Inside houten lamellen

Belvedere is de grootste leverancier van Inside houten lamellen in Hilversum en het Gooi.  Inside houten lamellen zijn zeer fraai afgewerkt en uitermate duurzaam. Belvedere levert alles van inside houten lamellen door heel Nederland.

 

Inside - houten lamellen white

Inside – houten jaloezieën white

 

Inside houten jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen voor voldoende verlichting in elke ruimte en bieden de nodige privacy.  De jaloezieën zijn door de rustieke uitstraling een echte Eye-catcher in huis. De Inside houten lamellen zijn eenvoudig te verstellen naar u wensen. De houten lamellen zijn van hardhout gemaakt en worden milieuvriendelijk geproduceerd. Ze staan bekend om het lage gewicht en de duurzaamheid.

 

Inside Houten Lamellen

Inside Houten Lamellen

 

Houten Jaloezieën

Dankzij de houten jaloezieën kan u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Het hardhout wordt milieuvriendelijk geproduceerd en staat bekend om zijn laag gewicht en duurzaamheid. De collectie omvat een brede waaier aan egale en gebeitste lamellen waarin de houtnerf nog nadrukkelijk zichtbaar is.

 

Inside - houten jaloezieën antraciet

Inside – houten jaloezieën antraciet

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed

 

Inside Houten Lamellen

Inside Houten Lamellen

 

Collectie

De collectie bevat diverse egale en gebeitste lamellen waarin de houtnerf nog nadrukkelijk zichtbaar is. Ook zijn er verschillende soorten uitvoeringen voor de houten lamellen. Er is een luxueuze variant van 63mm beschikbaar, waardoor de opening tussen de lamellen groter wordt. Hierdoor oogt het interieur ruimer. Degene die erg populair zijn, zijn de lamellen van 50mm breed.

De inside houten jaloezieën worden standaard geleverd met een aluminium bovenbak die vocht- en roestbestendig is. Ideaal voor in de badkamer of keuken.

 

Inside - voor vochtige ruimtes ideaal

Inside – houten jaloezieën white – voor vochtige ruimtes ideaal

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Verduistering

De houten jaloezieën hebben een gepatenteerd systeem waarbij de touwtjes in de geperforeerde houten lamellen zo geplaatst zijn dat het licht volledig wordt tegengehouden in gesloten toestand. Echter is er nog een andere optie voor een complete verduistering en dat is een decoratieve band ( in de gewenste kleur ). Het grote voordeel van houten jaloezieën is dat de lichtinval tot op de millimeter kan worden geregeld.

 

Inside - verduistering houten lamellen antraciet

Inside – verduistering houten jaloezieën antraciet

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Inside-houten-jaloezieën-antraciet-4

Inside-houten-jaloezieën-antraciet-4

Onderhoudsvriendelijk

De houten jaloezieën van Inside zijn zeer eenvoudig te onderhouden. De houten lamellen kunt u grondig reinigen met behulp van een licht vochtige doek.

Tip: voor een snelle reiniging raden we aan om de houten jaloezieën eerst te sluiten en ze vervolgens schoon te vegen. Sluit de lamellen daarna in de andere kant op en reinig ze opnieuw. Chemische schoonmaakmiddelen gebruikt u beter niet, want die kunnen de lak beschadigen.

 

Inside - Houten jaloezieën White

Inside – Houten jaloezieën White

 

Smart home

Inside houten lamellen zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Doordat de automatisering en het internet een enorme trend zijn, werkt Inside houten lamellen samen met de specialist Somfy. Samen met Somfy kiezen zij voor duurzame, betrouwbare en stille motoren in onze houten jaloezieën. Niet alleen maken ze het huis slimmer, maar doen het ook in waarde stijgen.

Tip: een geautomatiseerd product heeft een langere levensduur omdat een manuele bediening niet altijd gelijkmatig verloopt.

Voor meer informatie over Somfy ; https://www.somfy.be/nl-be/producten/raamdecoratie-en-gordijnen/raamdecoratie/rolgordijnen-vouwgordijnen-jaloezieen-en-plisses

 

Somfy - Smart living

Somfy – Smart living

 

Uitvoeringen

De meest populaire uitvoering zijn de lamellen van 50 mm breed, maar er is ook een luxueuze variant van 63 mm beschikbaar, waardoor de opening tussen de lamellen in geopende toestand groter wordt en het interieur ruimer lijkt.

 

Diverse uitvoeringen

Diverse uitvoeringen

 

Vochtige ruimtes

De houten jaloezieën worden standaard geleverd met een aluminium bovenbak die vocht- en roestbestendig is, ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of de keuken.

Houten jaloezieën zorgen voor voldoende verlichting in elke ruimte en bieden de nodige privacy.

 

Inside Houten jaloezieën wit

Inside Houten jaloezieën wit

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren