Inside houten lamellen

Belvedere is de grootste leverancier van Inside houten lamellen in Hilversum en het Gooi.  Inside houten jaloezieën zijn zeer fraai afgewerkt en uitermate duurzaam. Belvedere levert alles van Inside Blinds door heel Nederland.

 

InsideBlinds-houten-jaloezieen

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Inside houten jaloezieën, sinds 1992

Al bijna 30 jaar staat Inside garant voor hoogwaardige raamdecoratie,  van vouw- en rolgordijnen in luxueuze stoffen tot houten jaloezieën die elk interieur een unieke uitstraling geven.  Het Belgische familiebedrijf zet zich  in om de kwaliteit en het gebruiksgemak van de producten aan uw interieurwensen en -behoeften te voldoen. Alle producten worden stuk voor stuk in het eigen atelier in Roeselare op maat gemaakt: 100% Belgische kwaliteit verzekerd!

Wie meer verlangt van zijn interieur kiest dan ook voor Inside. Of u nu op zoek bent naar trendy design, klassieke uitvoeringen of eerder praktische oplossingen, in het ruime aanbod vindt u steeds het toppunt van kwaliteit en klasse.

 Inside


Inside

 

Collectie Inside

 

 

Inside Blinds

 

Houten jaloezieën voor ieder interieur

Houten jaloezieën zorgen voor voldoende verlichting in elke ruimte en bieden de nodige privacy. De jaloezieën zijn door de rustieke uitstraling een echte eye-catcher in huis. De Inside houten lamellen zijn eenvoudig te verstellen naar u wensen.

De lamellen zijn leverbaar tot maar liefst 4 meter breed. En dit zonder zichtbare naden, wat zorgt voor een strakkere look. Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden zet je jouw houten jaloezieën helemaal naar je hand.

 • Uni die bestaat uit effen kleuren in combinatie met de warmte en gezelligheid van hout.
 • Nude haalt de natuur in huis met naturelle kleuren en houtstructuur.
 • Bamboo met zijn karakteristieke en luchtige uitstraling.

 

 

Inside Houten Lamellen

Inside Houten Lamellen

 

Inside produceert milieuvriendelijk

De Inside collectie is hoofdzakelijk gemaakt van de milieuvriendelijke houtsoort Paulownia, die bekend staat om zijn lichtheid, sterkte en duurzaamheid. Daarnaast werkt Inside met bamboe vanwege zijn duurzaamheid, hernieuwbaarheid en enorme sterkte. Dankzij de houten jaloezieën kun je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw.

 

Inside - houten jaloezieën antraciet

Inside – houten jaloezieën antraciet

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed

 

Inside Houten Lamellen

Inside Houten Lamellen

 

Collectie

De collectie bevat diverse egale en gebeitste lamellen waarin de houtnerf nog nadrukkelijk zichtbaar is. Ook zijn er verschillende soorten uitvoeringen voor de houten lamellen. Er is een luxueuze variant van 63mm beschikbaar, waardoor de opening tussen de lamellen groter wordt. Hierdoor oogt het interieur ruimer. Degene die erg populair zijn, zijn de lamellen van 50mm breed.

De Inside houten jaloezieën worden standaard geleverd met een aluminium bovenbak die vocht- en roestbestendig is. Ideaal voor in de badkamer of keuken.

 

Inside Blinds

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 Inside


Inside

 

Verduistering

De houten jaloezieën hebben een gepatenteerd systeem waarbij de touwtjes in de geperforeerde houten lamellen zo geplaatst zijn dat het licht volledig wordt tegengehouden in gesloten toestand. Echter is er nog een andere optie voor een complete verduistering en dat is een decoratieve band (in de gewenste kleur ). Het grote voordeel van houten jaloezieën is dat de lichtinval tot op de millimeter kan worden geregeld.

 

Inside Blinds

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Inside Blinds

 

Onderhoudsvriendelijk

De houten jaloezieën van Inside zijn zeer eenvoudig te onderhouden. De houten lamellen kunt u reinigen met behulp van een licht vochtige doek.

Tip: voor een snelle reiniging raden we aan om de houten jaloezieën eerst te sluiten en ze vervolgens schoon te vegen. Sluit de lamellen daarna in de andere kant op en reinig ze opnieuw. Chemische schoonmaakmiddelen gebruikt u beter niet, want die kunnen de lak beschadigen.

 

Inside - Houten jaloezieën White

Inside – Houten jaloezieën White

 

Smart home

’s Morgens openen de lamellen vanzelf en wordt je wakker met een zachte ochtendgloed. ’s Avonds sluiten de lamellen op het ogenblik dat  jouw knusse avond start en je extra privacy wenst. Zelf hoef je er helemaal niet aan te denken: het is slechts één manier waarmee Inside het leven gemakkelijker maakt.

 

Til & Lift

De houten jaloezieën van Inside lenen zich perfect tot automatisering en maken jouw huis niet alleen slimmer maar doen het ook in waarde stijgen. Met behulp van een afstandsbediening kan je met één simpele druk op de knop verschillende jaloezieën samenbrengen en bedienen. Automatiseren  kan zowel bij jaloezieën met ladderband als met ladderkoord. Zowel kantelen als optrekken en neerhalen van de jaloezieën kan volledig automatisch.

Inside Blinds werkt  samen met de specialist Somfy. Samen met Somfy kiezen zij voor duurzame, betrouwbare en stille motoren.

 

Tip: een geautomatiseerd product heeft een langere levensduur omdat een manuele bediening niet altijd gelijkmatig verloopt.

 

Inside Blinds op afstand

 

Uitvoeringen

De meest populaire uitvoering zijn de lamellen van 50 mm breed, maar er is ook een luxueuze variant van 63 mm beschikbaar, waardoor de opening tussen de lamellen in geopende toestand groter wordt en het interieur ruimer lijkt.

 • Hoogtes tot 3,5 meter en breedtes tot maar liefst 4 meter.
 • Uitgebreide mogelijkheden van effen tot structuur.
 • Stalen bovenbak verkrijgbaar in 6 kleuren en voorzien van een magnetische sierkoof in dezelfde kleur als de lamellen.
 • Keuze uit ladderkoord of ladderband
 • Manuele of gemotoriseerde bediening
 • Voldoet aan de child safety norm

 

Diverse uitvoeringen

Diverse uitvoeringen

 

Vochtige ruimtes

De houten jaloezieën worden standaard geleverd met een aluminium bovenbak die vocht- en roestbestendig is, ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of de keuken.

Houten jaloezieën zorgen voor voldoende verlichting in elke ruimte en bieden de nodige privacy.

 

Inside Houten jaloezieën wit

Inside Houten jaloezieën wit

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren