Pullman

Belvedere Villa-inrichting is de grootste Pullman dealer van Hilversum en het Gooi en levert deze fantastische bedden en matrassen door heel Nederland.

Pullman is  een 100% Nederlands bedrijf en staat synoniem voor kwaliteit en heerlijk slapen.

 

Madison, rechthoekige poten ebben zwart, stof Tessere 400 Graphite, Hoofdbord Madison, Hocker Terra Nova, boxspring Silverline verstelbaar.

 

De bijzondere historie

De grondlegger van Pullman matrassen is George Mortimer Pullman.  Pullman was eigenaar van een spoorwegbedrijf,  die zijn klanten wilden voorzien van de ultieme nachtrust in  zijn treinstellen. Op deze manier wilde hij htet comfort op lange treinreizen verhogen. Dit deed hij onder andere door een geheel nieuw  matras te fabriceren dat een nieuw een veel beter comfort aanbood.

Het geheim van Pullman is  het unieke veersysteem dat is gepatenteerd. Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven.  Het matras is afgestemd op het gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. De standaard Pullman veer is dus een veer in een veer.

In 1915 konden andere spoorwegbedrijven, reders en hoteliers niet achterblijven. Pullman werd de standaard voor de ultieme nachtrust. Op basis van dezelfde principes ontwikkelde Pullman de unieke InSide Pocket- en Honingraat pocketvering.

In Nederland kennen we Pullman al tientallen jaren als leverancier van kwalitatief goede, stevige en stabiele matrassen.

 

Belleville

Belleville, voetelementen wenge, stof velluto 700 pink, hoofbord Belleville, boxspring silverline cast.

 

Pullmann matrassen als beste getest

Pullman is trots op de Silverline Premier en Silverline Excellence matrassen. Deze zijn namelijk door de consumentenbond,  uitgeroepen tot beste uit de test van juni 2016 tot maart 2017.

Ook in de 2018,  2019 en 2020  test zijn de matrassen zeer goed beoordeeld.  U kunt deze matrassen bij ons op de showroom uitproberen.  Er zeer weinig matrassen die zo lang en consequent goed beoordeeld worden.

Bekijk onze matras Silverline excellence pagina voor meer informatie over deze matrassen.

 

 

 Silverline Excellence matras

 

Uitgerust wakker worden

Uitgerust wakker worden. Dat begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.

 

Handgemaakt comfort uit Nederland

De Pullman matrassen zijn met passie handgemaakt door vakmensen. De fabriek staat (en dat is een unicum) in Nederland. Door de jarenlange ervaring biedt elk Pullman matras u individuele ondersteuning en comfort op maat.

 

Pullman - Belleville

Pullman – Belleville

 

Pocketvering

Pullman boxsprings staan voor ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. De Pullman interieurs veren mee. Daarnaast heeft de constructie een open structuur wat zorgt voor een uitstekende ventilatie van het bed.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Al sinds 1858 is het doel van Pullman u een heerlijke nachtrust te bezorgen. En dit met succes. De Pullman matrassen behoren al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland.

Dit Wordt bereikt  door een intensieve slaapresearch en een zorgvuldige materiaalkeuze. Alles wordt uitgebreid getest in het Pullman Sleeplab in Zwitserland.

 

Nachtrust

Een groot deel van ons leven brengen wij door in ons bed. Daarom is het belangrijk om een goed bed te hebben, zo kan je klachten voorkomen.  Ook als je nu al klachten ervaart kan een ander matras/boxspring wonderen doen.

 

Pullman Madinson

Pullman Madison, poten conisch staal, stof Caro 600 sea blue, hoofdbord Charlotte, boxspring Silverline vast.

 

Pullman Matrassen aanwezig op onze showroom

 • Het best geteste matras Silverline premier standaard en firm  (vanaf 699 euro)
 • Het best geteste matras Silverline Excellence standaard en firm (vanaf 799 euro)
 • Het pullman matras Goldline premier standaard en firm
 • Het pullman silverline Master matras  (met schouderzone voor verlichting van uw schouder)
 • Het Pullman Silverline royal matras (met schouderzone)
 • Pullman Topmatras

 

Brantford

Brantford voetelementen wengé, stof Caro 200 beige, hoofdbord Brantford, boxspring Goldline vast

 

Levertijd Pullman matrassen

Door de goede beoordeling is de levertijd van de Pullman matrassen helaas opgelopen. Rekent u op 4 tot 6 weken.

 

Cornwall

Cornwall, poten conisch alu, stof Etna 650 pink, hoofdbord Cornwall, nachtkastje Terra Nova, Voetenbank Yukon, boxspring Goldline verstelbaar

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram pagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen en blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Ottawa

Ottawa, voetelementen wenge, stof Vintage Leather 100 black, Hoofdbord Ottawa, boxspring Silverline vast

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Belvedere is de specialist in Pullman matrassen en boxsprings. Wij hebben jarenlang ervaring. Wij geven deskundig en persoonlijk advies.

 

Pullman Original

Bij Pullman Original gebruiken zij alleen mooie en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast kiezen zij voor productie in Nederland, waardoor er minder transport nodig is en de CO2 uitstoot zoveel mogelijk wordt beperkt.

Bij het ontwerpen van de Pullman Original hoofdborden hebben de designers zich laten inspireren door Scandinavisch design. Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het strakke en luchtige design wordt doorgetrokken naar de boxen door de slanke pootjes terug te laten komen. Hoofdbord Memphis heeft een totale hoogte van ca. 112 cm (incl. 12 cm voetelement). Aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat.

 

Boxspring Aspen

Elegant, Luxueus en Comfortabel

Niet alleen nodigt de comfortabele uitstraling uit om gelijk het bed in te duiken, het imposante hoofdbord geeft een luxueuze en elegante uitstraling aan uw slaapkamer. Alsof u elke nacht in een design-hotel overnacht.

Hoofdbord Aspen heeft een totale hoogte van ca. 117 cm. Aan beide zijden 30 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding kunt u kiezen uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

 

Boxspring met hoofdbord Memphis

Het zit hem in de details!

Bij het ontwerpen van de Pullman Original hoofdborden hebben de Pullman designers zich laten inspireren door Scandinavisch design. Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het strakke en luchtige design wordt doorgetrokken naar de boxen door de slanke pootjes terug te laten komen.

Hoofdbord Memphis heeft een totale hoogte van ca. 112 cm (incl. 12 cm voetelement). Aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding heeft u keuze uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

 

Boxspring Brantford

Boxspring Brantford

 

Modellen Pullman boxsprings

Er zijn 4 verschillende modellen boxsprings:

 • De Goldline collectie, bestaat uit de Boxsprings met een hoogte van 26 cm en een fraaie extra rand..
 • De Silverline collectie De Silverline collectie, bestaat uit  Boxsprings met een hoogte van 23 cm
 • Elektrische boxpring Pullman Silverline verstelbaar
 • Elektrische boxpring Pullman Goldline verstelbaar

 

Columbus

Columbus, poten zwart rond staal, stof Etna 450 grey, hoofdbord Columbus, boxspring Goldline vast.

 

Vaste boxsprings

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort.

De boxsprings hebben een aangename hoogte ( Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm )

De pullman boxsprings  zijn voorzien van een pocketveerinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt het lichaam een perfecte ondersteuning.

Voordelen vaste boxspring:

 • Gemakkelijk schoonmaken ( Indien u kiest voor een scharnierende bevestiging is het mogelijk om beide bed delen van elkaar af te draaien )
 • Van rand tot rand geveerd (overal in bed de perfecte ondersteuning)
 • Duurzaam en stabiel  ( houtenframe dat volledig met de hand gemaakt is)

 

Pullman Select

Pullman Select

 

Verstelbare boxsprings

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden.

 

Voordelen verstelbare boxspring:

 • draadloze bediening
 • Comfortabel ondersteuning ( stel eenvoudig de stand van het hoofd – en voeteneinde in )
 • Ongekende stabiliteit ( stalenframe )

 

Pullman Original Apen

Pullman Original Apen hoofdbord

 

Boxsprings Express

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat. De Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering.

– Boxspring Express Leeds

Het strakke hoofdbord Pullman Express Leeds heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de boxspring.

– Boxspring Express Liverpool

Het robuuste hoofdbord Pullman Express Liverpool heeft een hoogte van ca. 112 cm en is aan beide zijden 6 cm breder dan de maat van de boxspring.

 

Collectie

De verschillende modellen zijn voorzien van een ruime keuze uit prachtige stoffen. Kijk op Pullman.nl voor de gehele collectie.

 

Portland

Portland, rechthoekige poten ebben zwart, stof Misto 500 green, hoofdbord Portland, boxspring Silverline vast.

 

Aandachtspunten bij het kiezen van een nieuw Pullman matras

 • Ventileert het matras voldoende.
 • Is het matras eenvoudig te hanteren.
 • Ondersteunt het matras goed en geeft het geen extra druk of pijntjes.
 • Kun je eenvoudig draaien in het matras.
 • Voelt het matras niet te warm en niet te koud.
 • Maakt het matras geluid bij het draaien.
 • Is het matras voldoende lang en breed  (en past het in uw bed, of kamer).
 • Heeft het matras (incl bed) een goede instaphoogte. (ideaal min. 55 cm).
 • Past uw kussen bij uw matras.

 

Clarington

Clarington, rechthoekige poten alu, stof Lefago 200 Petrol, hoofdbord Clarington, boxspring Silverline vast

 

Onderhoud van uw Pullman Matras

 • Ventileer uw matras elke dag.
 • Was uw beddengoed elke week.
 • Draai uw matras minimaal elk kwartaal (hoe vaker hoe beter).

 

Pullman boxspring

Pullman boxspring

 

Voordeel van een goede nachtrust

 • Uw geheugen verbetert.
 • Uw centrale zenuwstelsel functioneert beter.
 • U heeft meer energie.
 • Uw humeur verbetert.

 

Prijzen pullman matrassen

Pullman matrassen kennen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Prijzen starten al bij 699 euro voor een 1 persoonsmatras.

 

Toronto

Toronto, poten conisch staal, stof Momento 100 beige, hoofdbord Toronto, Boxspring Silverline verstelbaar

 

Vakmanschap, luxe materialen

Pullman slaapt gezond met Sensity.

De tijken van de Silverline matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity technologie: het elastische stretch draagt dankzij de behandeling met probiotica (anti schimmel) op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Ook maakt Pullman gebruik van de beste materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Luxueus natuurlatex, wol, zijde en katoen. Dit alles draagt bij aan een optimale vochtregulatie en warmtehuishouding.

 

Pullman Blainville

Pullman Blainville

 

Matrassen

Al ruim honderdvijftig jaar lang zijn de matrassen van Pullman wereldwijd toonaangevend in slaapcomfort. U vindt ze in luxe hotels, aan boord van cruiseschepen en natuurlijk bij mensen thuis. Ze voorzien iedere dag weer in het verlangen naar een weldadige nachtrust.

De matrassen bestaan uit een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen.

Matras collecties:

 • Pullman Goldline collectie. (  Luxury, Excellence, Premier)
 • Pullman Goldline Comfort Toppers. ( Natuurlatex, Pocketveer)
 • Pullman Silverline collectie. ( Luxury, Excellence, Premier, Allure, Master, Royal)
 • Pullman Silverline Comfort Toppers. ( Comfortschuim, Latex)

 

 

Silverline matrassen

‘ Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen ‘ 

De Silverline matrassen  zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande gezoneerde pocketvering. Deze geeft u individuele ondersteuning op maat.

De veren zijn elektrochemisch nagegaard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeert in haar oorspronkelijke vorm.

De matrassen zijn voorzien van elastische stretch bikledingstof. Ze bevatten een vulling van wol, zijde en katoen, wat zorgt voor uitstekende vocht en warmteregulerende eigenschappen.

Er is een anti- allergene vulling verkrijgbaar.

 

Pullman-Boxspring-Clarington

Pullman-Boxspring-Clarington

 

Silverline premier Matras

 • 7-zone matras
 • Nageharde geneste honinggraad pocketvering
 • Comfortlaag: comfortschuim en een flexibele drukverdeler
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Verkrijgbaar in Standaard en Firm en extra Firm
 • Hoogte ca. 24 cm   (Colouruitvoering ca. 21 cm)
 • 4 handvaten

 

Toronto

 

Silverline excellence Matrassen

 • 7 – zones
 • Nageharde geneste pocketvering
 • Comfortlaag: latex en een jute drukverdeler  (hierdoor soepeler dan de premier)
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Verkrijgbaar in Standaard en Firm
 • Hoogte ca. 24 cm  (Colouruitvoering ca. 21 cm)
 • 4 handvaten

 

Silverline Luxury Matrassen

 • 7 – zones
 • Nageharde geneste pocketvering
 • Comfortlaag: natuurlatex en een jute drukverdeler  (hierdoor soepeler dan de premier)
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Verkrijgbaar in Standaard en Firm
 • Hoogte ca. 24 cm  (Colouruitvoering ca. 21 cm)

 

Silverline Allure Matrassen

 • Gezoneerd inSide pocketvering (veer in een veer)
 • Nageharde veren en extra soepele schoudercomfortzone
 • Comfortlaag: comfortschuim en een flexibele drukverdeler
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Verkrijgbaar in Standaard en Firm
 • Hoogte ca. 24 cm  (Colouruitvoering ca. 21 cm)
 • 4 handvaten

 

Silverline Master Matrassen

 • Gezoneerd inSide pocketvering
 • Nageharde veren en extra soepele schoudercomfortzone
 • Comfortlaag: Latex en een jute drukverdeler
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Verkrijgbaar in Standaard en Firm
 • Hoogte ca. 24 cm  (Colouruitvoering ca. 21 cm)
 • 4 handvaten

 

Silverline Royal Matrassen

 • Gezoneerd inSide pocketvering
 • Nageharde veren en extra soepele schoudercomfortzone
 • Comfortlaag: natuurlatex en een.jute drukverdeler
 • Elastische stretch met sensity behandeling
 • Verkrijgbaar in Standaard en Firm
 • Hoogte ca. 24 cm  (Colouruitvoering ca. 21 cm)
 • 4 handvaten

 

Verstelbare boxspring

 

Goldline matrassen

‘ Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding ‘

De nageharde inSide pocketveren passen zich perfect aan de vorm van uw lichaam aan. De buitenste veer vormt zich snel en soepel naar uw lichaamscontouren, terwijl de binnenste veer reageert op die plaatsen waar uw lichaam meer ondersteuning verdient. Zo ontstaat een aangename balans tussen comfort en ondersteuning. Met daarbij 5 zones in uw matras is een weldadige ervaring tot op de vierkante centimeter gegarandeerd. Door dat de veren elektrochemisch nagehard zijn, komen ze steeds terug in hun originele stand.

Alle Goldline matrassen zijn dankzij de handvatten gemakkelijk te keren. Ze bevatten bovendien ventilatieroosters en zijn behandeld met Sensity. Hierdoor blijft u bed op een natuurlijke wijze fris en schoon.

 

Pullman bedden

Pullman bedden

 

Goldline Premier matrassen

 • Gezoneerde Inside pocketvering (veer in een veer)
 • Nageharde pocketvering
 • Comfortlaag: natuurlatex en een jute drukverdeler
 • Damast met sensity behandeling. optie: elastische stretch
 • verkrijgbaar in standard, firm en extra firm
 • Hoogte ca. 24 cm

 

Goldline Excellence matrassen

 • Gezoneerde Inside pocketvering (veer in een veer)
 • Nageharde pocketvering
 • Comfortlaag: natuurlatex en een jute drukverdeler
 • Damast met sensity behandeling. optie: elastische stretch
 • Hoogte ca. 24 cm

 

Goldline Luxury matrassen

 • Gezoneerde Inside pocketvering (veer in een veer)
 • Nageharde pocketvering
 • Comfortlaag: natuurlatex en, paardenhaar en een jute drukverdeler
 • Damast met sensity behandeling. optie: elastische stretch
 • Hoogte ca. 24 cm

 

Maten Matrassen

Pullman matrassen kunnen elke denkbare maat geleverd worden:

 • Lengte maten:  200,  210,  220
 • Breedte  maten: 80,  90,  100,  120,  140,  160,  180,  200 (met koppelrits)

Boxspring

 

Scherpe prijzen, aanbiedingen Pullman matrassen

We hanteren altijd de scherpste prijs voor de Pullman matrassen in onze collectie. Om zeker te stellen dat u altijd de juiste prijs betaalt, hanteren wij de scherpste prijs garantie op het moment van aankoop.

 

Pullman boxspring Clarington

Pullman boxspring Clarington

 

Onderrug klachten

Pullman matrassen zijn relatief stevig in het lendengebied. Hierdoor is Pullman geliefd bij personen met onderrug klachten. Meer ondersteuning in de onderrug geeft in het algemeen namelijk een duidelijke verbetering van onderrug klachten. Pullman matrassen volgen het lichaam nauwgezet en bieden extra ondersteuning op die plekken waar dat nodig is.

Indien u een extra zachte schouderzone nodig heeft, kunt u kiezen voor het Pullman Royal en Master matras.

 

Anti-allergische uitvoering

Matrassen van Pullman zijn zonder meerprijs leverbaar in een anti-allergische uitvoering. De matrassen worden dan doorgestikt met comfort fill.

 

Pullman Belleville Elektrisch

Pullman Belleville Elektrisch

 

Garantie

25 jaar garantie

‘Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.’

Veren + framebreuk boxsprings:   25 jaar garantie

Matrassen:                                            5 jaar garantie

topper:                                                   2 jaar garantie

motoren                                                2 jaar garantie

 

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Goldline en Silverline matrassen.

 

Pullman All inclusive Plus

Pullman All inclusive Plus

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof