het verleden werd ook nog een dikte van 10 cm verkocht. Dit matras is niet meer in de collectie.

 

hamaso-matras

 

Prijzen Hamaso Matrassen 2017  (voorbeelden 90 x 200, lyocel tijk)

Naam 13cm 16 cm 18cm
Hamaso Matras latex 795 900 1020

De matrassen zijn leverbaar op alle gangbare afmetingen. Prijzen op navraag.

 

Hamaso de leverancier.

Hamaso is een 100% Nederlandse leverancier die een revolutionair gepatenteerd bedden systeem heeft ontworpen dat veel beter dan andere bedden plaatselijk gerichte ondersteuning kan verlenen aan het lichaam. Het systeem biedt daarom voor iedereen een goede slaapoplossing.

 

Erkend door fysiotherapeuten

Bij de ontwikkeling van het FlowSleeping slaapsysteem hebben zij als slaapspecialist nauw samengewerkt met belangrijke fysiotherapeuten. Oorspronkelijk werden ze vooral bekend in de wereld van de fysiotherapie. Veel fysiotherapeuten waren direct verheugd met de resultaten van ons FlowSysteem. Dat kwam vooral door het effect op de werking en houding van het lichaam. Onze systemen zorgen namelijk voor een verantwoorde drukpuntenverdeling. Ideaal dus om het lichaam weer gezond in balans te krijgen.

 

Door mensen, voor mensen

Kwaliteit en passie kenmerken hun slaapsystemen. Dat geldt voor de ontwikkeling, de productie én de levering bij de klant. Zo bieden zij iedereen een verantwoorde slaapoplossing.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof