Sleepeezee

Belvedere villa-inrichting is de dealer van Sleepeezee in het Gooi en Hilversum. Belvedere levert deze fantastische matrassen door heel Nederland.

 

Sleepeezee Pure Collection

Sleepeezee Pure Collection

 

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Sleepeezee

Al onze prachtige Sleepeezee-bedden worden met de hand gemaakt door Britse ambachtslieden in Rochester, Kent. Met ruim 90 jaar ervaring maken ze innovatieve ontwerpen die de grenzen van de slaaptechnologie verleggen. Wat u ook verwacht van een bed, wij zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden in de collectie.

Elk Sleepeezee-bed is gemaakt met pocketvering die zich aanpast aan uw unieke vorm en gewicht, waarbij elke type verschillend comfort en ondersteuning biedt, van stevige die uw rug ondersteunen, tot luxueus zachte dekmatrassen die uw vorm dempen. Een bed van Sleepeezee creëert een prachtig middelpunt in elke slaapkamer en blijft buitengewoon veel comfort bieden, nacht na nacht, jaar na jaar.

Een koninklijke beschikking van zijne Koninklijke Hoogheid De Prince Of Wales bekroond de reputatie van voortreffelijkheid van Sleepeezee en het beste van de Britse kwaliteit.

Sleepeezee is volledig gericht op ambachtelijke kwaliteit en een zorgeloze slaap. Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. De matrassen liggen extreem weldadig. In Engeland is Sleepeezee daarom hofleverancier en voert het Qest Certificaat. Een certificaat dat er op toeziet dat ambachtelijkheid de boventoon voert bij het maken van de matrassen en de bedden.

 

Sleepeezee Hotel Natural Splendour Plush

Sleepeezee Hotel Natural Splendour Plush

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Sinds 1924

Door innovatie en toonaangevende matrasontwerpen is Sleepeezee uitgegroeid tot een van de meest bekende beddenfabrikanten ter wereld. Elk Sleepeezee-product wordt gemaakt in de fabriek in Rochester, Kent, waar meer dan 300 deskundige vakmensen op maat gemaakte bedden bouwen volgens onze premiumnormen.

Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd op consistentie en kwaliteit. Hierdoor kunnen alle klanten gerust zijn dat het bed waarin ze investeren hen de perfecte nachtrust zal bieden.

 

Sleepeezee Windsor

Sleepeezee Windsor

 

 

Sleepeezee natural wool

Sleepeezee natural wool

 

Meer dan alleen een bed

Het echte geheim van een goede nachtrust is duidelijk. Een bed hebben dat de moeite waard is om te gaan slapen.

Bij Sleepeezee perfectioneren ze de formule voor een goede nachtrust sinds 1924. Met een handgemaakt bed, geloven ze dat het een nauwkeurig gevoel van comfort en kwaliteit geeft.

In een Sleepeezee matras komen luxe natuurlijke  materialen, slaaponderzoek en traditionele technieken samen. Het Sleepeezee Windsor matras geeft een ongeëvenaard luxe slaapervaring al vanaf  2.800 euro. Wij hebben dit matras vanzelfsprekend in onze showroom liggen. Er is een breed assortiment van hoofdeinden, boxsprings met of zonder lades en matrassen.

 

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Sleepeezee - natural wool

Sleepeezee – natural wool

 

Matrassen niet draaien en keren

Sleepeezee heeft een aantal matrassen speciaal ontworpen zodat u ze niet hoeft te draaien of keren. U kunt deze wel elk seizoen van hoofd naar voeteinde keren. Deze matrassen worden uitgevoerd met een vaste topmatras, het zogenaamde Pillow Top-matras. Deze kunt u het beste elk seizoen omkeren.

 

Sleepeezee Boxspring

Sleepeezee Boxspring

 

Sleepeezee boxspring

Sleepeezee boxspring

Boxsprings met lades

Sleepeezee heeft een ruime keuze aan boxsprings. U kunt hierbij kiezen voor boxspring met lades voor extra veel opbergruimte. De afwerking kan met zwenkwielen, glijders of poten. Hierdoor vindt u de ideale boxspring voor uw Sleepeezee-bed. Dit maakt uw slaapsysteem pas echt compleet.

 

Sleepeezee Boxspring met lades

Sleepeezee Boxspring met lades

 

 

Sleepeezee - Windsor

Sleepeezee – Windsor

 

Sleepeezee in de luxe hotels

Sleepeezee maakt matrassen voor de high end hotels. Je vindt Sleepeezee matrassen in o.a. de volgende luxe  hotels:

 • Ritz London
 • Claridge’s
 • Hotel Royal
 • Mandarin Oriental
 • Shangri La
 • Langham London

 

Sleepeezee boxspring

Sleepeezee boxspring

Een groenere keuze

“Onze klanten zijn net zo milieubewust als wij daarom lopen we voorop als het gaat om duurzame praktijken in de maakindustrie”

Van het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het ondersteunen van initiatieven om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te beperken tot het verantwoord inkopen van materialen en het investeren in de regeneratie ervan, ze zijn vastbesloten om een verschil te maken. Zij zijn de eerste Britse matrassenfabrikant die de Planet Mark-accreditatie heeft ontvangen en hebben de CO2-uitstoot, energie- en waterverbruik drastisch verminderd, waardoor ze erkend zijn door het Furniture Industry Sustainability Program. Ze werken nauw samen met gemeenschappen, ondersteunen projecten tot in Indonesië, helpen banen te creëren voor de lokale bevolking en ondersteunen hun economie. Ze steunen een groenere keuze voor u en uw gemeenschap.

 

Sleepeezee boxspring

Sleepeezee boxspring

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Sleepeezee Boxspring

Sleepeezee Boxspring

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Sleepeezee Pocket Gel Poise

Sleepeezee Pocket Gel Poise

 

Duurzaamheid

Sleepeezee gelooft in het welzijn van de planeet en onze mensen. Daarom worden alles afgenomen bij ecologisch verantwoorde leveranciers  (FSC-gecertificeerd).  In de matrassen worden  een breed scala aan natuurlijke en duurzame materialen in bedden  gebruikt, waaronder Britse wol, zijde, kasjmier en paardenhaar.

Sleepeezee ondersteunt Prince Charles ‘Campaign For Wool,  die Britse schapenboeren ondersteunt en de voordelen van wol promoot.

Daarnaast is sleepeezee actief bezig om de ecologische voetafdruk te verkleinen en om milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit te gebruiken . Sleepeezee werkt  Carbon Neutral.

Sleepeezee is lid van het Furniture Industry Sustainability Programme.

 

Sleepeezee Pure

Sleepeezee Pure

De Collectie

Alle  onze prachtige Sleepeezee-bedden worden met de hand gemaakt door Britse ambachtslieden in onze fabriek in Rochester, Kent. Met ruim 90 jaar ervaring maken we innovatieve ontwerpen die de grenzen van de slaaptechnologie verleggen. Wat u ook verwacht van een bed, we zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden in onze collectie.

Elk Sleepeezee-bed is gemaakt met pocketvering die zich aanpast aan uw unieke vorm en gewicht, waarbij elke type verschillend comfort en ondersteuning biedt, van stevige die uw rug ondersteunen, tot luxueus zachte dekmatrassen die uw vorm dempen.

Sleepeezee heeft een breed scala aan mogelijkheden. De verschillende collecties van Sleepeezee zijn:

 • PURE Winsor – Windsor combineert 5.000 individuele Softech pocketveren en dubbel geplaatste pocketveren met een 100% natuurlijke vulling waaronder Talalay latex, paardenhaar en British wol gemengd met mohair, samen met luxueus kasjmier en zijde. Deze materialen samen met het eco-vriendelijke Tencel, wat een natuurlijke, ademende en vochtregulerende vezel is, helpen om de lichaamstemperatuur te reguleren en zorgen voor  de perfecte ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

 

 • PURE Sandringham – Sandringham  combineert 3.000 dubbel geplaatste pocketveren met een 100% natuurlijke vulling van paardenhaar en British wol samen met luxueus kasjmier, welke helpt om de lichaamstemperatuur te reguleren en geeft perfecte ondersteuning en comfort zonder concessies te doen.

 

 • PURE Balmoral – Balmoral  combineert 4.000 individuele Softech pocketveren en dubbel geplaatste pocketveren met een 100% natuurlijke vulling van paardenhaar en British wol samen met luxueus kasjmier, mohair en zijde welke helpen om de lichaamstemperatuur te reguleren en geeft perfecte ondersteuning en comfort zonder concessies te doen.

Sleepeezee

Sleepeezee

De Materialen

 

Paardenhaar

Paardenhaar is sterk en veerkrachtig en zorgen ze voor continu comfort en ondersteuning. Elke vezel helpt de warmte van het lichaam weg te voeren, vocht af te voeren en de lichaamstemperatuur te regelen voor een comfortabelere nachtrust.

Kasjmier

Voelt zeer zacht aan maar tegelijkertijd ook  zeer veerkrachtig. Het heeft een goede vochtafvoerende eigenschap om je de hele nacht koel en droog te houden.

Zijde

Sterk en duurzaam, zijde is een zachte en veerkrachtige vezel die helpt uw ​​lichaamstemperatuur gedurende de nacht te reguleren, waardoor de lucht snel doorlaat voor een comfortabelere nachtrust.

Britse wol

Britse wol is een zachte en verende, ademende vezel met uitzonderlijke vocht afvoerende eigenschappen die u helpen koel te blijven in de zomer en warm in de winter. Extra voordeel is dat het brandvertragend is, dus er hoeft geen extra chemicaliën aan te worden toegevoegd.

Latex

Talalay latex is gevormd met luchtkamers voor ademend vermogen en is één van de meest duurzame natuurlijke materialen die beschikbaar zijn. Latex herstelt zijn vorm onmiddellijk wanneer de druk wordt weggenomen, zorgt voor superieure ondersteuning en drukverlichting gedurende de nacht en helpt ook om de warmteontwikkeling tijdens het slapen te verminderen. Latex heeft ook het bijkomende voordeel dat het anti-microbieel en huisstofmijt bestendig is, ideaal voor mensen met allergieën.

SoftTouch ™ pocketveren

Pocketed SoftTouch ™ -veren zijn een zeer responsief en duurzaam pocketveersysteem met een unieke vorm die zorgt voor een aanvankelijke zachtheid die geleidelijk steviger wordt naarmate er meer gewicht wordt toegepast. Het resultaat, superieur comfort en ondersteuning voor verschillende lichaamsgewichten en slaappatronen.

Tencel ™

Een antimicrobiële en ademende vezel die de luchtcirculatie bevordert waardoor de matras koel en fris blijft. Tencel ™ heeft natuurlijke koelingseigenschappen en uitstekende vochtregulatie.

Katoen

Katoen is een sterke en duurzame natuurlijke vezel die vocht wegvoert en zorgt voor een goede ventilatie voor een matras die je koel en droog houdt, waardoor het een hygiënische comfortlaag is binnen een matras.

 

Sleepeezee Qest

Sleepeezee Qest

Qest

We zijn er trots op om onze inspanningen te bundelen met The Queen Elizabeth Scholarship Trust (QEST), die het Britse ambachtelijk vakmanschap steunt. Onze vakmensen leiden jonge mensen op zodat het ambachtelijk handwerk en de kennis hiervan blijft bestaan. Ons QEST-assortiment is gemaakt met de meest luxueuze materialen die mogelijk zijn.

Een exclusieve serie boxsprings, handgemaakt door onze toevertrouwde en ervaren QEST medewerkers. Gemaakt met een luxueus pakket aan natuurlijke vullingen en met rand tot rand ondersteuning. Excellente ondersteuning door Britse ambacht.

 

Sleepeezee

Sleepeezee

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Belvedere geeft deskundig en persoonlijk advies. Wij hebben al jaren ervaring met Sleepeezee. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze showroom voor advies. Onze showroom is gevestigd in Hilversum op de 2e loswal.

Sleepeezee

Sleepeezee

 

Huisdierbedden

Neem een kijkje in ons assortiment pluche en ondersteunende handgemaakte huisdierbedden om de vorm en grootte te vinden die uw dierbare metgezel een ‘potentieel’ heerlijke nachtrust biedt. Onze luxe huisdierbedden zijn de enige op de markt waar de hoes gewassen kan worden op 60°C.* U kunt het bed zelfs personaliseren door de naam van uw huisdier op de zijkant te laten borduren! Wat puuuurfectly pawesome!

 

Sleepeezee hondenbed

Sleepeezee hondenbed

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is op het gebied van bedden al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi, Vechtstreek

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort. Eindhoven, Breda, Groningen, Leiden en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof