Kreamat

Belvedere is de enige leverancier van Kreamat bedden in Hilversum en het Gooi. We hebben de volledige Kreamat collectie in huis en zijn een grote fan van deze Belgische leverancier.

 

Sparta medium/small hoofdbord + Sparta matras

 

Kreamat

Kreamat is als merk nog niet erg bekend in Nederland. Dat is opmerkelijk omdat Kreamat door gebruikers zeer geliefd is. Eens een klant altijd een klant. Dit heeft er mee te maken dat alles bij Kreamat erop gericht is om uw slaapervaring te verbeteren.

Dit doen zij door het gebruik van top materialen die met grote vakkundigheid vervaardigd worden. Daarnaast doen ze veel wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van uw slaap.

Zij hebben een mooie collecties bedden, maar is toch vooral bekend door haar matrassen. Deze kennen een scherpe prijs en zijn bewezen beter dan matrassen van andere leveranciers.

 

Kreamat

boxspring

 

Showroom

Bent u geïnteresseerd in Kreamat, kom dan langs. Wij nemen uitgebreid de tijd om de mogelijkheden met u door te nemen. Vanzelfsprekend kunt u alle bedden en matrassen uitgebreid proberen.

 

 

Kreamat stopt hier in verhouding tot andere leveranciers veel meer geld in. Dit gaat ten koste van de marketing budgetten. Hiermee is gelijk verklaard waarom Kreamat nog niet zo bekend is.

 

Kreamat Sparta

Kreamat Sparta

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 

Waarom ?

Kreamat is wat ons betreft een van de weinige leveranciers die in staat is om de techniek en kennis over perfect slapen te combineren met een hele mooie uitstraling van de bedden en matrassen.

Omdat ieder persoon verschilt heeft Kreamat een enorme collectie matrassen, bedbodem en bedden. Op deze manier is Kreamat in staat om voor iedereen een passende oplossing te bieden. Dit vindt je ook terug in de prijsopbouw. Een matras start qua prijs al in de middenklasse en loopt door naar de topklasse. Daarnaast hebben zij een uitgebreide collectie schitterende bedden.

 

Bedden en matrassen hebben een groot regelvermogen

Kreamat kenmerkt zich door een zeer uitgebreide collectie bedden en matrassen met een groot regelvermogen zodat u uw bed exact kunt instellen op uw persoonlijke wensen.

 

Collecties

Het thermisch geharde pocketveren interieur van Zweedse kwaliteit garandeert een blijvende flexibiliteit en veerkracht.

 • Pan
 • Sparta
 • Argos
 • Lyfos
 • Molto
 • Slapen a la carte

 

 Argos

 

Bedden zijn zeer fraai uitgevoerd

Kreamat bedden worden zeer luxe uitgevoerd en doen niet onder voor de topmerken. Kreamat investeert echter niet in reclame. Zij vinden het belangrijker dat haar aanbod betaalbaar blijft.

 

Collectie pocketveren matrassen

Kreamat heeft een uitgebreide collectie pocketveren matrassen. De prijs van deze matrassen start bij 750 euro voor een matras in de maat 90 x 200.

 

Kreamat - Lyfos Matras

Kreamat – Lyfos Matras

 

Alle matrassen hebben de volgende eigenschappen

 • 7 zone uitvoering
 • Geschikt voor verstelbare bodem
 • Leverbaar met 7 verschillende, afritsbare tijken. Deze hoezen zijn ook los leverbaar.
 • Leverbaar in 3 of 4 hardheden
 • Losse matrassen kunnen via de partnerclose eenvoudig met elkaar verbonden
 • Leverbaar met voetverwarming

 

Type pocketveren matrassen

 • Carto, top matras die zeer goed uw lichaam volgt.
 • Chopal voor heerlijk lig comfort
 • Viscopock matras vergelijk baar met een Mline matras
 • Taipo goede middenklasse matras
 • Optima matras zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

 

 

Latex matrassen

Kreamat heeft een zeer brede collectie natuurlatex matrassen in verschillende prijzen en hoogte. Prijzen vanaf 1000 euro.

 

Kenmerken natuurlatex matrassen

 • 7 zone uitvoering met versterkte omranding
 • Verticale en laterale ventilatiekanalen voor optimale ventilatie
 • Keuze uit 8 tijken om in spelen om ventilatie, warmte en allergie
 • 2 delig afritsbare tijk
 • Leverbaar in 4 hardheden
 • Eenvoudige partnerclose met rits om matrassen met elkaar te verbinden
 • Leverbaar met voetverwarming
 • Te stofferen in stof naar keuze

 

Kreamat Lyfos

Kreamat Lyfos

 

Sparta

Kreamat zet met de collectie Sparta het slaapcomfort in een ruimer kader. Van het bed naar het leven in de 24-uurs slaapkamer. Dit interieurconcept is ontworpen door Studio Segers. De luxe en praktische elementen voor een goed ingericht interieur.

Zacht gestoffeerde hoofdeinden in twee hoogtes en verschillende breedtes kunnen tegen de wand of vrijstaand gemonteerd worden. Achter de hoofdeinden worden functionele open kasten of hangkasten aangebracht in diverse kleuren hout fineer.

De matras Sparta is gebouwd uit een Zweedse thermisch gehard pocketveren interieur bestaande uit 7 verschillende comfortzones, van zeer hoge kwaliteit.

Boven en onderkant van de matraskern zijn voorzien van de meest beste Latex+. De elasticiteit en weerstand zijn top eigenschappen die garant staan voor duurzaamheid en comfort in iedere slaappositie.

 

Natuurlijke vorm

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone in de Sparta-boxspring. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.

 

 

kreamat-sparta

kreamat-sparta

 

Sparta Outside Hoofdbord

Zacht gestoffeerd laag hoofdeinde in verschillende breedtes kan tegen de wand of vrijstaand gemonteerd worden.

Achter de hoofdeinden worden functionele open kasten of hangkasten aangebracht in diverse kleuren houtfineer.

 

Heeft jarenlange ervaring

Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijk lichaam vormt hierbij steevast het uitgangspunt.

 

Prijzen

Prijzen voor een goed matras  starten bij 500 euro.  Het heeft hiermee een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De A la carte collectie kent een hogere prijsklasse. De Prijzen van matrassen in de a la carte collectie starten bij 850 euro.

 

Garantie

Zij kennen een garantie van 5 jaar. De vergoeding bedraagt de 1e 2 jaar 100%, Vanaf het 3e jaar wordt 60% vergoed. Deze vergoeding neemt daarna met 20% per jaar af.

 

Bedden en matrassen geven optimale ondersteuning

Kreamat bedden geven U een goede slaaphouding en een heerlijk slaapgevoel.  Standaard wordt gekozen voor optimale  ondersteuning,  kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

 

 

Collectie matrassen

Kreamat heeft een zeer uitgebreide collectie matrassen. Deze matrassen zijn allen van topkwaliteit en dekken elke denkbare slaapbehoefte af.

 • Kreamat Latex naturel 100% natuur latex
 • K-innergetic latex met ventilatie kanalen
 • Kreamat Ferrera 100% natuurlatex
 • Stua 100% natuurlatex
 • Kreamat Optima koudschuim
 • Taipo Pocketmatras met latex afdeklaag
 • Multon met kleine pocketveren en goede ondersteuning van de onderrug
 • Porta met afdeklaag van softouch latex
 • Kreamat Chopal met progressieve pocketveer (voor een zeer aangenaam eerste contact en toch voldoende ondersteuning)
 • Creazz Pocketveer met versterkte rand
 • Viscopock met afdeklaag van visco elastisch schuim
 • Kreamat Pocket Embrace

 

Slapen a la carte

In samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft Kreamat het slapen a la Carte ontwikkeld.  Via een eenvoudige meetprocedure wordt bepaald welke bed en matras combinatie het beste bij u past. Vervolgens heeft u uitgebreid de tijd om deze combinatie uit te proberen.

 

A la carte boxspring

Kreamat creëerde de ‘Slapen à la Carte’ boxspring die staat voor de meest individuele, natuurlijke slaaphouding. De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring is een uniek bedsysteem waarin veringsmodules los en onafhankelijk van elkaar geplaatst worden voor schouder-, lende- en heupzone. Hierdoor is een Kreamat boxspring beter af te stemmen op uw persoonlijke slaaphouding dan elke andere boxspring.

 

kreamat-zones

 

 Houdt rekening met het verschil tussen man en vrouw

 

kreamat-mannenvrouwen

 

Kreamat a la carte heeft een niet gekoppelde schouderzone

Aangezien onze schouders breder zijn dan onze heupen is het voor een natuurlijke slaaphouding belangrijk dat onze schouders wegzakken in de matras. Speciaal daarom heeft Kreamat een uniek bedsysteem gecreëerd waarin men niet verbonden schouder-, lende- en heupmodules kan plaatsen. Voor de schoudermodule zijn de soft veringsmodules zeer belangrijk waarin de schouder zijn eigen weg vindt en voelbaar wegzakt.

 

Kreamat a la carte heeft een onafhankelijk verende lende module

De niet verbonden lendemodule in de boxspring zorgt voor een flexibele en aansluitende ondersteuning tussen de schouder en heup. De hardheid van de module wordt individueel aangepast aan de verhouding tussen de schouders en de heup.

 

kreamat Divine

Divine

 

Kreamat a la carte zorgt voor een uitmuntende ondersteuning van de heup

Het is zeer belangrijk dat de heup een juist gedoseerde ondersteuning krijgt, zij zorgt immers voor een natuurlijke balans tussen de schouder en heup. Hierdoor wordt  de natuurlijke slaaphouding gerespecteerd en ondersteund.

 

Collectie

Wij verkopen de volgende Kreamat producten: bedden, matrassen, bedbodems, kussens, Kreamat a la Carte
www.kreamat.be

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

sparta-kreamat

sparta-kreamat

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof