Treca de Paris

Belvedere is de belangrijkste Treca de Paris Dealer van Hilversum en het Gooi.  Onze Treca klanten komen uit heel Nederland.

Treca de Paris brengt het gevoel van verfijning uit de Parijse mode en de  Joie de Vivre naar uw slaapkamer, en misschien nog wel belangrijker, Treca de Paris bedden slapen gewoon heel erg goed.

 

Treca de Paris Prestige boxspring

 

 

Op dit moment hebben wij sale

 

Alle bedden van Treca zijn tot in de puntjes verzorgd en altijd stijlvol. Het zijn luxe bedden en matrassen die weldadig liggen. Het kwaliteitsniveau is zeer hoog.  Treca de Paris is de Chanel van het slaapkamer interieur.

 

Treca Platinum Ligne Initial boxspring

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Treca de Paris, chloe

 

 Filosofie Treca de Paris

Treca is 50 jaar geleden opgericht. Op dat moment ontbrak geraffineerde, gepersonaliseerde decoratie voor de slaapkamer. Treca heeft dat gat in de markt opgevuld en doet dat tot op de dag van vandaag. Inmiddels heeft Treca de Paris zich verbreed en heeft op basis van dezelfde filosofie een bredere collectie voor het hele huis opgezet. Treca de Paris heet daarom inmiddels Treca Interiors Paris.

 

Treca Interiors Paris Cad3 boxspring

 

Ligcomfort Treca de Paris

Treca de Paris matrassen kenmerken zich door het zeer stabiele liggen.  U ligt rustig en kunt eenvoudig in bed draaien. De matrassen ondersteunen het hele lichaam gelijkmatig en precies. Hierdoor komt u tot rust en staat u uitgerust weer op.

De matrassen ventileren uitstekend. U heeft het niet te warm in bed.

 

Filosofie Belvedere Villainrichting

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en U zult zien dat wij alles in het werk stellen om uw nachtrust en slaapbeleving te verhogen. Daarnaast helpen wij u met een stijlvolle inrichting.

 

Treca Interiors Platinum Ligne Essentiel boxspring

 

Alle Treca de Paris bedden zijn zeer smaakvol. De collectie kenmerkt zich door een moderne  interpretatie van vaak klassiek modellen en voorbeelden. Treca de Paris is beroemd om haar fraaie stikselwerk en mooie afwerking

 

Treca Platinum Ligne Silhouette boxspring

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Handige mogelijkheden van Treca de Paris

 • U kunt 2 enkele matrassen aan elkaar verbinden middels een ritssluiting.
 • Alle bekleding voor bed en hoofdbord kunnen worden geleverd als hoes en dus eenvoudig worden gereinigd
 • U kunt de meeste boxspringbedden ook als een ledikant bestellen.
 • u kunt 2 hardheden in  1 tijk bestellen.
 • De Elektrische bodem heeft een eenvoudig te bedienen nachtlamp onder het bed

 

Treca de Paris Matrassen

Treca de Paris maakt ambachtelijke zeer fraai afgewerkte matrassen. De matrassen kenmerken zich door hun stevige ondersteuning en stabiele ligging. Zoekt u naar een stabiel matras met een goede ondersteuning dan is Treca de Paris de beste keuze.

 

Afmeting treca de Paris matrassen en bedden

Treca bedden en matrassen worden tailermade gemaakt op exact de door u gewenste maat. U kunt dus ook de Amerikaanse of Engelse maten bestellen. Wilt u bed 220 lang en 100 cm breed. 205 lang en 185 breed. Alles kan.

 

Electrische bedden van Treca de Paris

Opvallend is dat Treca de Paris de beste elektrisch verstelbare bedden in de markt heeft. Ze zien er buitengewoon fraai uit, lopen geruisloos en zijn verder verstelbaar dan de elektrische bedden van de concurrentie. Standaard voorzien van een bewegend hoofddeel. Wilt u ’s nachts de weg van en naar uw bed vinden dan kunt u met de afstandbediening heel eenvoudig de verlichting onder het bed aansturen. De bodems ventileren extra door de  brede ventilatie kanalen in de bodem. Een fantastische bodem voor een betaalbare prijs.

 

Treca de Paris

 

Savoir faire

Treca is een ambachtelijk bedrijf. Alle producten worden gemaakt in de eigen ateliers, onder een zeer strenge supervisie. Door de combinatie van ambachtelijke know how en de samenwerking met de beste ontwerpers zijn de producten van Treca de Paris ongeëvenaard. Het motto luidt: De details maken het verschil

 

Treca de Paris, coco

 

Assortiment Treca de Paris

 • vlakke Boxsprings
 • Elektrische boxspring Trecaflex
 • matrassen in elke denkbare comfortklasse
 • klassieke bedden
 • bedspreien
 • bedbanken
 • bijzettafels
 • klein meubilair.

 

Treca de Paris bedden kunnen met alle soorten stoffen en leder worden bekleed

Treca Paris bedden lenen zich ervoor om met de mooiste stoffen te worden bekleed. Daarnaast heeft Treca een heel goed lederatelier. Waar in de ouderwetse Franse traditie leder wordt verwerkt. U kunt kiezen uit de standaard collectie maar ook uit de Pret a Porter collectie

 

Maten treca de Paris matrassen

De Matrassen van Treca worden handmatig gemaakt uit de fijnste natuurlijke producten. Ze kunnen daarom in alle denkbare maten worden geleverd.

De meeste voorkomende maten zijn 180 x 200 en 180 x 210. Inmiddels worden de bedden van 2 meter breed ook steeds meer verkocht. Hoe ruimer het bed, hoe beter u slaapt.

 

Treca de Paris, moderne

 

Prijzen treca de Paris

De prijs voor een volledig 2 persoonsbed van Treca de Paris met bijhorende matrassen start bij ongeveer 7500 euro. Voor 2200 euro heeft een volledig met de hand gemaakt  matras van Treca de Paris. U kunt altijd kiezen voor een matras met zilverdraad in de tijd. De matrassen zijn hierdoor altijd spanningsneutraal.

 

Toppers of opdekmatrassen

 • Treca heeft een uitgebreide collectie heerlijke toppers of opdekmatrassen.
 • Mirabeau
 • Opera
 • Pont-neuf
 • Rivoli
 • Concorde

 

Treca de Paris, topper

Beroemde ontwerpers en hun ontwerpen

Andrea Weber: Amsterdam, Tokyo, Vienna en Bruxelles

Annette Lang: Chloe, Coco, Desiree, Colette, Lucie en de Kate

Matteo Thun: Soiree

 

Treca de Paris, kate

 

Platinum van Treca de Paris

Platium is een productenlijn van Treca Interiors dat zich richt op het absolute topsegment. Wij kunnen alle producten uit deze lijn leveren maar hebben het niet op de showroom staan.

 

Treca de Paris, platinum

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Voor bewoners van Laren, Hilversum, Huizen en Blaricum zijn wij nu de aangewezen winkel. Voor al uw Treca de Paris vragen, serviceverzoeken en aankopen kunt u bij ons terecht.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring