Sleepeezee

Belvedere villa-inrichting is de dealer van Sleepeezee in het Gooi en Hilversum. Belvedere levert deze fantastische matrassen door heel Nederland.

 

Sleepeezee Pure Collection

 

Sleepeezee

Sinds 1924 is Sleepeezee toonaangevend in de grote Britse beddenindustrie door innovatief ontwerp, kwaliteit en waar voor uw geld. Elk product van Sleepeezee wordt nog steeds met onberispelijk vakmanschap en ervaring in het Verenigd Koninkrijk gemaakt in de fabriek in Rochester gelegen in het graafschap Kent.

Traditionele ambachtelijke vaardigheden worden gebruikt in combinatie met de beste, meest duurzame grondstoffen, met als resultaat dat een Sleepeezee-matras, nacht na nacht, jaar na jaar uitzonderlijk comfort blijft bieden.

Sleepeezee is volledig gericht op ambachtelijke kwaliteit en een zorgeloze slaap. Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. De matrassen liggen extreem weldadig. In Engeland is Sleepeezee daarom hofleverancier en voert het Quest Certificaat. Een certificaat dat er op toeziet dat ambachtelijkheid de boventoon voert bij het maken van de matrassen en de bedden.

 

Sleepeezee_Hotel-Natural-Splendour_Plush-Navy

Sleepeezee_Hotel-Natural-Splendour_Plush-Navy

 

Sinds 1924

Door innovatie en toonaangevende matrasontwerpen is Sleepeezee uitgegroeid tot een van de meest bekende beddenfabrikanten ter wereld. Elk Sleepeezee-product wordt gemaakt in de fabriek in Rochester, Kent, waar meer dan 300 deskundige vakmensen op maat gemaakte bedden bouwen volgens onze premiumnormen.

Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd op consistentie en kwaliteit. Hierdoor kunnen alle klanten gerust zijn dat het bed waarin ze investeren hen de perfecte nachtrust zal bieden.

 

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Meer dan alleen een bed

Het echte geheim van een goede nachtrust is duidelijk. Een bed hebben dat de moeite waard is om te gaan slapen.

Bij Sleepeezee perfectioneren ze de formule voor een goede nachtrust sinds 1924. Met een handgemaakt bed, geloven ze dat het een nauwkeurig gevoel van comfort en kwaliteit geeft.

In een Sleepeezee matras komen luxe natuurlijke  materialen, slaaponderzoek en traditionele technieken samen. Het Sleepeezee Windsor matras geeft een ongeëvenaard luxe slaapervaring al vanaf  2.800 euro. Wij hebben dit matras vanzelfsprekend in onze showroom liggen. Er is een breed assortiment van hoofdeinden, boxsprings met of zonder lades en matrassen.

 

Sleepeezee

 

Matrassen niet draaien en keren

Sleepeezee heeft een aantal matrassen speciaal ontworpen zodat u ze niet hoeft te draaien of keren. U kunt deze wel elk seizoen van hoofd naar voeteinde keren. Deze matrassen worden uitgevoerd met een vaste topmatras, het zogenaamde Pillow Top-matras. Deze kunt u het beste elk seizoen omkeren.

 

Sleepeezee - Jessica

Jessica

 

Boxsprings met lades

Sleepeezee heeft een ruime keuze aan boxsprings. U kunt hierbij kiezen voor boxspring met lades voor extra veel opbergruimte. De afwerking kan met zwenkwielen, glijders of poten. Hierdoor vindt u de ideale boxspring voor uw Sleepeezee-bed. Dit maakt uw slaapsysteem pas echt compleet.

 

Sleepeezee Regency

 

Ligt in de luxe hotels

Sleepeezee maakt matrassen voor de high end hotels. Je vindt Sleepeezee matrassen in o.a. de volgende luxe  hotels:

 • Ritz London
 • Claridge’s
 • Hotel Royal
 • Mandarin Oriental
 • Shangri La
 • Langham London

 

Sleepeezee boxspring

Sleepeezee boxspring

Een groenere keuze

“Onze klanten zijn net zo milieubewust als wij daarom lopen we voorop als het gaat om duurzame praktijken in de maakindustrie”

Van het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het ondersteunen van initiatieven om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te beperken tot het verantwoord inkopen van materialen en het investeren in de regeneratie ervan, ze zijn vastbesloten om een verschil te maken. Zij zijn de eerste Britse matrassenfabrikant die de Planet Mark-accreditatie heeft ontvangen en hebben de CO2-uitstoot, energie- en waterverbruik drastisch verminderd, waardoor ze erkend zijn door het Furniture Industry Sustainability Program. Ze werken nauw samen met gemeenschappen, ondersteunen projecten tot in Indonesië, helpen banen te creëren voor de lokale bevolking en ondersteunen hun economie. Ze steunen een groenere keuze voor u en uw gemeenschap.

 

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Sleepeezee - Pocket matras

Sleepeezee – Pocket matras

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Sleepeezee Pocket Gel Poise

Sleepeezee Pocket Gel Poise

 

Duurzaamheid

Sleepeezee gelooft in het welzijn van de planeet en onze mensen. Daarom worden alles afgenomen bij ecologisch verantwoorde leveranciers  (FSC-gecertificeerd).  In de matrassen worden  een breed scala aan natuurlijke en duurzame materialen in bedden  gebruikt, waaronder Britse wol, zijde, kasjmier en paardenhaar.

Sleepeezee ondersteunt Prince Charles ‘Campaign For Wool,  die Britse schapenboeren ondersteunt en de voordelen van wol promoot.

Daarnaast is sleepeezee actief bezig om de ecologische voetafdruk te verkleinen en om milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit te gebruiken . Sleepeezee werkt  Carbon Neutral.

Sleepeezee is lid van het Furniture Industry Sustainability Programme.

 

Qest

Collectie

Sleepeezee heeft een breed scala aan mogelijkheden. De verschillende collecties van Sleepeezee zijn:

 • Pure – Mix van natuurlijke vullingen zoals; Britse wol, zijde, kasjmier, mohair en paardenhaar. Dit werkt perfect samen met de pocketveren. Materiaal: Natuurlijk

 

 • QestThe Queen Elizabeth Scholarship Trust (QEST), die het Britse vakmanschap verdedigt. Ons QEST-assortiment is gemaakt met de meest luxueuze materialen die mogelijk zijn. Materiaal: Natuurlijk

 

 • Pocketgel – Staycool Gel zorgt voor drukgevoeligheid,  een zwevend gevoel en regelt de temperatuur gedurende de nacht, waardoor oververhitting wordt voorkomen. Materiaal: Synthetisch

 

 • SensoriaMet lagen van Britse wol, zijde, kasjmier en mohair met een exclusieve Tencel ™ -laag. Tencel ™ is van nature ademend en antibacterieel. Ontworpen voor de harmonie van lichaam en geest met de beste materialen van de natuur. Materiaal: Natuurlijk

 

 • Royal Backcare -Een keuze uit divans en orthopedische matrassen. Een Royal Backcare-bed biedt de beste ondersteuning voor nek en rug dit door tijdens het slapen actief de optimale lichaamshouding te krijgen. Een uniek slaapoppervlak doordrenkt met koper. Materiaal: Natuurlijk

 

Sleepeezee

Boxspring

 

 

 • Reflect – Is voorzien van het nieuwste schuim in combinatie met pocketveren voor een comfortabel bed. Zorgvuldig geselecteerde stoffen bieden thermische regulering. Materiaal: Synthetisch

 

 • Essentials –  Biedt u hoogwaardige slaap op de beste moderne materialen tegen betaalbare prijzen. Met een uitstekende aandacht voor detail en een uitstekende afwerking. Materiaal: Synthetisch

 

 • HeadboardsKies uit hoofdborden in moderne of traditionele stijl met luxe stoffen die bij uw slaapkamer en persoonlijke smaak passen.

 

 • Fabric – Kies uit de verschillende afwerkingen in stof en kleur om het persoonlijk te maken.

 

 • Divan StorageMet vele keuzes op het gebied van opslag, hoogte en afwerkingen kunt u uw slaapkamer af maken

 

Sleepeezee

Sleepeezee

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Belvedere geeft deskundig en persoonlijk advies. Wij hebben al jaren ervaring met Sleepeezee. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze showroom voor advies. Onze showroom is gevestigd in Hilversum op de 2e loswal.

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is op het gebied van bedden al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi, Vechtstreek

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort. Eindhoven, Breda, Groningen, Leiden en Utrecht onze zaak te vinden

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof